تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 506 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

داستان پدال 5 سیمه چیه اونو بزاریم درست میشه یا نه /؟
    یکیم میگفت بخاطر اینکه برق رسانیش ضعیف میشه کپ میکنه که اینو معرفی کرده میگه اینو نصب کنید درست میشه Pivot Razin Volt Stabilizer (تثبیت کننده وتقویت کننده ولتاژ برق خودرو . ) حالا راست و دروغش رو نمیدونم

راستی قیمت چادر و محافظ کنسول چنده کسی قیمت داره/؟
    راسیتش پدال 5 سیمه شاید کمی موثر باشه اما پیشنهاد میکنم اگه هزینه زیادی هست براتون نزارین! بیشترین تاثیر رو رویه تیپ 6 داره نه رو تیپ 5!
    اما در کل ببین این ایراد اگه ماشین سلامت کامل باشه اونقدر محسوس نیست مگر اینکه بخواین رانندگی پرشتاب بکنین یا برای کورس گذاشتن
    در مورد اون وسیله های هم که گفتین چیزی نمیدونم و همچنین بعید میدونم چون اگه همچین وسیله ای بود تا به حال گفتگوش پر شده بود تویه انجمن های تخصصی اتومبیل!

2. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تا به حال شده سوار پارس قبلیتون کولر روشن کنین بعد یهو پاتون رو از رویه گاز بردارین برین تو شیشه؟
    البته نه در این حد و لگد های بدی میزنه! فک نکنم تویه این دیده باشین خوب این یکی از خوبی هاش هست
    اما در مورد بوی بنزین! پیشنهاد میکنم ماشین رو نبرین مسافرت یا قبلش یه چک کامل بکنید چون جان خودتون هست و شوخی بردار نیست!
    در آخر فکر میکنم هندونه ایران خودرویی شما تا اینجایه کار خوب در نیومده!
    راسیتش ما اقوام نزدیکمون 2 3 تا گرفتن یه 4 ماهی ولی هیچکدومشون مشکلی نداشتن خدارو شکر ولی هندونه شما....

آها از اون نظر آره لگد میزد

آره کلا تو هندونه شانس ندارم هرجی داغون به ما میافته پاشم برم پورشه هم بگیرم ( چه غلطا ) به یه چیز داغونش نصیبم میشه
    کلا این کپ کردن تو ذوق میزنه همین 1 ساعت پیش سر این کپ کردن از یه پراید جا موندم بعد یهو تازه عمل کرد نزدیک بود ببره منو با خودش تو پرشیا جولویی ! این مشکل رو فک میکنم تا حدی میشه با پدال 5 سیمه برطرف کرد ! تا هفته دیگه میخوام نصب کنم فرقی حس کردم میام اطلاع میدم !

206 ماشینیه که بخواد اذیت کنه پدر صاحبش رو در میاره برام دعا کنید باز پرشیا مرام و معرفت داشت این یکی از ب بسم اله میخواد کمر منو بشکنه
    Last edited by isbn; 29-06-2011 at 22:32.

4. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

آها از اون نظر آره لگد میزد

آره کلا تو هندونه شانس ندارم هرجی داغون به ما میافته پاشم برم پورشه هم بگیرم ( چه غلطا ) به یه چیز داغونش نصیبم میشه
    کلا این کپ کردن تو ذوق میزنه همین 1 ساعت پیش سر این کپ کردن از یه پراید جا موندم بعد یهو تازه عمل کرد نزدیک بود ببره منو با خودش تو پرشیا جولویی ! این مشکل رو فک میکنم تا حدی میشه با پدال 5 سیمه برطرف کرد ! تا هفته دیگه میخوام نصب کنم فرقی حس کردم میام اطلاع میدم !

206 ماشینیه که بخواد اذیت کنه پدر صاحبش رو در میاره برام دعا کنید باز پرشیا مرام و معرفت داشت این یکی از ب بسم اله میخواد کمر منو بشکنه
    البته دوست عزیز شما هم یکمی حساس هستین!
    خیلی از مشکل ها تا کارکرد 5000 تا رفع میشه! نمونش دایی خودم! یه ریو داشت مدل 84! کسایی که ریو داشتن میدونن چیه شتاب 0تا 100 خیلی بالایی داره! بپایه تیپ 5 های قدیمی نمیرسه اما از این تیپ5هایه جدید خیلی بهتره! خلاصه عوض کرد و با مشورت من وی8 گرفت!
    اینم آدمی بود که به ماشین گاز میداد
    خلاصه هرچی فحش بود که به ماداد میگفت پراید بهتره تو شتاب!!! گذشت یه 10000 تایی شده الان کارکرش ازش پرسیده هنوزم فحش میدی به ما؟ گفت فقط دعا به جونت میکنم البته میگفت شتاب اولیش بازم اون ریو یکم بهتر بود ولی اینم الان عالی شده و همچنین میگفت شتاب ثانویش محشره ریو رو میخوره ...
    و همچنین از ترمز خیلی راضی بود میگفت تازه میفهمم اون موقع تاحالا ترمز نبوده زیر پام
    خلاصه اینو گفتم که بهتر موضوع رو درک کنی!
    راستی تا جایی که میدونم تو تیونینگ تاک هم عضوی! خیلی از مسائل تخصصی رو اونجا پیگیر باشی که هستی بهتر به نتیجه میرسی تا اینجا

6. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

حالا که بحث شیشه دودی شد ، کسی آمار این شیشه ها که جلوی UV رو میگیرن رو نداره ؟ (فکر کنم بهش میگن لومر)
    قیمت و ....

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

یه سوال از کجا می شه فهمید که 206تیپ 5است یا 2یا3 از شکل ضاهری؟

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

یه سوال از کجا می شه فهمید که 206تیپ 5است یا 2یا3 از شکل ضاهری؟

چند صفحه قبل در موردش بحث شده!

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چند صفحه قبل در موردش بحث شده!
    میشه لینک پست رو بدی. منم همین سوالو دارم. حالا دوباره هم یکی بیاد بگه راه دوری نمیره!

================================

حالا که بحث شیشه دودی شد ، کسی آمار این شیشه ها که جلوی UV رو میگیرن رو نداره ؟ (فکر کنم بهش میگن لومر)
    قیمت و ....
    عزیزم ساختار همه ی شیشه های معمولی(نه فقط شیشه ی ماشین) جلوی بخش زیادی از فرابنفش B که برای پوست مضر هستش رو میگیره.جلوی فرابنفش C را هم میگیره. پس بخاطر فرابنفش خیلی لزومی نداره دنبال تعویض شیشه باشی. صفحه ی زیر را هم ببین:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مهم اینه که شیشه ی ماشین بتونه جلوی اشعه ی فروسرخ را بگیره. اشعه ی فروسرخ یا همون مادون قرمز که توی نور خورشید وجود داره باعث تولید گرما میشه و اگه شیشه ی ماشین بتونه این تابش رو فییلتر کنه داخل ماشین در تابستون داغ نمیشه.
    کافیه موقع ساخت شیشه یکسری مواد شیمیایی از ترکیبات فلزی هم به مخلوطش اضافه شه. برای اینکه بحث زیادی علمی نشه بگم که از پارسال شیشه هایی در داخل داره ساخته میشه که جلوی پرتوهای فرابنفشA,B,C + پرتوی فروسرخ رو میگیره:
    کد:
    شیشه های LLumar محصول شرکت CPFilms در اصل آمریکایی هست میتونه جلوی فرابنفش + 50 درصد پرتو فروسرخ رو بگیره و نمایندگی رسمی توی خاورمیانه نداره ولی شرکت شايا پرتو پارس وارد کننده ی محصولاتشه. داخل سایتش آدرس و تلفن داره:
    کد:

11. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amirrezaajalli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ZNJ

پيش فرض

میشه لینک پست رو بدی. منم همین سوالو دارم. حالا دوباره هم یکی بیاد بگه راه دوری نمیره!

