البته 1000 عدد درستی نیست 1024 درسته یعنی 1 مگ=1024 کیلوبایت 1گیگ:1024 مگابایت الی آخر.
ولی من شخصا به روشن موندن کامپیوتر حساسم تازه بعد از این که برق قیمت نجومی بیاد که عملا قیمت بالاتر هم میره.
البته 1000 عدد درستی نیست 1024 درسته یعنی 1 مگ=1024 کیلوبایت 1گیگ:1024 مگابایت الی آخر.
ولی من شخصا به روشن موندن کامپیوتر حساسم تازه بعد از این که برق قیمت نجومی بیاد که عملا قیمت بالاتر هم میره.
میدونم دوست من ، نمیخواستم دیگه اونقدر دقیق باشه وگرنه اینطوری باز هم بیشتر میشه.
یعنی میشه 223472 کیلوبایت که دقیقا میشه 64.85 کیلوبایت بر ثانیه.
پس یعنی برنامه درست هست.
تو عنوان تاپیک درج شده بود IPW میخواستم بدونم IPW چیه ؟
سرویس های وایرلس داتک هست دوست من.
سلام،
من اینجا تازه واردم، میخواستم نظر دوستان رو در مورد خرید سرویس ADSL از داتک بپرسم. البته خودم 4 سال پیش از داتک سرویس میگرفتم ولی بیسیم، اونم از روی ناچاری ولی بد نبود 128 با سرعت 15.
اشتراک اینترنت برای یه مدرسه میخوام. تا سه سال پیش از آسیاتک سرویس 512 با 41 گیگ حجم سالیانه میگرفتیم حدود 160 تومن. سرعت دانلودش هم بین 40 تا 60 بود. اما الان جای مدرسه داره عوض میشه و آسیاتک پورت خالی نداره.
دنبال اینترنت حجمی خوب میگردم. 50 گیگ در سال ایده آله ولی میخوام پهنای باند خوب داشته باشه. توی سایت داتک دیدم که دو جور سرویس حجمی داره، معمولی و ویژه. با توجه به اینکه تفاوت قیمت چشمگیره، میخوام بدونم دقیقا تفاوتش چقدره؟ و کلا پیشنهاد میکنید یا خیر؟ اگر ISP دیگه ای سراغ دارید که مناسب حال ما باشه و معرفی کنید ممنون میشم
سرعت دانلود با 512 معمولی و ویژه چقدر هست؟
پیشاپیش از راهنمایی دوستان تشکر میکنم
دوستان چرا کار رو سخت میکنید
خیلی ساده ببینید تو هر ساعت چه قد میگیرید دیگه
از تو خوده کانکشن استتوس ویندوز هم به راحتی میشه فهمید بدونه نیاز به برنامه جانبی
مثلا استاندارد دایال اپ ساعتی 21 مگ میگیره 128 ساعتی 57 مگ 256 ساعتی 114 مگ به همین منوال میره جلو
سلام دوست عزیز.والا من فکر نکنم سرویس ویژه نسبت به بقیه از نظر سرعت فرقی بکنه و فقط توی مقدار ترافیک
نسبت به مدت تفاوت دارند.البته اصلا مطمئن نیستم و امیدوارم دیگر دوستان دقیق بدونند.
داریوش جان کلا خواستیم یه عدد دقیق در عمل بدست بیاد![]()
گرچه حق با علیست ولی داریوش هم حق داره
ویندوز ویستا که تازه اومده بود من پارس داشتم با آپلود زیاد یادمه اولین باری که گذاشتم تو رپید آپلود بشه سرعت 20-25 تا بیشتر از همیشه نشون میداد آقا من یه ذوقی کردم که نگو ولی بعدش دیدم فایلهایی که گذاشته بودم آپلود و باید تموم میشد تموم نشده واسه همین تایم گرفتم واسه یه 100 مگی دیدم در یکساعت 90 مگ آپلود شد یعنی همون که همیشه بود ولی dumeter و خود کانکشن خیلی بیشتر نشون میدادن و جالبه که پارس هم همونو کم میکرد در صورتی که واقعا اونمقدار مصرف نمیشد آخرش ول کردم برگشتم xp
آخه ترافیک نمیتونه اینقدر تاثیر داشته باشه! تفاوت قیمت بسیار چشمگیر مثلا 512 معمولی یکساله 116 هزار تومن، ولی ویژه 730 تومن
به نظر میاد که سرعت ویژه بالاتر باشه، کسی میدونه؟
![]()
منم پرسییدم سرعتا فرقی ندارن ویژه و معمولی
فقط ویژه ترافیک بیشتر داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)