با تشكر از معرفي برنامه ات ...
اولا قرار شد اگه برنامه جديد اومد يه تاپيك جدا براش ساخته بشه !!!
دوما اين برنامه چه ربطي به هك داره ؟ در ضمن تو يه تاپيك پست بدي دوستان ميبينن
موفق باشي![]()
با تشكر از معرفي برنامه ات ...
اولا قرار شد اگه برنامه جديد اومد يه تاپيك جدا براش ساخته بشه !!!
دوما اين برنامه چه ربطي به هك داره ؟ در ضمن تو يه تاپيك پست بدي دوستان ميبينن
موفق باشي![]()
[quote=rmb_ali;2952303]چه جوری میشه اون note رو به حالت اولش برگردوند منظورم قبل از هکه
نوت g900 رو ریختم الان هر موقعه نوت خود گوشیو میخوام بیارم مال g900 میاد ویا اینکه اپلیکشین کلوز میده به دادم برسید البته بگم که از فایل هام هم بک آپ ندارم
فقط کافیه این دو تا فایل رو از این مسیر پاک کنی بعدش میتونی هم از note خود گوشی استفاده کنی هم از note g900
c:\private\10003a70
داخل این پوشه فایلهای jotter.1 2.jotrer.ini رو پاک کن
اخه گفتم یک جورای یکی از مشکلات گوشی حل کرده مثل یک مود عمل میکنه
ومن میخواستم تو تاپیک برنامه ها بزارم ولی تاپیک جالبی پیدا نکردم
شما ببخشید
دوست من من كي هستم كه بخوام ببخشم يا نبخشم
جزو قوانينه اين قسمته . اون چيزي كه شما معرفي كردي مربوط به حيطه هك نيست و در دسته ي برنامه ها قرار ميگيره پس بايد تو تاپيك uiq يه تاپيك جديد درست كني و برنامه ات رو اونجا قرار بدي
بازم ممنون![]()
با عرض سلام خدمت همه وتشکر از همه ی دوستان بابت هک ها و کمک در رفع اشکلات بوجود آمده.میخواستم بگم من هک دوربین رو روی پی 1 تست کردم و بدون مشکل بود و برداشتم از تغییرات تا این لحظه این بوده
1 - حجم عکس ها به شدت افزایش پیدا کرده و چند عکسی که من گرفتم حجمی بیش از 1.2 مگابایت داشته ولی در مورد کیفیت آن نمی تونم نظری بدم.
2 - Self Timer از 20 به 30 تغییر کرده
3 - صداهای جدید اضافه شده
4 - مشکلی هم در حالت Fine ندارد
با تشکر.
![]()
دوستانی که درایو های پست 1 رو استفاده کردن
این Text رو بریزن در جای تکس قبلی
برای p1 البته کیفیت فیلم ها گویا 30 درصد بیشتر شده!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی این هک رو رو p1 تست کرده؟
آره بابا گفتم که مشکلی نداره حله !!!!!!!
سلام.من یک هک تو سایتها دیدم که فکر نکنم اینجا کسی گذاشته باشه.در رابطه با آیکون خالی شدن شارژ بود یعنی عکس باطری را عوض می کرد اما جایی آپلود کرده بود که من نتونستم دانلود کنم از دوستان کمک می خوام یکی دانلود کنه و در جایی دیگر برای همه دوستان آپلود کنه.ممنون اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا این افزایش دوربین برای p1 می خوام دانلود کنم 404 میده جای دیگه نمی تونی اپ کنی
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)