احتمالا طبق راست ماشینتون مشکل پیدا کرده و باید تعویض بشه.
احتمالا طبق راست ماشینتون مشکل پیدا کرده و باید تعویض بشه.
Last edited by heinrich_himmler; 11-01-2013 at 21:53.
بله چرا نباشه حدود 30 هم هزینشه اگه نیاز به رنگ کامل نباشه.
سلام مهندس، ممنون از پاسخ گویی شما.
نه موقع استارت موتور نمیچرخه چون صدایی ازش شنیده نمیشه.
حالا باید چیکار کنم؟ مکانیک بیارم بالا سرش؟
سلام دوستان
امروز موقع روشن کردن ماشین بعد از کمی رانندگی احساس بوی سوختگی سیم مانند به مشامم خورد و وقتی بخاری رو زیادتر کردم این بو بیشتر شد
چه مشکلی ممکنه پیش اومده باشه
ماشین 206
ممنون
ماشین رو ببرید زیر دست مکانیک هم بهتره هم خرجش کمتره. احتمالا یه تعمیر موتور کامل نیاز داره. برو بالای 400 تومن. البته بازم امیدوارم اشتباه کرده باشم. شرمنده تو این اوضاع خبر بد بهت میدم. ببخش و مارو حلال کن.
احتمال اين هست كه يكي از دسته موتورها خراب شده باشه، بخصوص دسته گيربكس كه درست همونجايي هست كه شما زير پاي خودتون صدا رو ميشنويد،اون تعميركار بايد دسته موتورها رو هم چك ميكرد، حتما چك بكنين چون ميتونه صدمات زيادي به ماشين و بخصوص پلوسها و سر پلوس وارد بكنه.
سوختگی میتونه از هر جایی پشت داشبرد باشه و همچنین میتونه از بیرون هم باشه. اگه این بو تو یه مقطعی اومده و قطع شده پس از بیرون بوده و جای نگرانی نیست. اما اگه هربار که خودرو روشنه یا بخاری روشنه میاد پس از سیمکشی خودروی شماست.
به مکانیک گفتم . گفت اگه خراب بشه روغن میده! بدون اینکه سینی باز بشه میشه تشخیص داد خرابه یا نه؟ علایم خرابیش چیه؟احتمال اين هست كه يكي از دسته موتورها خراب شده باشه، بخصوص دسته گيربكس كه درست همونجايي هست كه شما زير پاي خودتون صدا رو ميشنويد،اون تعميركار بايد دسته موتورها رو هم چك ميكرد، حتما چك بكنين چون ميتونه صدمات زيادي به ماشين و بخصوص پلوسها و سر پلوس وارد بكنه.
راستی کمک 206 انداختم خیلی اومده پایین و حدود دو انگشت و کمتر بین لاستیک و گلگیر جا هست(چون متورش ef7 هست و سنگین تره بیشتر اومده پایین) مشکلی ایجاد نمیکنه؟ من برای نرم شدن ماشین این کمک رو انداختم و یک هم میخواستم ارتفاع بیاد پایین، که خیلی اومد.![]()
چي روغن ميده؟ دسته موتور؟؟!!اگر منظورش كمك فنر بوده، كه خودش چك كرده و ديده كه خراب نيست.براي دسته موتورها نيازي به باز كردن سيني نيست و از همون زير يا بالا هم ميشه نگاه كرد و ديد.علامت خراب بودن توي حركت همين چيزهايي هست كه گفتيد، مثل صداي اضافي داشتن توي دست اندازه يا گاهي موقع ترمز كردن حس ميكنين جلوبندي ماشين يه جورايي جدا از خود ماشين حركت ميكنه و جابجا ميشه( اين بستگي به شدت خرابي دسته ها داره)اولين و بيشترين مشكل هم در پاره شدن لاستيك دسته است كه ارتباط بين بوش فلزي كه پيچ از اون رد ميشه، با بخش فلزي دسته، كه با پايه موتور يا گيربكس در ارتباطه، كم يا قطع ميشه و ديگه نميتونه نوسانات و تكانهاي موتور رو بخوبي جذب بكنه.بهتره هميشه از قطعات استاندارد و طراحي شده براي خود ماشين استفاده كنين چون در غير اين صورت مشكلاتي مثل ضربه خوردن زير ماشين توي دست اندازها يا گير كردن لبه تاير با گلگير رو خواهيد داشت.
سلام خدمت همه دوستان
من یه ماهی میشه موتور ماشینم وقتی یه کم گاز میدم صدای جیلینگ جیلینگ میاد مخصوصا موقعی که تازه روشن کردم(نیم ساعت اول) و موقع خلاص بودن ماشین این صدا خیلییی بیشتره اما موقع حرکت و وقتی ماشین گرم میشه صدا کمتر میشه
ماشین مدل 79 هست و 9 ماهه میشه دارمش اینم بگم که ماشین یه کم روغن کم میکنه و میزنه پشت شمع 1
حالا به نظرتون مشکل از موتور میتونه باشه یا نه ؟یکی گفت رینگ شیکونده و بعدا به روغن سوزی و دود آبی میفته
راست میگند یا نمیتونه از موتور باشه ؟خرج تعمیرش بالاست ؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)