تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 416 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خوب قسمت 187 و 188 هم اومدن !!! دو قسمتی بوده این هفته !!!! لینک ها در پروفایل هستند ......ببینیم که این هفته از فیلر در اومده با این دو قسمت یا نه !!!!!!!!!!!!

2. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مانگا رو خوندم..:
    احضار شدگان ضعیفن . . .اینطوری حال نمیده، خود مادارا باید مستقیم وارد عمل شه .!!
    کانکوری ( کانگورو ) بیخودی ( بیخودی الملک ) قوی شده .. میگم که احضارشدگان ضعیفن وگرنه کسی تا این حد قوی نشده که بیاد ساسوری رو شکست بده!!

البته فک کنم اینا که بمیرن و تعدادشون کم بشه کابوتو راحتتر میتونه کنترل کنه . . من فقط منظرم ببینم هانزو چی میکنه!

4. این کاربر از kiuq بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

کلا این احضارا به قول دوستمون kortolمشکل دارن...یا شاید هم این رفیقای ناروتو زیاد قوی شدن...سای رودیدین موقع عصبانیت اون دوتا هیولا رو درست کرد...در ضمن یادتون نره که تمام تکنیکای ساسوری ودایدارا لو رفته بود...تکنیکای انفجاری دایدارا که عامل زمین بود با تکنیکای برق اوموی باطل شد....کانکورو هم که تمام شگردای ساسوری رو فول شده بود...اون عروسک اصلی ساسوری رو هم که داشت......ولی میخوام ببینم این مادارا میخواد باکی بجنگه...مانگاهای بعدی جالبتر هم میشه...کاکاشی با زابوزا...نجی با پدرش....شیکامارو هم با استادش...و.....

کلا من فقط منتظرم ببینم این مبارزه هارو کیشیموتو چه طوری میخواد تو انیمه درست کنه؟؟؟!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

کلا من فقط منتظرم ببینم این مبارزه هارو کیشیموتو چه طوری میخواد تو انیمه درست کنه؟؟؟!!!
    فقط امید وارم مثل مبارزه با پین آخرش کم نیاره و گند بزنه............

میگم که احضارشدگان ضعیفن وگرنه کسی تا این حد قوی نشده که بیاد ساسوری رو شکست بده!!
    افراد که قوی شدن بخصوص شخصیت های جدید و این که احضار شده ها دیگه تکنیک ها شون لو رفته و نمیشه زیاد بهشون امیدوار بود خود کابوتوچیمارو هم گفت اگه نتونن خوب مبارزه کنن حداقل باعث سردر گمی حریف میشن و اونها رو دچار سردرگمی احساسی می کنند...مقل بلایی که سره سای اومد وقتی داداشش رو دید................حالا فکر کنید مثلا شیکامارو وقتی آسوما رو ببینه چی میشه یا نجی وقتی پدرش رو .......................فقط من موندم چرا دن رو احضار کرد خود سوناده که در خط مقدم نیست و کسی هم اونو نمی شناسه !!!!!!!!!!!!! فقط افراد سن بالا اونو یه کم می شناسند حتی آسوما هم که پسر هوکاگه سوم بوده اون رو به سختی شناخت......!!!!!!!!

من فقط منظرم ببینم هانزو چی میکنه!
    هانزو خوراک گارا هستش !!!!! باید با هم مبارزه کنند یک نینجا ا دهکده باران و یک نینجا هم در هکده شن !!!!!!!!!!!

.اینطوری حال نمیده، خود مادارا باید مستقیم وارد عمل شه .!!
    من هم همین طور می خوا م بدونم که چه کار می خواد بکنه !!!!!!!! یه اینازاگی می تونه کل اون لشگر متحدین رو به فنا ببره !!!!!!!! من موندم تمرین جدید ناروتو چی می تونه باشه که کیلر بی داره بهش یاد میده !!!!!!

7. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

....بازم فیلر...بعدی هم فیلر...داره همونی میشه که من گفتم....کیشی میخواد مانگارو تموم کنه بعد با خیال راحت برسه به انیمه...حالا چند سال دیگه خدا میدونه!!!!

لااقل یه دوقسمت از فیلرا از شیپودن درست نمیکنن که...همش داریم مسخره بازیهای ناروتو با جیرایا رو می بینیم......
    فیلره بعدی هم که بازم این ساسکه قراره باشه!!!

9. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

فیلره بعدی هم که بازم این ساسکه قراره باشه!!!
    اه ه ه ه ه کلا از این همه شخصیت من نمی دونم چرا این همه از ساسوکه بدم میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟
    همونطور که قبلا گفتم این احتمال هست که تا کریسمس این فیلر ها ادامه داشته باشند ..........گویا سرو صدا ها از ژاپن هم داره به گوش می رسه من توی فروم ها که می پلکیدم دیدم خیلی ها از این فیلر ها ناراضی هستند ...... فعلا همه دارن با مانگا حال می کنند.......

لااقل یه دوقسمت از فیلرا از شیپودن درست نمیکنن که...همش داریم مسخره بازیهای ناروتو با جیرایا رو می بینیم......
    حداقل فیلر به شخصیت ها هم نمی زنن ............مثلا خاطراتی از جیرایا یا هوکاگه چهارم یا سوناده یا شخصیت ها ی آکاتسوکی رو نمی گن .........حد اقل نحوه ساخت یاماتو رو بگن که بیچاره شهید می خواد بشه !!!!!

یه فیلر در مورد کاکاشی بود که من خیلی باحاش حال کردم ( همون قسمت هایی که درباره چشماش بود ) ولی این فیلر های بچه بازی خیلی حال به هم زن هستند .........

کشتند خودشون رو این هفته یه دوقسمتی بیرون دادند ..می مردید یه دوقسمتی از جنگ رو می زاشتید !!!!!!!!!!!

11. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

حداقل فیلر به شخصیت ها هم نمی زنن ............مثلا خاطراتی از جیرایا یا هوکاگه چهارم یا سوناده یا شخصیت ها ی آکاتسوکی رو نمی گن .........حد اقل نحوه ساخت یاماتو رو بگن که بیچاره شهید می خواد بشه !!!!!
    تائید میشه...نمیدونین تو اون قسمت فیلر که سرگزشت کاکاشی رو که چه طوری شارینگان به دست آورد دیدم چقدر هیجان زده شدم...هیچ وقت ازیادم نمی ره...خدائیش نزدیک بود تو اون صحنه هائی که اوبیتو زیر سنگ بود وحرف میزد گریم بگیره...حالا نمیشه به قول شما یه چهرتا فیلر درست وحسابی نشون بدن...آخه یاد گرفتن اینکه ناروتو چه طوری گنجوتسو رو بشکنه اونم با گاز فلفل به چه درد مون میخوره...!!!یا جالبیش اینجاست که تو فیلره بعدی قراره یه گربه های عجیب غریبی ببنیم که نگو!!!...اه اه ...که بازم باید یه فیلر در مورد این ساسکه مغرور ببینیم!!! من گفتم لااقل ازاین دوقسمت یه قسمتشو میزارن فیلره شخصیت هائی مثل یوندایمه....در عوضش یاد گرفتن راسنگان عظیم توسط ناروتو رو دیدیم...بااون قورباقه سبزه که معلوم نیست مذکره یا مونث!!!
    Last edited by D,Freeman; 28-11-2010 at 00:40.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

خبری نست چرا تاپیک خوابیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کسی نیست یه حرفی نظری چیزی داشته باشه !!!!!!!!!! حد اقل از فیلم های ناروتو بگید .....انیمه ها که حال به هم زن شدن .............مانگا هم هم که فعلا در جنگ هستند .........این فیلم جدید نیومد؟؟؟؟؟

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام.

تائید میشه...نمیدونین تو اون قسمت فیلر که سرگزشت کاکاشی رو که چه طوری شارینگان به دست آورد دیدم چقدر هیجان زده شدم...هیچ وقت ازیادم نمی ره...خدائیش نزدیک بود تو اون صحنه هائی که اوبیتو زیر سنگ بود وحرف میزد گریم بگیره.
    میخواستم بگم که اون قسمت یا قسمتها فیلر نبودن و جزو اصلی داستان هستن که مربوط به مانگا از قسمت 239 تا 244 هستن.

من فقط منتظرم ببینم ساسوکه با ناروتو کی رو در رو میشن.البته فکر کنم حالا حالا ها باید منتظر بمونیم.

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

من فقط منتظرم ببینم ساسوکه با ناروتو کی رو در رو میشن.البته فکر کنم حالا حالا ها باید منتظر بمونیم.
    این جور که پیش میره برای هر مبارزه باید یه مانگا بدن بیرون درنتیجه تمام احضار شده هارو درنظر بگیریم یه چیزی بین 10یا15مانگا فقط درمورد مبارزه احضار شده ها با افراد کونوهاست.......تا اون موقع هم فیلرای انیمه ادامه داره...انشالله فیلرای بعدی درمورد رقابت اینو وساکورا سر ساسکه...یا ماموریت اسکرت دوباره اون شتر مرغه ویا...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •