تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 905 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام یه سمند دارم چرخ جلو سمت خودم صدا لق لق میده!
    وقتی هم که جلوی ماشین رو بادست میدم پایین و بالا همون صدای لق لق میاد.کمک خرابه یا توپی؟ کمک هم هیچ روغنی نزده ماشین هم 90 و 20هزار کارکرد. در ضمن جاده خاکی زیاد رفتم(عشق طبیعت!)
    بردم جلو بندی ساز وقت نداشت فقط گفت احتمالا از توپی سر کمکه.
    به نظرتون چه مارکی بگیرم؟ ایساکویی؟ یا فک کنم کوفاپ یا امیران؟
    امیران 8000 اون کوفا 9200
    و ایساکویی 11000
    احتمالا طبق راست ماشینتون مشکل پیدا کرده و باید تعویض بشه.
    Last edited by heinrich_himmler; 11-01-2013 at 21:53.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام.
    یه پژو پارس داریم که یه خورده رنگ سپره جلوش رفته. اندازه دوتا کف دست. امکان رنگ کردنش هست؟ اگه هست حدودا خرجش چه قدر میشه؟ ممنون.
    بله چرا نباشه حدود 30 هم هزینشه اگه نیاز به رنگ کامل نباشه.

3. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

با این اوصافی که شما میگید موتور قفل کرده. البته امیدوارم اشتباه کرده باشم اما مشخصاتی که میدید فقط همینو میگه مگه اینکه مطمعن باشید موقع استارت موتور می چرخه.
    سلام مهندس، ممنون از پاسخ گویی شما.
    نه موقع استارت موتور نمیچرخه چون صدایی ازش شنیده نمیشه.
    حالا باید چیکار کنم؟ مکانیک بیارم بالا سرش؟

5. این کاربر از H_E3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mostafa_Kaveh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز موقع روشن کردن ماشین بعد از کمی رانندگی احساس بوی سوختگی سیم مانند به مشامم خورد و وقتی بخاری رو زیادتر کردم این بو بیشتر شد
    چه مشکلی ممکنه پیش اومده باشه
    ماشین 206
    ممنون

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام مهندس، ممنون از پاسخ گویی شما.
    نه موقع استارت موتور نمیچرخه چون صدایی ازش شنیده نمیشه.
    حالا باید چیکار کنم؟ مکانیک بیارم بالا سرش؟
    ماشین رو ببرید زیر دست مکانیک هم بهتره هم خرجش کمتره. احتمالا یه تعمیر موتور کامل نیاز داره. برو بالای 400 تومن. البته بازم امیدوارم اشتباه کرده باشم. شرمنده تو این اوضاع خبر بد بهت میدم. ببخش و مارو حلال کن.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوست عزیز امروز با اینکه تعطیل بود ولی اون جلو بندی سازی که مد نظرم بود باز بود.
    ماشین رو بردم و بازدید کرد گفت همه چی سالمه ولی چون باز کرده بود موجگیر کوتاه و اونی که از جعبه فرمون میاد رو و لاستیک چاکدار عوض کرد و پژویی انداخت. توپی سر کمک رو هم گفت اینا شبیه 206 زدند و به هیچ وجه خراب نمیشه!
    گفتم حالا که همه چی بازه فنر لول ها رو هم 206 بندازم ارتفاع پایین بیاد که دیگه جاده خاکی نرم! یه جفت فنر لول 206 نو با مارک خاور گرفتم 50 که یارو میگفت ما دست دو شو خودمون میبندیم 30!
    در کل صدای ماشین کامل رفع شد ولی رفتم یه جا که خیلی خراب بود برا تست که دوباره یکم صدا میداد.
    به این نتیجه رسیدم اصلا صدا از چرخ ها نبوده و هر چی هست داخل کاپوته! چون ماهک ها رو یه مدت پیش عوض کرده بودم احتمال میدم یه چیزی رو اون پشت بد بسته و یا شل بسته که میخوره به بدنه و صدا میده!. چون دقیقا صدا از پشت داشبورد و زیر پای راستم میاد! ولی الان چون ماشین نرم تر شده ضربه کمتر وارد میشه و صدا هم کمتره.
    احتمال اين هست كه يكي از دسته موتورها خراب شده باشه، بخصوص دسته گيربكس كه درست همونجايي هست كه شما زير پاي خودتون صدا رو ميشنويد،
    اون تعميركار بايد دسته موتورها رو هم چك ميكرد، حتما چك بكنين چون ميتونه صدمات زيادي به ماشين و بخصوص پلوسها و سر پلوس وارد بكنه.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    امروز موقع روشن کردن ماشین بعد از کمی رانندگی احساس بوی سوختگی سیم مانند به مشامم خورد و وقتی بخاری رو زیادتر کردم این بو بیشتر شد
    چه مشکلی ممکنه پیش اومده باشه
    ماشین 206
    ممنون
    سوختگی میتونه از هر جایی پشت داشبرد باشه و همچنین میتونه از بیرون هم باشه. اگه این بو تو یه مقطعی اومده و قطع شده پس از بیرون بوده و جای نگرانی نیست. اما اگه هربار که خودرو روشنه یا بخاری روشنه میاد پس از سیمکشی خودروی شماست.

10. این کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز majid_sd2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    کارتشارژ.com

پيش فرض

احتمال اين هست كه يكي از دسته موتورها خراب شده باشه، بخصوص دسته گيربكس كه درست همونجايي هست كه شما زير پاي خودتون صدا رو ميشنويد،
    اون تعميركار بايد دسته موتورها رو هم چك ميكرد، حتما چك بكنين چون ميتونه صدمات زيادي به ماشين و بخصوص پلوسها و سر پلوس وارد بكنه.
    به مکانیک گفتم . گفت اگه خراب بشه روغن میده! بدون اینکه سینی باز بشه میشه تشخیص داد خرابه یا نه؟ علایم خرابیش چیه؟
    راستی کمک 206 انداختم خیلی اومده پایین و حدود دو انگشت و کمتر بین لاستیک و گلگیر جا هست(چون متورش ef7 هست و سنگین تره بیشتر اومده پایین) مشکلی ایجاد نمیکنه؟ من برای نرم شدن ماشین این کمک رو انداختم و یک هم میخواستم ارتفاع بیاد پایین، که خیلی اومد.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چي روغن ميده؟ دسته موتور؟؟!!
    اگر منظورش كمك فنر بوده، كه خودش چك كرده و ديده كه خراب نيست.
    براي دسته موتورها نيازي به باز كردن سيني نيست و از همون زير يا بالا هم ميشه نگاه كرد و ديد.
    علامت خراب بودن توي حركت همين چيزهايي هست كه گفتيد، مثل صداي اضافي داشتن توي دست اندازه يا گاهي موقع ترمز كردن حس ميكنين جلوبندي ماشين يه جورايي جدا از خود ماشين حركت ميكنه و جابجا ميشه( اين بستگي به شدت خرابي دسته ها داره)
    اولين و بيشترين مشكل هم در پاره شدن لاستيك دسته است كه ارتباط بين بوش فلزي كه پيچ از اون رد ميشه، با بخش فلزي دسته، كه با پايه موتور يا گيربكس در ارتباطه، كم يا قطع ميشه و ديگه نميتونه نوسانات و تكانهاي موتور رو بخوبي جذب بكنه.
    بهتره هميشه از قطعات استاندارد و طراحي شده براي خود ماشين استفاده كنين چون در غير اين صورت مشكلاتي مثل ضربه خوردن زير ماشين توي دست اندازها يا گير كردن لبه تاير با گلگير رو خواهيد داشت.

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان

من یه ماهی میشه موتور ماشینم وقتی یه کم گاز میدم صدای جیلینگ جیلینگ میاد مخصوصا موقعی که تازه روشن کردم(نیم ساعت اول) و موقع خلاص بودن ماشین این صدا خیلییی بیشتره اما موقع حرکت و وقتی ماشین گرم میشه صدا کمتر میشه

ماشین مدل 79 هست و 9 ماهه میشه دارمش اینم بگم که ماشین یه کم روغن کم میکنه و میزنه پشت شمع 1

حالا به نظرتون مشکل از موتور میتونه باشه یا نه ؟یکی گفت رینگ شیکونده و بعدا به روغن سوزی و دود آبی میفته
    راست میگند یا نمیتونه از موتور باشه ؟خرج تعمیرش بالاست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •