اینم آدرس معدن.دوستان این معدن کجاست؟ آدرس میدید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم آدرس معدن.دوستان این معدن کجاست؟ آدرس میدید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این یارو فکر کنم موقعی که قبض ها رو پرداخت نمیکنی میاد.
قبوض را باید به موقع پرداخت کرد.
تاييد نميشه! سنگ هاي الماس رو در هر جايي از دم در خونتون تاااااااااااااااااااا گورستون ميشه پيدا كرد و اصلن جاي خاصي نداره. با بيشتر پيدا كردن و پست كردن الماس ها هم كمكم مدل هاي برش جديدي براتون باز ميشه.![]()
تاریخ انتشار دقیقش مشخص نیست فعلا فقط گفته شده که توی ماه نوامبر میاد یعنی حدودا سه ماه و نیم دیگه
اینم از پچ آپدیت سیمز به نسخه ی 1.4 :
البته تورنت هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسي رفيق.
دوستان یک سوال :
این پک سیمز 3 ، پک واقعی هست یا از همین آپدیت هاست.
gamespot هم اینو معرفی کرده :
EA Games هم برای فروش گذاشته :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم چندتا عکس از این پک :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by virus2009; 09-08-2009 at 07:23.
این پک واقعیه!!
که به زودی ایران هم میاد!!
سلام؛
تا اونجایی که من میدونم یه Expansion Pack جدید تو نوامبر میاد که توش میشه گارگردان و بازیگر و... شد. اسمشم یادم نمیاد.
کل کارایی که ای رمز میکنه رو لطفا بگین:
testingcheatsenabled true به جز کم و زیاد شدن نیازها و دوستی ها!!!
راستی میشه سن رو کم زیاد کرد؟؟؟
رمزی نیست که لایف اوارد(همون قسمت که میشه یه امتیاز هایی رو گرفت مثل دستشویی نرفتن و سریع کار کردن و ..) رو زیاد کرد؟؟؟
سلام...
من یه سوال داشتم خواهشا جوابمو بدین:...
من بازیو از یه فروشگاه اینترنتی تهیه کردم و نصب کردم...
بازی کامل نصب شد ولی سرعت بازی پایین بود و تصاویر را روان نمی آورد تیکه تیکه اجرا میکرد...
به همین دلیل از دوستم که بازی را داشت و آن را نصب کرده بود و با سرعت خوب در کامپیوترش اجرا میکرد سی دی را گرفتم و نصب کردم...ولی بازم فرقی نکرد...
من فک کردم شاید برای کارت گرافیکن باشه آخه کارت گرافیک من 512 و کارت گرافیک دوستم1 گیگ هستش...
این بازی با کارت گرافیک 512 اجرا میشه؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)