تو قسمت general من اصلا گزینه هائی که شما گفتید و ندیدم اگه میشه راهنمائیم کنید تا بتونم اعداد و به فارسی تایپ کنم
تو قسمت general من اصلا گزینه هائی که شما گفتید و ندیدم اگه میشه راهنمائیم کنید تا بتونم اعداد و به فارسی تایپ کنم
به نظر مياد ايشون سربرگ general رو اشتباهي گفتن
شما بايد به سربرگ Complex script مراجعه كنيد و اون گزينه ها رو پيدا كنيد )Numeral --> Context)
سلام
من موقعی که میخوام مطلب یه سایتی که شامل عکس هم هست رو کپی کنم و به ورد انتقال بدم زمان زیادی طول می کشه و در نوار پایین کلمه transfer... می نویسه و احتمالا داره دوباره عکس رو دانلود می کنه و اگه اینترنت رو در اون موقع دیسکانکت کنم عکس ها رو نمیاره میخواستم بدونم راه دیگه ای هم هست البته به غیر از سیو کردن عکس و وارد کردن از گزینه insert
سلام
من وقتی برنامه nitro رو که برای ساخت pdf هست و برنامه math type رو روی ورد2005 نصب میکنم پیغامی مبنی بر اینکه این ماکرو غیرفعال شه میاد. راهنمای خود ورد رو کامل خوندم و تمام تنظیمات بخش تراست ستینگ مربوط به ماکروها رو دست کاری کرم ولی درست نمیشه.
فکر کنم قبلن هم هین سوال رو پرسیه بوم ولی پیدا نمیکنم و فکرم نمیکنم اون موقع هم مشکلم حل شده بوده باشه.
ممنون
چرا در بعضی فونتها مثل آندلس و یاقوت حرف ( ی ) جدا تایپ میشه؟؟؟ مثلا: همی ن ...............
چه جوری این مشکلو حل کنم؟
من میخوام با world 2003 یه جدول بکشم با این مشخصات فاصله ازلبه بالا وراست وچپ 5mm واز پایین 20mm و از گوشه پایین سمت راست یه کادر به اندازه 40در150 که داخل کادر 3خط افقی و4خط عمودی کشیده بشه یا بهتر بگم همون کادری که برای نقشه کشی صنعتی درکاغذ a4 میکشندخودمو کشتم نتونستم بکشم آیا با این برنامه میتونم این جدولو بکشم یا برنامه دیگه ای استفاده کنم
![]()
![]()
کاری که می خوای بکنی خیلی راحته اگه میخوای بیشتر توضیح بده برات بکشم
با سلام...
يادمه يه بار در مورد چگونگي تايپ اشعار و ابيات يه مطلبي گذاشته بودين....ميشه لينكشو دوباره بذارين يا دوباره توضيح بدين كه چطوري ابيات و مصراعها همه زير هم قرار بگيرن؟
ممنون...
ورد 2005 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نسخه هاي معتبر ورد 2003 و 2007 هستش
روي اونا امتحان كنيد
من همچين نسخه اي نديدم
سلام
بهترين راه همونيه كه اشاره كردي نه چيز ديگه
و با توجه به حجم اطلاعات درخواستي شما و سرعت اينترنت و حتي سرعت ترانسفرينگ اطلاعات اون سايت ممكنه طول بكشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)