دوست من شما باید پروفایلت رو جنرال کنی ، و اگرم جنراله ، برو تو قسمت پروفایل یه دونه پروفایل جدید درست کن اکتیوش کن ، حالا اگر صداش راه افتاد ، باید بری ت وپروفایل جنرال از سایلنت درش بیاری ...
دوست من شما باید پروفایلت رو جنرال کنی ، و اگرم جنراله ، برو تو قسمت پروفایل یه دونه پروفایل جدید درست کن اکتیوش کن ، حالا اگر صداش راه افتاد ، باید بری ت وپروفایل جنرال از سایلنت درش بیاری ...
جل الخالق !!
پروفايلم جنرال بود و همه ي صدا ها بجز keypad tones و warning tones توش فعال بود .
warning tones رو فعال كردم صداش درست شد !!
آقا دمت گرم . وقتي اينو گفتي اولش فكر كردم وقتي گوشي سايلنت نيست بايد صداش در بياد و ربطي به پروفايل نبايد داشته باشه ، ولي وقتي ديدم واقعا" ربط داره خيلي تعجب كردم .
مرسي داداش .![]()
دوستان من 82 ندارم ولی به مدت یک زنگ فیزیک 1.5 ساعته مال دوستم دستم بود(!) و متوجه شدم فونتش خیلی درشته.هیچ راهی نداره درست کردنش؟خودش هم ذله شده.میگه نورمالش همین جوریه.
توی تنظیمات گوشی تغییر اندازه ی فونت داره!کوچیکترین حالتش واقعا کوچیک میکنه!!!!!!مگر اینکه شما بزرگ بین باشید!!!
میری توی:tools-setting-general-personalisati..-display-fontsize---smallدوستان من 82 ندارم ولی به مدت یک زنگ فیزیک 1.5 ساعته مال دوستم دستم بود(!) و متوجه شدم فونتش خیلی درشته.هیچ راهی نداره درست کردنش؟خودش هم ذله شده.میگه نورمالش همین جوریه.
خدمت شما...
دوست عزيز شما با چه تضميني اين حرفها رو مي زنيد؟
گوشیه من کاملا فنلاندیه اصله......
راحتم گیر اوردم...
خوب از اين قسمت نتيجه مي گيريم كه در حال حاضر هيچ n82 ديگه اي در بازار وجود نداره كه ساخت فلاند باشههیچ قضیه خاصی نداره دوست من شما الان نمیتونید دیگه فلاند پیدا کنید و البته توی علائدین هست ولی همشون فلاند شده هستند یعنی برچسب ساخت چین رو میکنن و برچسب فلاند رو میچسبونن و اصلا امکان نداره شما فلاند گیر بیاری پس اگر خواستی بخری بدون که چینی هست اما مسئله ای که پیش میاد اینکه شما موقعی که میخواهید گوشی رو بفروش برسونید خوب طبیعتا برچسب فلاند رو راحتر میتونید آب کنید . برای این برچسب فلاند فروشنده ها تقریبا 5 تا 15 روی گوشی میکشن .
و دوباره تاكيد بر عدم فلاندي بودن n82 هاي موجود.و این رو هم بگم که خود فلاند این گوشی رو تنها 2 الی 3 بیشتر تولید نکرد و بعد داد چین که تولید بکنه و البته تحت لیسانس نوکیا و جدیدا هم ساخت هند هم اومده ولی من توی علائدین ندیدم چون روی لیبل زده بود چین یا فلاند که قضیه فلاند رو هم گفتم .
نكته مبهم ساخت 2 الي 3 چه واحدي ؟
عدد ؟
اين نكته رو نمي تونم نظري بدم چون N82 من كه فروردين ماه امسال خريداري شده رنگ درب باتري اون كرم رنگ هستش پس با اين حساب گوشي من فلاند هستش.چیزی که از خود مغازه دارها و اطلعات اینترنت بر میاد که کل n82 های مشکی ساخت چین هستند چون تقریبا 4 ماه بعد از تولید رنگ نقره ای اومد و در مورد رنگ نقره ای هم بگم که اصل فلاند با اینکه نقره ای هست اما پشت گوشی سفید ( تقریبا شیری رنگ ) هست اما ساخت چین که من دیدم پشت گوشی تقریبا خاکستری رنگ شده وگرنه دیگه هیچ تفاوت ظاهری ندارن چون تحت لیسانس هست .
اما يه سوال پس علت تفاوت قيمت بين چين و فلاند در چي هستش؟
اتفاقا دوست عزيز پست شما سرشار از سوالات و ابهامات فراوان براي من هستش.فکر نکنم دیگه سوالی باشه .
در کل همه گوشی ها ساخت چین هستن پس خودت روآزار نده البته من هم چین رو دارم هم فلاند و در کارائی تفاوتی ندیدم و جالبه بدونید که SPMARK به گوشی چینی امتیاز بالاتری میده . ولی در اجرای برنامه دایویکس پلیر دچار ضعف میشه و به خوبی نمیتونه اون رو اجرا کنه .
چطور شما به اون دو سه عدد يا هر چيز ديگه اي از N82 كه فلاند ساخته دسترسي پيدا كرديد؟
البته با وجود اين ادعا:
پس خودت روآزار نده البته من هم چین رو دارم هم فلاند و در کارائی تفاوتی ندیدم---------------------------------------------البته دوست عزيز من فقط قصدم سوال كردن هستش چون من هم مثل باقي دوستان اين گوشي رو دارم و شايد به اسم فلاند به من فروخته باشن و من دلم ميخواد افراد با تجربه به من كمك كنند.
و در هر صورت اگه لطف كني و يه عكس از هر دو نوع گوشي چيني و فلاندي بزاري فكر كنم به خيلي از دوستان كمك بزرگي مي كني.
ممنونم![]()
بچه ها سلام.
من يه مشكلي دارم با نصب آنتي ويروس.
هركاري مي كنم نمي تونم نصب كنم روي گوشيم.
از هر نوع آنتي ويروسي كه استفاده مي كنم ميگه قابليت اجراي نرم افزار ممكن نيست!!! همه آنتي ويروس مخصوص N82 هستن.
والا نمي دونم چي كار كنم.
بعضی از مغازه دار ها توی اعلائدین می گن که چینی با لیبل فلاند 390 فلاندش هم دارم 420 یعنی دروغ می گن؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)