آپدیت آفلاین فقط امضای ویروسها رو شامل میشه و به تنهایی کافی نیست.
برای بقیه آپدیتها باید از LiveUpdate استفاده کنید.بهتره همیشه با LiveUpdate آنتی ویروس را به روز کنید.
آپدیت آفلاین فقط امضای ویروسها رو شامل میشه و به تنهایی کافی نیست.
برای بقیه آپدیتها باید از LiveUpdate استفاده کنید.بهتره همیشه با LiveUpdate آنتی ویروس را به روز کنید.
سلام.
نسخه 19.1.0.16 Beta امروز منتشر شد.مدرک محکمی که نشون میده باید همچنان منتظر نسخه نهایی باشیم.
لینکهای مستقیم از سیمانتک :
لینک مستقیم برای کاربران P30world و هواداران !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Norton Antivirus 2012 Beta 19.1.0.16
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNorton Internet Security 2012 Beta 19.1.0.16
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
چجور یه ویرس رو واسه نورتون بفرستم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی دوست عزیز
ولی یه سوال نمیشه که یه بار توش ثبت نام کرد و برای باره دیگه این همه رو پر نکیم؟
![]()
قبلا یکبار از ریستر استفاده کردم و 120 روز رو فعال کردم الان از اون 120 روز 17 روز مونده .
سوالم اینه که یاید NIS رو پاک کنم یا دوباره نصب کنم یا اینکه دوباره میشه از trial reset استفاده کرد ؟ اگر پاسخ مثبته روش کار مثل همون دفعه ی اول استفاده از ترایال ریست هست یا نه ؟
والا من از موزیلا استفاده میکنم یکبار که پر کردم دفعه های بعد روی جاهای خالی دوبار کلیک کردم نوشته های قبلی اومدن! شایدم بشه ثبت نام کرد.
با عرض تشكر از استاد عزيز جناب بتمن
لطفا لينك آخرين نسخه نهايي نورتون اينترنت سكيوريتي كه حتما نهايي باشد به همراه آخرين كرك كه روي آن به خوبي جواب ميدهد را بگذاريد.
با تشكر
نورتون رو نمیخواد پاک کنی مثل دفعه قبل از همون روش ریست کردن استفاده کن 120 روز باز فعال میشه مشکلی هم برای نرم افزار پیش نمیاد
---------- Post added at 04:58 PM ---------- Previous post was at 04:54 PM ----------
لینک دانلود از سایت اصلی با حجم 100 مگابایت اخرین ورژن:
اینم اخرین ریستر موجود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دانلود از وی پی ان استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
از افزونه LastPass اگر استفاده کنی یه بار که فرمرو پرکنی ازت میپرسه میخوای سیوش کنم زمانی که سیوش کرد دیگه کارتمومه با یک کلیک همه فیلد ها پر میشه[COLOR="Silver"]
نورتون آپدیتهاش کجا ذخیره میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)