سلام چه جوري سوالم رو اينجا بنويسم؟
سلام چه جوري سوالم رو اينجا بنويسم؟
ISP تو عوض کن . اگه درست نشد . چیزای دیگه رو بررسی کن . من که دارم استفاده می کنم . Isp : شاتل
چه کد پستی رو..؟
بزن هند
کد پستی : 123456
نه دوست من ؛ به همین راحتی که Isp عوض نمی کنه... بعدشم اگر بخوای عوض کنی یه هفته باید معطلی بکشی...
شما باز تست کن ...!
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
ZIP code :12345
اصلا اعتباری به ترنسفر یاهو نیست . شما فایلت رو تو یکی از سایت های آپلود مثل :
آپلود کن و خلاص . سرعت آپلود هم رو سرور یاهو کمتر از سایتهای دیگس .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید که از نقل قول استفاده نکردم و این باعث سوتفاهم شده .
من به دوستمون که گفته بود مسنجر کار نمی کنه گفتم که Isp رو عوض کنه . با دایل آپ کانکت بشه .
در مورد zip code هم هر چی بزنید قبوله . فقط باید بزاریش واسه آخر کار همون لحظه که وارد کردی enter رو بزن قبل از اینکه چک کنه . اگه نشد شما یه کشور دیگه که کد نمی خواد (عراق ) رو انتخاب کن و انجام بده . بعد از ساخت آیدی می تونی کشور رو عوضش کنی .
عزیز جان ! بازم این که یاهوی آدم کار نکنه دلیل نیمشه شما فک کنین باید Isp فوری چینج بشه..!
1001 راه هست که شما می تونین تست کنین که چرا بالا نمیاد.. فک کنم بهترین راه این باشه که شما
عوض کردن Isp رو بذارین واسه خان ِ آخر..!
سلام
تو ورژن 10 چرا از ویس و وب نمیشه استفاده کرد ؟یعنی غیر فعاله...
من الان از ورژن 9 استفاده میکنم..ولی وقتی از IM میخام استفاده کنم لود نمیشه..و ارور میده ... unable to loading سرعتم بد
نیست...
مشکل از کجاس ..؟![]()
براي نشون دادن وب اول پنجره کسي که ميخواي وب نشون بدي رو باز کن بعد برو قسمت Actions بعد More Actions و بعد Invite to View My Webcam رو انتخاب کن
براي ويس هم بعد از رفتن به قسمت Actions بر روي Invite to Conference کليک کن
اون که غير فعاله Video Call و Voice Call هست که ايران فعال نيست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)