دوستان کسی نبود؟
دوستان کسی نبود؟
به ترتیب عکس های زیر پیش برید
(ببخشید نشد توضیحات کاملی بدم. وقتم نمیرسه)
تا اینجا فایل دیسک نجات رو دانلود کردیم و بر روی فلش مموری رایت کردیم. از اینجا به بعد اسکن در محیط بوت هستش که با تنظیم کردن بایاس برای بوت از طریق فلش مموری یا دیسک نوری وارد مراحل زیر میشیم.
![]()
دوستان سلام
نسخه انتی ویروس ( فقط انتی ویروس ) نیاز به فعال سازی و سریال داره ؟
من واسه یکی از سیستم هام فقط یه انتی ویروس سبک و ساده و قوی میخوام همین که زود زود ازم سریال واسه اپدیت و ریجستر نخواد
این اواست نسخه رایکان فکر کنم همین کارو میکنه درسته ؟
یا اگه پیشنهادی واسه جایگزینش دارید بهم بگید
فقط انتی ویروس فعال باشه
و لینک نسخه انتی ویروس رو لطف کنید چون تو سایتش انلاین نصب هستش
دوستان ظاهراً تحریم آی پی ایران برداشته شده و میتونید بدون قند شکن آپدیت کنید ! امتحان کنید ببینید
بله برای من هم شد. دوستانی که نمیخواند، آپدیت اتوماتیک رو غیر فعال کنند تا ترافیک مصرف نشه.
من روی شش تا کامپیوتر نسخه رایگان اوست رو دارم.
الان نزدیک دو سه هفته هست که دیگه نه با قند شکن و نه بدون قند شکن آپدیت نمیشن!
هم با اینترنت شاتل تو تهران تست کردم هم با اینترنت پیشگامان تو یزد، نمیشه که نمیشه!
حد اقل قبلا با قند شکن آپدیت میشد!
چشون شده؟ چیکار کنم؟
جالبه که حتی سایتش هم مثل قبلا که تحریم بود برای من باز نمیشه، حالا نمیدونم چرا برا شما تحریم برداشته شده، ولی برا ما تحریم سه برابر شده!!
Last edited by soooot; 10-09-2014 at 00:47.
من امتحان کردم براحتی وارد سایت شد
دوباره امتحان کن
تحریم رفع شده
با سلام ،
من که هر چی تلاش میکنم میزنه
The connection has timed out
The server at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is taking too long to respond.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
اینترنت پارس انلاین -تهران
دوستان که پارس انلاین تهران دارند تست کنند
ممنونم
علی
با سلام ،
من که هر چی تلاش میکنم میزنه
The connection has timed out
The server at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] is taking too long to respond.
The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
اینترنت پارس انلاین -تهران
دوستان که پارس انلاین تهران دارند تست کنند
ممنونم
علی
من باز هم تلاش کردم، مثل قبل هست تو سایتش فقط با قند شکن میره، ولی خودش دیگه حتی با پرا**کسی و قند شکن و هیچ جور دیگه آپدیت نمیشه که نمیشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)