بهراد سونی که نه چون سونی انقدر سرمایه داره که ملیاردی هم ضرر بده عین خیالش نیست ( مثل ps3 )
اکسپریا 2 هم این سری معرفی میشه یا میره برای آینده؟؟؟؟؟
بهراد سونی که نه چون سونی انقدر سرمایه داره که ملیاردی هم ضرر بده عین خیالش نیست ( مثل ps3 )
اکسپریا 2 هم این سری معرفی میشه یا میره برای آینده؟؟؟؟؟
سعید جون منظورم همون سونی اریکسونه دیگه
کماکان منتظریم ببینیم چی معرفی میشه و آید چی به چیه
چندر روز مونده ؟؟
The Sony Ericsson Kokura sporting a very nice 12.1 MP Camera. I have no information on release dates at the time but I can say that based on the TI3240 chipset with the Symbian OS version 9.4 and S60 5th edition interface makes for a very sweet phone
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبعش موثقه مصطفی؟I can say that based on the TI3240 chipset
یا از این الکی هاست ؟![]()
مصطفی فکر کنم این همون آیدو هست کدنیمش اول کاکروThe Sony Ericsson Kokura sporting a very nice 12.1 MP Camera.بعد عوض شد ... گوشی که میخواد معرفی شه یا 8 هست دوربینش یا حداکثر 10 .
====
معرفی هم 28 می ..سه روز دیگه![]()
TI3240 نداریم فکر کنم 3420 باشه
حالا معنیه این چی هست؟
وای ی ی ی ی 3 روز مونده خدا کنه بازم یه دیزاین خوف از سونی اریکسون ببینیم یه شاهکاره دیگه
سخت افزار و دوربینشم اصلا برام مهم نیست من فقط دیزاین می خوام
آخخخخ نگو سعید. ضرر اینقدر زیاده که بخش vaio, walkman و گیم رو با هم مخلوط کردن.بهراد سونی که نه چون سونی انقدر سرمایه داره که ملیاردی هم ضرر بده عین خیالش نیست ( مثل ps3 )
مصطفی خبرت دروغه
به نظره من سوني اريکسون بايد هر چه زود تر ايدو را رو کنه تا هم فروش خوبي کنه هم فروش را براي شرکت هاي ديگه سخت کنه.......
اخه اگه دير بده مردم ميرن گوشي هاي ديگه را ميخرن و وقتي ايدو بياد خيلي ها ديگه توان فروش گوشي و گرفتن يه گوشي جديد را ندارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)