ممنون امین جان منم همین مشکل رو داشتم گوشی من هم 8گیگ هست ....
مشکل منم با راهنمائیتون حل شد ..... بازم ممنون چونبدجوری اعصابم رو خورد کرده بود
ممنون امین جان منم همین مشکل رو داشتم گوشی من هم 8گیگ هست ....
مشکل منم با راهنمائیتون حل شد ..... بازم ممنون چونبدجوری اعصابم رو خورد کرده بود
دیروز یه صفحه از صفحه های p3oworld رو سیو کردم با bluetooth فرستادم تو گوشیم تا وقتی تو اینبکس بود نوشته ها رو نشون میداد ولی بعد از اینکه بردمش تو درایو ها دیگه نوشته هاشو نشون میده دوباره هم که میفرستم نشون نمیده چرا؟
بعد کسی UniDic2 لینکشو نداره که درست نصب بشه بدون دنگ و فنگ
من جواب سوال اولتو نمی دونم ولی دومی رو بت می گم!
اتفاقا چندی پیش واسه یه نفر دیگه به طور کامل طریقه ی نصب UniDic 2.0 رو توضیح دادم که اون نصبش کرد...
همین توضیحاتو برات کپی می زنم اینجا تا تو هم بتونی این برنامه رو نصب کنی.
--------------------
نقل قول حرفای خودم :
--------------------
اینم از راهنما...
طبق همین عمل کن تا نصبش کنی!
Last edited by Mojtaba-MCI; 17-08-2008 at 14:50.
مرسی امین جان مشکلم حل شد ولی یک سوال دیگه دارم
میهوام بدونم چرا وقتی می خوام فیلم های با فرمت wmv رو با پی سی سوئیت تبدیل به ام پی 4 کنم پی سی سوئیت هنگ می کنه و هیچ عملی انجام نمی ده؟
ورژن پی سی سویتت چنده ؟ آخرین ورژن رو نصب کن .
با نرم افزار های دیگه هم میتونی این کار رو انجام بدی.
سلام
خواستم ببینم دوستان اطلاعی دارن که الان 8 گیگ دقیق چند قیمته ( تو ایران ) و این قیمت حدودا مثلا با اتریش یا مجارستان نزدیکه یا اونجا خیلی ارزونتره یا ....
قیمتش به قیمت واقعی نزدیک شده.
حداقل 560 تومن. اتصالات هم 630 تا حداکثر 650.
(5700 هم بین 230 تا 260 تومنه.)
دوستان میشه راهنمایم کنندچه جوری میتونم فایلهای rarرو باگوشی دانلود کنم
یه برنامه تراز دانلود کردم وقتی می خوام نصبش کنم پیغام میده جزpypoziomicaموجود نیست بعد نصب میشه ولی باز نمیشه مشکل چیه )ورژن گوشی 20(مشکل میتونه از ورژن باشه
سلام. من امروز وقتی گوشیمو به حالت Data Transfer به کامپیوتر وصل کردم آنتی ویروسم هشدار داد:
مس مموری رو فرمت کردم هم از داخل گوشی هم از تو کامپیوتر. مستر ریست هم کردم. ولی بازم این پیغام میاد پشت سر هم و بدون مکس. تا حالا کسی این مشکل رو داشته؟ راه حلشو کسی می دونه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)