این نرم افزار هم تاثیری نداشت و نتونست کاری بکنه هنوز اون بالن ظاهر میشه در لپتابم
این نرم افزار هم تاثیری نداشت و نتونست کاری بکنه هنوز اون بالن ظاهر میشه در لپتابم
Last edited by am_64; 05-09-2010 at 14:38.
nدوست عزیز
فایل فلش پلیر حدود 1.9 مگابایت هست پس اگه فایلی که شما دانلود کردی 30 40 کیلو بایت بود ویروس بوده
شما از این فایل استفاده کنید درست میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه کم دقت کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه فایلو تعمیر میکنه
این مشکل شما به سیستمون وارد شده دلیل ویروسی بونشه پس حتما از نرم افزار زیراستفاده کن
اگه فایلت مشکلی داره میتونی از فایل زیر استفاده وجایگزین اون توسیستم کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by جاسم کدخدایی بنت; 06-09-2010 at 03:59.
سلام
سیستمم ویروس گرفته ،گزینه (Hide protected operating system files (Recommended در قسمت Folder options حذف شده . برای برگردودنش باید چیکار کنم؟
سلام سعید برو تو runو بنوی3
regedit
و
ok
این آدرس برو
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advan ced\Folder\SuperHidden]
رویک بذار1
show super hidden
va
hidden
ra ham 1 kon bad restart
سلام دوستان
كامپيوتر من يك مشكل عجيب به هم زده و اونم اينكه گزينه show hidden files and folders در تب view در نوار ابزار folder option حدود دو هفته است كه ناپديد شده من هارد سيستم خودم را باز كردم و رو يك سيستم چك كردم هيچ ويروسي نداشت هر كاري كردم نمي توانم اين گزينه رو فعال كنم لطفاً كمكم كنيد
میتونی این کارم انجام بدی
[Start] [Run] [Regedit]
Registry Key: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced
Data Type: REG_DWORD [Dword Value] // Value Name: ShowSuperHidden
Modify/Create the Value Name [ShowSuperHidden] according to the Value Data listed below.
Value Data: [0 = ShowSuperHidden Disabled / 1 = ShowSuperHidden Enabled]
Exit Registry and Reboot
سلام دوستان
كامپيوتر من يك مشكل عجيب به هم زده و اونم اينكه گزينه show hidden files and folders در تب view در نوار ابزار folder option حدود دو هفته است كه ناپديد شده من هارد سيستم خودم را باز كردم و رو يك سيستم چك كردم هيچ ويروسي نداشت هر كاري كردم نمي توانم اين گزينه رو فعال كنم لطفاً كمكم كنيد
سلام خوبین
وارد استارت بعد run بنویسین regedit بعد ok وبعدش به آدرس زیر برین
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\Advanced
hidden
superhidden
را روی یک قرار بدین
حالا به آدرس زیر برین
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\NOHIDDE N
DefaultValue
CheckedValue
را روی 2 قرار بدین حالا دست چپ آدرس ها یک پوشه پایین تر یعنی showall برین
بازم
efaultValue
CheckedValue
را روی 2 بزارین
جوابو بدین
ممنون از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)