دوستان نسخه رایگان آویرا که در سایت شرکت برای دانلود گذاشته شده تا چند وقت کار میکنه؟ یعنی تا چند وقت به عنوان آنتی ویروس رایگان کار میکنه؟
دوستان نسخه رایگان آویرا که در سایت شرکت برای دانلود گذاشته شده تا چند وقت کار میکنه؟ یعنی تا چند وقت به عنوان آنتی ویروس رایگان کار میکنه؟
سلام
هر زمان نصب کنی تا یکسال آپدیت میشه و هیچ محدودیتی رو هم از لحاظ تعداد دفعات نداره
آنتی ویروس رایگان اوست هم همینطوره دوست من .
مرسی دوست عزیز از جواب سریع تون. از محیط اوست زیاد خوشم نمیاد (در قدرتش هیچ شکی نیست)
به عنوان سوال آخر : بعد از یک سال باید نسخه جدیدشو از سایت دانلود کنیم؟(شاید خیلی سوال آینده نگرانه ای باشه)
امیر جان همین الان آویرا رو دانلود کردم و نصب کردم ولی در کمال تعجب نوشته بود که برنامه تا 1/9/2011 اکتیو خواهد بود. نسخه رایگان رو مستقیما از سایت دانلود کردم. نمیدونم چرا فقط کمتر از 3 ماه اکتیو میمیونه.
دوست عزيز شما بايد license رايگان رو از سايت اويرا بگيري.
بعد اون license رو به انتي ويروس بده و تمام
ببخشید که سوال زیاد میپرسم. میشه بگی چطوری باید این لیسنس رو بگیرم؟
ببخشید که سوال زیاد میپرسم
سلام وحید جان
دوست من فروم محلی برای یادگیری هستش و شما هیچ محدودیتی در سئوال پرسیدن نداری ، هر کس بلد بود شما رو
راهنمایی خواهی کرد
راستش من خیلی باهاش ور رفتم اما نتونستم و مال من هم سه ماهه هستش ، اگه دوستان موفق شدن ما رو هم راهنماییمیشه بگی چطوری باید این لیسنس رو بگیرم؟
کنند .
ســـلام
من یه مشکلی داشتم یه کرک نرم افزار دارم نمی خوام فکر کنه ویروسه و همش می گه ویروسه و نمی ذاره اجرا بشه و من always ignor رو می زنم ولی بعد از ریست دوباره هم ...
نگرانی کاربران آویرا از مدیریت جدید آن
جدیدا شرکت آویرا با توافق چند شرکت عمده تبلیغاتی درصدد است که اطلاعات کاربران نسخه رایگانش رو در اختیار آنان بگذارد
از جمله تغییراتی که اعمال میشه نصب تولبار ASK بهمراه نسخه رایگان آویرا هستش
بدین منظور که چنانچه فرد تولبار مزبور رو نصب و فعال نمود در نسخه رایگان هم وبگارد آویرا فعال میشه در غیر اینصورت خیر
این مجموعه تغییرات نگرانی کاربران نسخه رایگان آویرا رو دربرگرفته به نحوی که در تمام فرومهای امنیتی اعتراض کردند
چون بدینگونه امنیت اطلاعات کاربر به خطر خواهد افتاد
هرچند مدیریت شرکت اعلام کرده به زودی و صرفا برای دوره ای آزمایشی این طرح رو اجرا میکنند
البته لازم به ذکر است که صرفا در نسخه رایگان چنین چیزی رخ میدهد نه در نسخه های پولی و امنیت نسخه پرمیوم تضمین شده است
خب شما باید فایل مزبور رو در لیست سفید آویرا قرار دهید
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2310588&postcount=161
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)