کد:

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حجم واقعی باک چقدره؟؟
    یجا توی مشخصات دیدم زده 50 لیتر.
    یکی یجا گفته بود بیشتر از 44 لیتر نتونسته بزنه!
    یکی هم گفته بود امتحان کرده 55 تا جا گرفته!
    باک خالی اونطور که واقعاً خودتون امتحان کرده باشین چقدر گنجایش حقیقی داره؟؟

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    خوب من صبح 5 شنبه با ماشین رفتم شمال این ماشین حدود 240 کیلومتر مارو برد بعد یهو دیدیم اااا ارور میده میگه anti polution fault و ریپ میزد زدم کنار خاموش کردم زنگ زدم امداد یه 40 دقیقه ای طول دادن بیان قیافم دقیقا اینجوری شده بود تو هوای گرم و شرجی اونجا کنار جنگلم بودیم دیگه رطوبت ترکونده بود مارو یارو امد دیاگ زد میگه انزکتور شماره 4 خطا داده برات پاکش میکنم ولی باید بری نمایندگی میگم الان کدوم نمایندگی بازه میگه باز نیست که شنبه منظورم بود گفتم باریکلا به این هوش
    پاک کرد باز خرکت کردیم یه 5 کیلومتر بعد باز ارور و ریپ زدن و خاموش شدن

دوباره زنگ زدیم داد و بیداد تا اینکه جر ثقیل امد برد مارو تا قائمشهر مقصد ما ساری بود که یارو گفت 30 تومن میشه تا ساری
    30 تومنم دادیم برد مارو ساری یه آشنا داریم تو ساری کارش فقط 206 هست زنگ زدیم از خونش پا شد امد مغازه یه کم ور رفت با ماشین دیاگ زد باز ارور عدم کارکرد سیلندر 4 رو داد
    باز کرد با شمع ها ور رفت وایر ها کوئل بعد دستش رو برد پشت سوکت هایه انژکتور هارو چک کرد دید دکی یکی از سوکت ها باز هست که کل مشکل ماشین از این مورد کوچک بود اون امداد احمق یه دست نزد چیزی رو چک کنه واقعا تاسف باید خورد از خدماتشون تازه میخواست شنبه ماشین رو ببره بعد درست کنه بیاره حتما یه 50 -60 تومنی هم میخواستن بگیرن دزدن دیگه تازه یارو میگفت شاید 1 میلیون خرج داشته باشه واقعا که !

خوب حالا یه نتیجه گیری از اولین سفر با این ماشین که داشتم بردمش که آب بندیش کنم
    کله را ه رو با دنده هایه مختلف امدم 5 هم اصلا نیومدم یه جا هایی خیلی کم در حد10-20 ثانیه
    کلا بگم بهتون از نظر من دنده 4 این ماشین عالی ترین دنده هست چون تو کل مسیر هوای منو از نظر شتاب گشتاور و سرعت داشت خیلی راحت بودم باش تو کل مسیر رفت و برگشت مصرف رو هم lcd 7.61 میزد درستم بود چون حودمم محاسبه کردم همین حدود بود ولی بازم زیاده ! البته من کمی پر گاز امدم بیشتر دنده 4 سرعت متغییر امدم بخاطره اون هم هست ! میشه گفت کل مسیر رو هم کولر روشن رفتم و امدم

خوب قول داده بودم که وقتی پدال 5 سیمه بستم بیام تفاوت رو بگم و باید بگم که واقعا ارزش داره کلا تاخیر رفع شده و حالا ماشین آماده رو کم کنی هست بشتابد مخصوصا وقتی کولر روشنه و سربالایی باشید پدال 5 سیمه خودش رو نشون میده همین که اشاره کنید عمل میکنه ! ما که خوشمان آمدیه راستی مشکل دنده یک هم حل کرده و دنده یک بهتر عمل میکنه
    کروز هم خیلی خوبه ببندید به قیمتش میارزه !
    Last edited by isbn; 02-07-2011 at 15:18.

15. 3 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •