تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 229 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 2286

نام تاپيک: بحث در مورد اينترنت صبانت Saba Net

داره خودمونی میشه kivig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

باسلام من یه سوال داشتم

گرفتن اکانت بامحدودیت 2 گیگ یا 5 گیگ در سرعت موثره؟

یعنی ممکنه در 5 گیگ سرعت دانلود بیشتر از 2 گیگ باشه ؟
    نه عزیزم به هیچ وجه ربطی نداره

تاريخ عضويت
    Jul 2008

11

سرعت دانلود روزانه با اکانت پریمیوم رپید

ولی از اون زمانی که سرعت روزانه افت کرده به نظر من هم یه کم سرعت شبانه بهتر شده ولی نه اونجوری که بعضی از دوستان گفتن
    حالا امشب تست میکنم ببینم تو زمان شبانه سرعت چنده و چقدر دانلود میکنم( تو این چند شب زیاد توجه نکردم بس که خوابالو بودم )
    بقیه دوستان هم از جاهای مختلف تست کنن ( نه فقط مشهد ) و نتیجه رو به همراه عکس فردا بزارن ببینیم

داره خودمونی میشه sat2they's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سرعت شبانه من دوباره افت کرد

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

در صورت تحقق آرزوی من و استیضاح وزیر ارتباطات توسط مجلس ! بعضی شواهد نشون میده نور امیدی تابیده خواهد شد
    فعلا صبر می کنیم
    خب مثل اینکه یکی از آرزوهای من داره تحقق می یابه
    forum.p30world.com/showpost.php?p=2823180&postcount=188

رييس كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي از ارايه‌ي طرح استيضاح وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات به هيات رييسه در اولين روز كاري مجلس پس از تعطيلات خبر داد.

سليمان جعفرزاده در گفت‌وگو با ايسنا، در باره اين طرح اظهار كرد: درخواست استيضاح سليماني با امضاي بيش از 30 نماينده و در 13 محور در حالي مطرح است كه نمايندگان بحث تحقيق و تفحص از اين وزارتخانه و طرح سوال از وزير و مديران اين وزارتخانه را نيز به شكل جداگانه مورد پيگيري قرار داده‌اند.

نماينده مردم ماكو و چالدران در خاني ملت، با اشاره به مشكلات موجود در امور وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، گفت: ضعف مديريت، عدم كنترل وزارتخانه از نظر مالي، نبود پوشش‌هاي آنتن ماهواره‌اي، جوابگو نبودن شبكه‌ي اينترنتي و پايين بودن سرعت اينترنت، تحقق نيافتن برنامه‌هاي وزارت ارتباطات و برنامه‌هاي اعلامي وزير، نارضايتي كلي مردم از خدمات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، دريافتي‌هاي غيرمجاز و افزايش تعرفه‌هاي غيرمنطقي، بيمه نكردن كاركنان وزارت ارتباطات كه قراردادي كار مي‌كردند و بحث‌هاي بررسي ترازهاي مالي از جمله موضوعات اصلي است كه در طرح استيضاح وزير مطرح است.

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سرعت شبانه من دوباره افت کرد
    فکر کنم اون چند شب از دستشون در رفته بوده !!
    من الان دارم با شبانه دانلود میکنم و سرعتم مثل سابق روی 50 تا 55 هستش

دو تا سوال :
    من سرویس 128 ترافیک 2 گیگ رو 16500 از نمایندگی میخرم ولی امروز اتفاقی رفتم تو سایت صبا تو قسمت شارژ آنلاین دیدم که همین سرویس رو به قیمت 13600 گذاشته !!!
    میخواستم ببینم شما این سرویس رو به چه قیمتی میخرید ؟
    دفعه قبل که حظوری رفته بودم نمایندگی ازشون پرسیدم که آیا برای هر ماه استفاده آبونمان میاد رو قبض تلفن ؟ گفتن که نه , صبا نت در قرار دادی که با مخابرات بسته یک جا هزینه اینترنت و آبونمان رو میگیره و برای همین دیگه این آبونمان تو قبض تلفن لحاظ نمیشه ...
    حالا میخواستم بدونم که این قضیه صحت داره یا نه و آیا این اختلاف قیمت نمایندگی با خود سایت صبا به همین قضیه آبونمان مربوط میشه؟

Last edited by kivig; 23-08-2008 at 03:19.

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سرعت من الان این سومین روزه که 120 - 130 می دهد
    امروز در کل 1949 مگا دانلود داشتم نمی دونم چی باید بگم
    فقط می تونم بگم این 3 روز یکی از چند روزا هست که از اینترنت و دانلود راضی هستم
    انشاالله این طور باقی بمونه و من شبا 2 gig دانلود کنم
    اینم از ریز مصرف اکانت rapidshare
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

6

سلام دوستان
    این هم نتیجه تست من که الان با اکانت خودم گرفتم قرار دادم
    من که افت سرعتی نمی بینم خدا را شکر
    فقط خدا کنه که بازم مثل 1 ماه پیش همه چی خراب نشه که اصلا خوب نیست
    با اکانت شب هم که دیشب تست کردم حدود 58 تا 60 می داد
    تست از تهران
    1 شهریور ساعت 8.47

این هم تست speedtest

در مورد اکانت اون دوستمون که گفتند 16500 :
    من همیشه 2 گیگ اینترنتی شارژ می کنم 13600
    اون وقت ها هم که اینترنتی شارژ نمی کردم همون 13600 میدادم که 3600 اون مبلغ مربوط به مالیات مخابرات میشه

در مورد دوستمون vitamin2002 کلی خوش به حالته صبا داره بهت حال میده
    کاش نت همه همین جوری بشه
    Last edited by ali65; 23-08-2008 at 07:51.

داره خودمونی میشه بی مخ!'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

می بخشید. این پست رو یکی از دوستان در تاپیک ADSL در مشهد به من دادن، می خواستم بدونم که شما هم مشکلاتی نظیر این رو داشتید؟
    البته يه هفته رو كه يكم اغراق مي كنن... (حداقل يه ماه حداكثر تا پايان عمر...)
    الان در مشهد هزاران نفر در انتظار پورت خالي هستند
    اينها مييان يه سري پورت مي خرن از خارج بعد مي ذارن روي يه سري سيستمهاي خاص (تاجايي كه من مي دونم البته) و از هر 10 تا پورتي كه وارد مي كنن 9 تاش نيم سوخته ست... (خيلي هم جاي تعجب نداره! اين پورت ها، همان پورت هاي از رده خارج اروپا و امريكا ست كه مي خوان بندازن تو سطل آشغالي؛ دولت محترم ايران اونها رو جمع آوري مي كنه و با قيمت ده برابر قيمت اصلي و تازه اونها به ماي بيچاره مي فروشه اونم بعد از شش ماه انتظار... (بله درسته! تا شش ماه هم منتظر بوده اند شك نكنيد!)
    ممكن براي بار اول كه پورت رو ميذارن نيم سوخته باشه (مگه خوش شانس باشي كه از اون 10 تا اون يكي سالمه بهت بي افته) و بايد اعتراض كني تا دوباره واست يكي ديگه بذارن (باز خوبه پول اين دومي رو دوباره از آدم نمي گيرن! )
    واسه من بدبخت فلك زده ي عاجز هم بعد از حدود 1 ماه و نيم وصل شد...

تازه قضيه پورت هم كه تموم شد ميرسه به خودتون....
    اونجا ميان خونه تا واستون مودم رو راه اندازي يا همون Config كنن... بعد متوجه ميشين كه اي دل غافل...
    سيم كشي خونه مورد داره (چون به جاي دو تا مهندس آدم توسط تو افغاني آدم، خونه تون بنا شده!!) بعد باز بايد سيم كشي كل ساختمان رو عوض كنيد (آپگريد خودمون )

اوووه اووووه يادم رفت بگم!!! تازه اگه همه اينا رو پشت سر بذاري بعد مي فهمي كه اصلا ADSL ي در كار نيست! يعني فقط اومدن يه پول مفت از جيب مباركتون كشيدن تو حلقومشون و بهتون گفتن ADSL+2 با سرعت ماوارايي 128 دادن...
    بعد كه دو تا صفحه رو باز كني مي فهمي اي دل غافل.... همون دايال آپ سرعتش بهتر بوده... فقط اين يكم ارزون تر واست در مياد اونم اگه مثلا خيلي كارت تو نت زياد باشه (از ما كه مخابرات تا حالا 300 تومن هم پول تلفن گرفته! )

ديگه هيچي دوست عزيز... شما اگر پول داشتي در اولين فرصت فقط برو سوئد يا استراليا تا بتوني حداقل واسه يه لحظه عين آدما زندگي كني (نه تو اين بلوار حجاب بي حجاب...) همين...

(اين داستان نه اغرقي توش بود نه تخيلي بود... كاملا مستند بود.)

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در مورد دوستمون vitamin2002 کلی خوش به حالته صبا داره بهت حال میده
    کاش نت همه همین جوری بشه
    آره 3 روزه حال می دهد به طوریکه دیشب 1949 دانلود داشتم ولی فکر نکنم زیاد بکشه چون فکر می کنم اینم یکی از سیاست های صبا باشه که کسانی که می خواهن دانلود کنند با صبا قرارداد ببندند
    منم از فرصت استفاده می کنم ببینم تا چند روز هر روز 2 گیگا دانلود می کنم

انشاالله روزی بشود که همه ایرانی ها سرعت 100 و به بالا را در همه ساعات روز تجربه کنند نه شب

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

الهی کوفتتون بشه...

خوب چرا دل ماهارو میسوزونین؟؟؟؟؟ شخصی مثل من که صبانت تو مرکز مخابراتیمون پورت خالی نداره چه گناهی کرده که باید با سرعت 14 دانلود کنه؟؟ اونوقت شماها هی بیاین عکس بزاری با سرعت 120 دنلود؟؟؟؟؟

الهی کوفتتون بشهر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •