سلام بچه ها شما هم سخت پی سی رو باز میکنید . اندیشه ای ها ؟؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام بچه ها شما هم سخت پی سی رو باز میکنید . اندیشه ای ها ؟؟؟؟
آره از وقتي كه سايت هك شد اين مشكل پيش اومده. به اينترنت ربطي نداره.
دوست عزیز !
جریان اینه که شما خوب توجه نمی کنید .
Kb/S یعنی کیلو بیت برثانیه ( حرف b وقتی کوچیک نوشته می شه به معنی بیت هست نه بایت )
KB/S یعنی کیلو بایت بر ثانیه( حرف B وقتی بزرگ نوشته می شه به معنی بایت هست )
Mb/S مگابیت بر ثانیه
هر 8 کیلو بیت = 1 کیلو بایت یعنی وقتی سرعت اینترنت شما 128 کیلو بیت هست کافیه تقسیم بر 8 کنید که می شه 16 کیلو بایت بر ثانیه و برعکس وقتی می گید سرعت دانلودتون 160 کیلوبایت بر ثانیه هست کافیه ضربدر 8 کنید سرعتتون 1280 کیلو بیت بر ثانیه هست !
هر 1024 کیلو بیت هم مساوی با 1 مگا بیت هست ... اما اگه بخوای راحت تر حساب کنی می تونی هر 1 مگابیت رو مساوی با 1000 کیلو بیت فرض کنی ...
حالا وقتی سرعت شما توی سایت 0.73 مگابیت بر ثانیه نشون داده می شه می تونی بفهمی که تقریبا ( با فرضی که بالا گفتم ) برابر با 730 کیلو بیت بر ثانیه هست ... تقسیم بر 8 کن تقریبا می شه 91 کیلو بایت بر ثانیه ... یعنی سایت در اون لحظه سرعت شما رو 91 کیلو بایت تخمین زده ( که البته می بینید که شما با سرعت 160 دانلود می کنین و سرعتی که سایت نشون می ده همیشه درست نیست و به عوامل متعدد بستگی داره ) سرعت آپلودتونم 40 کیلو بیت یعنی حدود 5 کیلو بایت بر ثانیه ( تقریبا شبیه دایل آپ ) تخمین زده . ( که البته اینو احتمالا کاملا درست تشخیص داده چ.ن سرعت آپلودمون با دایل آپ هیچ فرقی نداره و خیلی وقتا به همون کندی هست !
پس همیشه به حرف "بی " کوچیک و بزرگ دقت کنید و برای تبدیل ضربدر 8 یا تقسیم بر 8 کنید . موفق باشید.
Last edited by birak; 17-01-2010 at 19:03.
مشکل از اندیشه نبود..
خود سرور بود.
داشتن یه کارایی میکردن
Last edited by Navid.H; 17-01-2010 at 22:00.
سرعت دانلود 128 نامحدود با محدود فرق میکنه؟(اندیشه )
حدودا چقدره؟
یه سوال نامربوط هم داشتم. لطفا اساتید محترم راهنمایی کنند
چجوری میتونم اینترنت ADSL رو توی 2 یا 3 طبقه از آپارتمان تقسیم کنم. امنیت بالا و تقسیم مساوی. در ضمن بدون روشن موندن دائمی کامپیوتر به عنوان سرور یا مستر؟
حداقل هزینه و کیفیت مناسب هم مدنظرتون باشه
ببخشید دیگه سوادم از این بیشتر نمیکشه . ممنون از همه![]()
![]()
مدیران سایت من دیشب یه پست دادم لطفا بررسیش کنید و نمایش بدید
چرا کسی توجه نمیکنه؟![]()
ورودت رو خوش آمد میگم .
128 نامحدود سرعت 16 کیلو بایت در ثانیه هست . قیمتش 40000 تومان در ماه .
128 محدود ( انتخاب حجم مورد نظر ) فعلا که سرعتش در روز 190 تا 240 کیلو بایت بر ثانیه هست .
نامحدود ها سرعتشون افزایش پیدا نمیکنه . همیشه ثابته .
پدرام فكر كنم دوباره كيلوبايت و كيلوبيت رو قاطي كردي...
البته منم بلد نيستم..الان بيرك مياد توضيح ميده...
البته تا جايي كه من ميدونم سرعت ها هيچ فرقي نميكنه فقط اين محدوديت دانلود داره اونيكي نداره...همين
سرعت ها فرق میکنه.اگه قرار باشه 128 نامحدود با 200 کیلو بایت دانلود کنه که کل اینترنت رو میریزه تو هاردش.
عمدا به نامحدودا سرعت بالا میدن که حجم ناچیزشون تموم شه و برن حجم بخرن . یا اینکه فقط شبا دانلود کنن که اون هم داستان خودش رو داره
کیو بایت و بیت رو هم درست گفته
متشکرم پدرام جان
اگه اینطور باشه که (نامحدود) به مفتم نمی ارزه!؟ تا 15 برابر با فرق میکنن
شما کسی رو میشناسی که اکانت نامحدود داشته باشه؟
چه اکانتی رو برای تقسیم کردن اینترنت بین 3 کامپیوتر پیشنهاد میکنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)