سلام دوست عزیز
میتونی سه تا حلقه تو در تو تعریف کنی و در پایان این سه حلقه شرط بذاری که اگر رابطه بالا برقرار بود جواب ها را در یک آرایه بگذارد
موفق باشی
سلام دوست عزیز
میتونی سه تا حلقه تو در تو تعریف کنی و در پایان این سه حلقه شرط بذاری که اگر رابطه بالا برقرار بود جواب ها را در یک آرایه بگذارد
موفق باشی
منم همین کارو کردم ولی نمیدونم چطوری توی ارایه بزارم و ارایه رو برگردونم!!!!!؟![]()
Last edited by antengogoli; 27-02-2013 at 13:40. دليل: اشکال تایپی
کدی که نوشتم اینه !!اگر میشه ادامشو بیشتر راهنماییم کنید#include <iostream>
using namespace std;
void risheh(float a,float b,float c,float d);
int main()
{
float a,b,c,d;
// int rish[3][10];
cin>>a>>b>>c>>d;
risheh(a,b,c,d);
//for(int i=0;i<11;i++)
//cout<<rish[1][i]<<"******"<<rish[2][i]<<"*****"<<rish[3][i]<<"\n";
return 0;
}
void risheh(float a,float b,float c,float d)
{
int x,y,z;
//int rish1[10],rish2[10],rish3[10];
int i;
for(x=0;x<11;x++)
{
for(y=0;y<11;y++)
{
for(z=0;z<11;z++)
{
if(i=(a*x)+(b*y)+(c*z)-d);
}
}
}
}
bebakhshid
soalam rabti be in topik nadasht, pak kardam
Last edited by Tilla; 27-02-2013 at 15:03.
فکر کنم حتما باید یه طوری معلوم کنی که این x y z که فرستادی برای تابع جواب داشت یا نه، به خاطر همین پیشنهاد میکنم که نوع بازگشتی تابع رو بحای void بذاری bool و انوقت هربار که این xyz جواب داشت مقدار 1 برگردونه و در غیر اینصورت 0
شاید یکی از راه هاش این باشه که تابعه ای که ریشه ها رو محاسبه میکنه یک آرایه تک بعدی با اندازه ی 3 رو هم به عنوان آرگومان بگیره و جواب رو در این آرایه بذاره
حالا در تابع اصلی یک آریه دو بعدی تعریف کنی و وقتی تابع ریشه فراخوانی شد مقدار اون آرایه تک بعدی رو توی یک ردیف از این آرایه دو بعدی بذاری
که مقدار اولی i صفر هست و بعد از هر بار که جواب به دست اومد i++ بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vahid javani; 27-02-2013 at 18:33.
iکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده ولی من اصلا متوجه منظورتون نشدم!!!!
میشه اگر زحمتی نیست کدو برام بنویسید!!!
واقعا بهش احتیاج دارم
سلام
شما خودتون تعریف کردین که یه شیء از نوع vector در یه عدد ضرب بشه نه یه عدد در یه شیء . چرا نمینویسین y*2 ؟!
سلام کد این برنامه رو میخواستم.
برنامه بنویسید که جمع و تفاضل 2 چند جمله ای یک متغییره ای را محاسبه و چاپ کند و چند جمله ای ها را به شکل ماتریس دو سطری ذخیره کند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)