نه عزیزم به هیچ وجه ربطی نداره![]()
نه عزیزم به هیچ وجه ربطی نداره![]()
سرعت دانلود روزانه با اکانت پریمیوم رپید
ولی از اون زمانی که سرعت روزانه افت کرده به نظر من هم یه کم سرعت شبانه بهتر شده ولی نه اونجوری که بعضی از دوستان گفتن
حالا امشب تست میکنم ببینم تو زمان شبانه سرعت چنده و چقدر دانلود میکنم( تو این چند شب زیاد توجه نکردم بس که خوابالو بودم)
بقیه دوستان هم از جاهای مختلف تست کنن ( نه فقط مشهد ) و نتیجه رو به همراه عکس فردا بزارن ببینیم
خب مثل اینکه یکی از آرزوهای من داره تحقق می یابه
forum.p30world.com/showpost.php?p=2823180&postcount=188
رييس كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي از ارايهي طرح استيضاح وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات به هيات رييسه در اولين روز كاري مجلس پس از تعطيلات خبر داد.
سليمان جعفرزاده در گفتوگو با ايسنا، در باره اين طرح اظهار كرد: درخواست استيضاح سليماني با امضاي بيش از 30 نماينده و در 13 محور در حالي مطرح است كه نمايندگان بحث تحقيق و تفحص از اين وزارتخانه و طرح سوال از وزير و مديران اين وزارتخانه را نيز به شكل جداگانه مورد پيگيري قرار دادهاند.
نماينده مردم ماكو و چالدران در خاني ملت، با اشاره به مشكلات موجود در امور وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، گفت: ضعف مديريت، عدم كنترل وزارتخانه از نظر مالي، نبود پوششهاي آنتن ماهوارهاي، جوابگو نبودن شبكهي اينترنتي و پايين بودن سرعت اينترنت، تحقق نيافتن برنامههاي وزارت ارتباطات و برنامههاي اعلامي وزير، نارضايتي كلي مردم از خدمات وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، دريافتيهاي غيرمجاز و افزايش تعرفههاي غيرمنطقي، بيمه نكردن كاركنان وزارت ارتباطات كه قراردادي كار ميكردند و بحثهاي بررسي ترازهاي مالي از جمله موضوعات اصلي است كه در طرح استيضاح وزير مطرح است.
فکر کنم اون چند شب از دستشون در رفته بوده !!
من الان دارم با شبانه دانلود میکنم و سرعتم مثل سابق روی 50 تا 55 هستش
دو تا سوال :
من سرویس 128 ترافیک 2 گیگ رو 16500 از نمایندگی میخرم ولی امروز اتفاقی رفتم تو سایت صبا تو قسمت شارژ آنلاین دیدم که همین سرویس رو به قیمت 13600 گذاشته !!!
میخواستم ببینم شما این سرویس رو به چه قیمتی میخرید ؟
دفعه قبل که حظوری رفته بودم نمایندگی ازشون پرسیدم که آیا برای هر ماه استفاده آبونمان میاد رو قبض تلفن ؟ گفتن که نه , صبا نت در قرار دادی که با مخابرات بسته یک جا هزینه اینترنت و آبونمان رو میگیره و برای همین دیگه این آبونمان تو قبض تلفن لحاظ نمیشه ...
حالا میخواستم بدونم که این قضیه صحت داره یا نه و آیا این اختلاف قیمت نمایندگی با خود سایت صبا به همین قضیه آبونمان مربوط میشه؟
Last edited by kivig; 23-08-2008 at 03:19.
سرعت من الان این سومین روزه که 120 - 130 می دهد
امروز در کل 1949 مگا دانلود داشتم نمی دونم چی باید بگم
فقط می تونم بگم این 3 روز یکی از چند روزا هست که از اینترنت و دانلود راضی هستم
انشاالله این طور باقی بمونه و من شبا 2 gig دانلود کنم
اینم از ریز مصرف اکانت rapidshare
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
این هم نتیجه تست من که الان با اکانت خودم گرفتم قرار دادم
من که افت سرعتی نمی بینم خدا را شکر
فقط خدا کنه که بازم مثل 1 ماه پیش همه چی خراب نشه که اصلا خوب نیست
با اکانت شب هم که دیشب تست کردم حدود 58 تا 60 می داد
تست از تهران
1 شهریور ساعت 8.47
این هم تست speedtest
در مورد اکانت اون دوستمون که گفتند 16500 :
من همیشه 2 گیگ اینترنتی شارژ می کنم 13600
اون وقت ها هم که اینترنتی شارژ نمی کردم همون 13600 میدادم که 3600 اون مبلغ مربوط به مالیات مخابرات میشه
در مورد دوستمون vitamin2002 کلی خوش به حالته صبا داره بهت حال میده
کاش نت همه همین جوری بشه
Last edited by ali65; 23-08-2008 at 07:51.
می بخشید. این پست رو یکی از دوستان در تاپیک ADSL در مشهد به من دادن، می خواستم بدونم که شما هم مشکلاتی نظیر این رو داشتید؟
آره 3 روزه حال می دهد به طوریکه دیشب 1949 دانلود داشتم ولی فکر نکنم زیاد بکشه چون فکر می کنم اینم یکی از سیاست های صبا باشه که کسانی که می خواهن دانلود کنند با صبا قرارداد ببندند
منم از فرصت استفاده می کنم ببینم تا چند روز هر روز 2 گیگا دانلود می کنم
انشاالله روزی بشود که همه ایرانی ها سرعت 100 و به بالا را در همه ساعات روز تجربه کنند نه شب
الهی کوفتتون بشه...
خوب چرا دل ماهارو میسوزونین؟؟؟؟؟ شخصی مثل من که صبانت تو مرکز مخابراتیمون پورت خالی نداره چه گناهی کرده که باید با سرعت 14 دانلود کنه؟؟ اونوقت شماها هی بیاین عکس بزاری با سرعت 120 دنلود؟؟؟؟؟
الهی کوفتتون بشهر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)