سلام دوستان
میدونم اینجا جاش نیست، ولی بی زحمت اگه کسی اینجا خلبانه یا داره خلبانی میخونه میتونه تمام تست های پزشکی با جزئیات کامل رو برام ایمیل کنه؟
ممنون
یــا عـــلـــی
سلام دوستان
میدونم اینجا جاش نیست، ولی بی زحمت اگه کسی اینجا خلبانه یا داره خلبانی میخونه میتونه تمام تست های پزشکی با جزئیات کامل رو برام ایمیل کنه؟
ممنون
یــا عـــلـــی
سلام
کسی این شبیه ساز رو داره؟
به نظر می رسه در نوع خودش خوب باشه...نه؟
Black Shark
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه نگاهی به این لینک ها بندازین لطفا....یه سری فیلم آموزشی هست....
کسی اینجا اینا رو داره؟
آیا کسی هست که پایه باشه اینا به کمک هم دانلود کنیم و بعد شیر کنیم یا بدیم به یه دانلودر و هزینه ها رو با هم تفسیم کنیم..؟
آیا جایی رو می شناسید که بتونم بخرم....
خلاصه یه راهی بگید که من این رو بگیرم....
زیاد هستند به تنهایی اگه بخوام دانلودشون کنم ( با محدودیت ترافیکی که دارم !!)...باید جا خرما سر خانه ابدیم زحمت بکشید خیراتشون کنید...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من خیلی دوست دارم کمکتون کنم تا دانلود بشن ولی وقتی چکشون کردن همشون فل فل هستن.
![]()
فک کنم تا بعد 22 بهمن مشکل با تمام سایتهای فایل شیرینگ برقرار باشه![]()
به به چه چیزا خوبییییییی فقط به گفته دوستمون فلفله!! که غمی نیست برین اینجا چیزایی بدی نداره!!
عجب خفنه! مخوفه...![]()
اينجا فيلم هاي آموزشي زيادي داره براي فروش نگاهي بهش بنداز.
joopin عزیز، فقط یکی از لینکهات 15 گیگه! 84 تا فایل رپید شیر یعنی بدبختی
خلاصه من می گم این خارجیا یکمی خنگن، برای آموزش یک همچین دی وی دی لازم دارن، بجاش بیام آموزشهای پیشرفته هر کدوم از بخشها رو (private, commercial, ....) بعنوان درس،یا آموزش اینجا بنویسیم. با ترجمه می تونیم شروع کنیم و ایرادتمون رو دوستان خلبان (چه اینجا و چه جاهای دیگه ای که سراغ داریم) بهمون میگن. بهتر نیست ؟
حتما فیملشو دانلود کن.....واقعا خوبه ها.....
مود حرفه ای هم داره... فلایت سیمولاتوری هست در نوع خودش..........!!!
کسی داره اینو؟
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------
دمت گرم...
اگه کسی پایه بود می تونیم با هم شیر کنیم این فیلما رو..........
همش دو تا فیلم داشت.....!!! نمی خواد خودم می خرم کسی خواست بگه واسش بفرستم![]()
Last edited by joopin; 08-02-2010 at 01:10.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)