تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 218 از 482 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

البته 1000 عدد درستی نیست 1024 درسته یعنی 1 مگ=1024 کیلوبایت 1گیگ:1024 مگابایت الی آخر.
    ولی من شخصا به روشن موندن کامپیوتر حساسم تازه بعد از این که برق قیمت نجومی بیاد که عملا قیمت بالاتر هم میره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

البته 1000 عدد درستی نیست 1024 درسته یعنی 1 مگ=1024 کیلوبایت 1گیگ:1024 مگابایت الی آخر.
    ولی من شخصا به روشن موندن کامپیوتر حساسم تازه بعد از این که برق قیمت نجومی بیاد که عملا قیمت بالاتر هم میره.

میدونم دوست من ، نمیخواستم دیگه اونقدر دقیق باشه وگرنه اینطوری باز هم بیشتر میشه.
    یعنی میشه 223472 کیلوبایت که دقیقا میشه 64.85 کیلوبایت بر ثانیه.
    پس یعنی برنامه درست هست.

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو عنوان تاپیک درج شده بود IPW میخواستم بدونم IPW چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تو عنوان تاپیک درج شده بود IPW میخواستم بدونم IPW چیه ؟

سرویس های وایرلس داتک هست دوست من.

5. این کاربر از psat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iicty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام،
    من اینجا تازه واردم، میخواستم نظر دوستان رو در مورد خرید سرویس ADSL از داتک بپرسم. البته خودم 4 سال پیش از داتک سرویس میگرفتم ولی بیسیم، اونم از روی ناچاری ولی بد نبود 128 با سرعت 15.

اشتراک اینترنت برای یه مدرسه میخوام. تا سه سال پیش از آسیاتک سرویس 512 با 41 گیگ حجم سالیانه میگرفتیم حدود 160 تومن. سرعت دانلودش هم بین 40 تا 60 بود. اما الان جای مدرسه داره عوض میشه و آسیاتک پورت خالی نداره.
    دنبال اینترنت حجمی خوب میگردم. 50 گیگ در سال ایده آله ولی میخوام پهنای باند خوب داشته باشه. توی سایت داتک دیدم که دو جور سرویس حجمی داره، معمولی و ویژه. با توجه به اینکه تفاوت قیمت چشمگیره، میخوام بدونم دقیقا تفاوتش چقدره؟ و کلا پیشنهاد میکنید یا خیر؟ اگر ISP دیگه ای سراغ دارید که مناسب حال ما باشه و معرفی کنید ممنون میشم
    سرعت دانلود با 512 معمولی و ویژه چقدر هست؟

پیشاپیش از راهنمایی دوستان تشکر میکنم

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان چرا کار رو سخت میکنید
    خیلی ساده ببینید تو هر ساعت چه قد میگیرید دیگه
    از تو خوده کانکشن استتوس ویندوز هم به راحتی میشه فهمید بدونه نیاز به برنامه جانبی
    مثلا استاندارد دایال اپ ساعتی 21 مگ میگیره 128 ساعتی 57 مگ 256 ساعتی 114 مگ به همین منوال میره جلو

8. 2 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام،
    من اینجا تازه واردم، میخواستم نظر دوستان رو در مورد خرید سرویس ADSL از داتک بپرسم. البته خودم 4 سال پیش از داتک سرویس میگرفتم ولی بیسیم، اونم از روی ناچاری ولی بد نبود 128 با سرعت 15.

اشتراک اینترنت برای یه مدرسه میخوام. تا سه سال پیش از آسیاتک سرویس 512 با 41 گیگ حجم سالیانه میگرفتیم حدود 160 تومن. سرعت دانلودش هم بین 40 تا 60 بود. اما الان جای مدرسه داره عوض میشه و آسیاتک پورت خالی نداره.
    دنبال اینترنت حجمی خوب میگردم. 50 گیگ در سال ایده آله ولی میخوام پهنای باند خوب داشته باشه. توی سایت داتک دیدم که دو جور سرویس حجمی داره، معمولی و ویژه. با توجه به اینکه تفاوت قیمت چشمگیره، میخوام بدونم دقیقا تفاوتش چقدره؟ و کلا پیشنهاد میکنید یا خیر؟ اگر ISP دیگه ای سراغ دارید که مناسب حال ما باشه و معرفی کنید ممنون میشم
    سرعت دانلود با 512 معمولی و ویژه چقدر هست؟

پیشاپیش از راهنمایی دوستان تشکر میکنم

سلام دوست عزیز.والا من فکر نکنم سرویس ویژه نسبت به بقیه از نظر سرعت فرقی بکنه و فقط توی مقدار ترافیک
    نسبت به مدت تفاوت دارند.البته اصلا مطمئن نیستم و امیدوارم دیگر دوستان دقیق بدونند.

دوستان چرا کار رو سخت میکنید
    خیلی ساده ببینید تو هر ساعت چه قد میگیرید دیگه
    از تو خوده کانکشن استتوس ویندوز هم به راحتی میشه فهمید بدونه نیاز به برنامه جانبی
    مثلا استاندارد دایال اپ ساعتی 21 مگ میگیره 128 ساعتی 57 مگ 256 ساعتی 114 مگ به همین منوال میره جلو
    داریوش جان کلا خواستیم یه عدد دقیق در عمل بدست بیاد

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

گرچه حق با علیست ولی داریوش هم حق داره
    ویندوز ویستا که تازه اومده بود من پارس داشتم با آپلود زیاد یادمه اولین باری که گذاشتم تو رپید آپلود بشه سرعت 20-25 تا بیشتر از همیشه نشون میداد آقا من یه ذوقی کردم که نگو ولی بعدش دیدم فایلهایی که گذاشته بودم آپلود و باید تموم میشد تموم نشده واسه همین تایم گرفتم واسه یه 100 مگی دیدم در یکساعت 90 مگ آپلود شد یعنی همون که همیشه بود ولی dumeter و خود کانکشن خیلی بیشتر نشون میدادن و جالبه که پارس هم همونو کم میکرد در صورتی که واقعا اونمقدار مصرف نمیشد آخرش ول کردم برگشتم xp

11. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iicty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز.والا من فکر نکنم سرویس ویژه نسبت به بقیه از نظر سرعت فرقی بکنه و فقط توی مقدار ترافیک نسبت به مدت تفاوت دارند.البته اصلا مطمئن نیستم و امیدوارم دیگر دوستان دقیق بدونند.
    آخه ترافیک نمیتونه اینقدر تاثیر داشته باشه! تفاوت قیمت بسیار چشمگیر مثلا 512 معمولی یکساله 116 هزار تومن، ولی ویژه 730 تومن
    به نظر میاد که سرعت ویژه بالاتر باشه، کسی میدونه؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

منم پرسییدم سرعتا فرقی ندارن ویژه و معمولی
    فقط ویژه ترافیک بیشتر داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •