یک سری سوال برام پیش اومد جوابم رو اینجا گرفتم امیدوارم پست تکراری نباشه
همه چیز درباره مشخصات فنی itouch .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سری سوال برام پیش اومد جوابم رو اینجا گرفتم امیدوارم پست تکراری نباشه
همه چیز درباره مشخصات فنی itouch .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ههه یهه درسته اینم حرفه خوبیه. من که اصلا از اول هیچ کاوری نخریدمو ندارم. همینجوری بیشتر ادم ازش لذت میبره اما جا براش گرفتم. یه دونه که مشکیه اشانتین بود یه دونم خودم گرفتم. همونایی که مثله جورابه. ^_^
بنظر من بهترین چیز همون شیلد هست بگیر خیال خودت رو راحت کن هم همیشه با ایپادتاچ هست هم مزاحمتی نداره هم ظاهر رو نمیپوشونه مشکلی هم ایجاد نمیکنه و کل ایپادتاچ رو هم میپوشونه و خش و ... هم رو پشت هم رو صفحه نمایش نمیوفته !
خوبیش به اینه که خش هایی که پشتش میافتن طوری نیست که تو ذوق بزنه ...
من یه مدت بسار کوتاه یه محافظ بسیار زشت روش انداخته بودم اما الآن بدون محافظ لذت می برم!!!
کلا هیچ وقت از رنگ و رو نمیافته و این عالیه ...
البته اگر آدم شیلد بخره خیالش هم راحت تره ... ولی خب بدون شیلد و قاب هم خیلی بد نیست . یعنی به قول دوستان خش هاش هم زیبایی خودش را داره .. در ضمن فکر کنم حدودن 5 6 باری از ارتفاع 1 متری از دستم افتاده ولی خوشبختانه چیزیش نشده به جز یه چند تا خش بیشتر![]()
با عرض سلام به همگي آقا كار من اورژانسي شد آيپودمو دادم دست يه ناشي زد خراب كرد.اومده فريمور (3.1.2 ipod tuch) رو نصب كرده روي ايپودم خراب شد يعني ويندوزش پريد وقتي روشن ميكني روي صفحه ايكون ايتونز مياد كه يه كابل فلش به سمتش نشونه رفته فكر كنم رفته تو ركاوري هر كار كردم نشد.به نظر شما سوخته و كاريشم نميشه كرد.تورو خدا كمك كنيد كه درست شه چيكار كنم
نترس هسچ مشکلی نیست
من یه آیفون 3 جی اس دارم هوقت خاموش میشه میره تو همین حالتی که آیپاد شماست
چون من تازه کارم صبر کن تا اهل فن برات آموزش بدن چی کار کنی
فقط یه نکته مهم یه وقتی با آیتونز ریستور نکنی
Last edited by vahid_65; 05-03-2010 at 20:54.
البته وقتي ايپودو وصل ميكنم با كامپيوتر يه صدايي ميده ولي نميشناسدش
تو رو خدا بگيد چكار كنم
لطفا كمك كنيد
يعني نميشه كاريش كرد
برو به این آدرس
ستاره ها رو پاک کنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vahid_65; 05-03-2010 at 20:59.
دوستان من یه مشکلی دارم
من نمیتونم چندتا فولدر که عکس هست رو بریزم توی ایپاد چرا ؟ ... حتی مثلا چندتا پوشه درست میکنم همه رو توی یه فولدر قرار میدم میگه باید یکی از اون پوشه هارو انتخاب کنی یعنی اتخاب فولدر داره انتخاب فایل نداره باید چه کنم ؟
قبلا اینجوری نبود !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)