تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 1045 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه armia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران / كرج

14

ورد 2007
    وارد قسمت word option شوید و روی برگه Advanced کلیک کنید.
    مقدار Numerical رو به context تغییر بده

ورد 2003
    از منوی Tools گزینه options رو انتخاب کن. وارده برگه general شوید و مقدار Numerical رو به context تغییر دهید
    تو قسمت general من اصلا گزینه هائی که شما گفتید و ندیدم اگه میشه راهنمائیم کنید تا بتونم اعداد و به فارسی تایپ کنم

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

تو قسمت general من اصلا گزینه هائی که شما گفتید و ندیدم اگه میشه راهنمائیم کنید تا بتونم اعداد و به فارسی تایپ کنم
    به نظر مياد ايشون سربرگ general رو اشتباهي گفتن

شما بايد به سربرگ Complex script مراجعه كنيد و اون گزينه ها رو پيدا كنيد )Numeral --> Context)

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

سلام

من موقعی که میخوام مطلب یه سایتی که شامل عکس هم هست رو کپی کنم و به ورد انتقال بدم زمان زیادی طول می کشه و در نوار پایین کلمه transfer... می نویسه و احتمالا داره دوباره عکس رو دانلود می کنه و اگه اینترنت رو در اون موقع دیسکانکت کنم عکس ها رو نمیاره میخواستم بدونم راه دیگه ای هم هست البته به غیر از سیو کردن عکس و وارد کردن از گزینه insert

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    من وقتی برنامه nitro رو که برای ساخت pdf هست و برنامه math type رو روی ورد2005 نصب میکنم پیغامی مبنی بر اینکه این ماکرو غیرفعال شه میاد. راهنمای خود ورد رو کامل خوندم و تمام تنظیمات بخش تراست ستینگ مربوط به ماکروها رو دست کاری کرم ولی درست نمیشه.
    فکر کنم قبلن هم هین سوال رو پرسیه بوم ولی پیدا نمیکنم و فکرم نمیکنم اون موقع هم مشکلم حل شده بوده باشه.
    ممنون

داره خودمونی میشه Ali Alone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    پشت مانیتور

پيش فرض

چرا در بعضی فونتها مثل آندلس و یاقوت حرف ( ی ) جدا تایپ میشه؟؟؟ مثلا: همی ن ...............
    چه جوری این مشکلو حل کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

9

من میخوام با world 2003 یه جدول بکشم با این مشخصات فاصله ازلبه بالا وراست وچپ 5mm واز پایین 20mm و از گوشه پایین سمت راست یه کادر به اندازه 40در150 که داخل کادر 3خط افقی و4خط عمودی کشیده بشه یا بهتر بگم همون کادری که برای نقشه کشی صنعتی درکاغذ a4 میکشند خودمو کشتم نتونستم بکشم آیا با این برنامه میتونم این جدولو بکشم یا برنامه دیگه ای استفاده کنم

کاربر فعال انجمن آفیس ebibarati's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مالمير - MIR

پيش فرض

من میخوام با world 2003 یه جدول بکشم با این مشخصات فاصله ازلبه بالا وراست وچپ 5mm واز پایین 20mm و از گوشه پایین سمت راست یه کادر به اندازه 40در150 که داخل کادر 3خط افقی و4خط عمودی کشیده بشه یا بهتر بگم همون کادری که برای نقشه کشی صنعتی درکاغذ a4 میکشند خودمو کشتم نتونستم بکشم آیا با این برنامه میتونم این جدولو بکشم یا برنامه دیگه ای استفاده کنم
    کاری که می خوای بکنی خیلی راحته اگه میخوای بیشتر توضیح بده برات بکشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamim24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام...

يادمه يه بار در مورد چگونگي تايپ اشعار و ابيات يه مطلبي گذاشته بودين....ميشه لينكشو دوباره بذارين يا دوباره توضيح بدين كه چطوري ابيات و مصراعها همه زير هم قرار بگيرن؟

ممنون...

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من وقتی برنامه nitro رو که برای ساخت pdf هست و برنامه math type رو روی ورد2005 نصب میکنم پیغامی مبنی بر اینکه این ماکرو غیرفعال شه میاد. راهنمای خود ورد رو کامل خوندم و تمام تنظیمات بخش تراست ستینگ مربوط به ماکروها رو دست کاری کرم ولی درست نمیشه.
    فکر کنم قبلن هم هین سوال رو پرسیه بوم ولی پیدا نمیکنم و فکرم نمیکنم اون موقع هم مشکلم حل شده بوده باشه.
    ممنون
    ورد 2005 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نسخه هاي معتبر ورد 2003 و 2007 هستش

روي اونا امتحان كنيد

من همچين نسخه اي نديدم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام

من موقعی که میخوام مطلب یه سایتی که شامل عکس هم هست رو کپی کنم و به ورد انتقال بدم زمان زیادی طول می کشه و در نوار پایین کلمه transfer... می نویسه و احتمالا داره دوباره عکس رو دانلود می کنه و اگه اینترنت رو در اون موقع دیسکانکت کنم عکس ها رو نمیاره میخواستم بدونم راه دیگه ای هم هست البته به غیر از سیو کردن عکس و وارد کردن از گزینه insert
    سلام

بهترين راه همونيه كه اشاره كردي نه چيز ديگه

و با توجه به حجم اطلاعات درخواستي شما و سرعت اينترنت و حتي سرعت ترانسفرينگ اطلاعات اون سايت ممكنه طول بكشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •