تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 218 از 1635 اولاول ... 1181682082142152162172182192202212222282683187181218 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

یک عدد دوربین فیلم برداری هندی کم sony مدل dcr-hc26e فیلم خور نوع mini dv بسیار بسیار تمیز و 100% سالم (کلا 4 بار باهاش فیلم گرفتم) بدون حتی 1 ضربه خوردن (روی پر قو ازش نگهداری کردم) آماده برای فروش ...
    با ضمانت کتبی جهت آسودگی خیال خریدار
    قیمت مقطوع بدون چک و چانه 250 هزا رتومان (50 هزار زیر قیمت بازار در رنج کارکرده و 100 هزار زیر قیمت مدل های مشابه)
    با کیف همراه و لوازم کامل
    100% اورجینال و اصل ژاپن
    علت فروش: عدم نیاز
    پيشنهاد ميكنم تو سايت عكاسي بخش خريد و فروش اقدام به فروش نماييد.اونجا بازديد كننده بيشتري داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.ابی جان اونجارو که گفتی برای هر عکس 20-30 ثانیه وقت لازمه منظورت چی بود؟اصلا نفهمیدم.....
    مگه نمیشه تند تند عکس گرفت؟یعنی یک عکس که می گیرم باید 20 ثانیه صبر کنم تا دوباره عکس بگیرم؟

احتمال 99 درصد فردا میرم سفارش میدم تا دوربین رو برام بیاره.دیگه خیلی دیر شد تازه باید یاد بگیرم.جمعه هم که عیده.....
    در مورد شارژر:
    نمیدونی چی بگیرم از همه بهتره؟یه سایت هست به نام ایران باتری که مارک های مختلف رو گذاشته.
    یه مارک گذاشته به نام C.F.L که باتری هاش نارنجی رنگ هستن و نوشته قابلیت رفرش داره و 2 ساعته باتری ها رو شارژ میکنه و قیمت 20 تومن براش نوشته.
    شما شارژر سونی رو چند خریدی؟4 تا باتری هم باهاش بود درسته؟
    این دوربین یه مدل باتری دیگه هم میخوره(قلمی لیتیومی)که دیدم سایتش نوشته تا 700 شات میشه عکس گرفت.
    در مورد این باتری چیزی میدونی؟
    راستی رم چی بخرم و انواع مختلفش به چه قیمتی فروخته میشن؟

آقا یه سوال که وجدانا جواب بده:من میخوام با این دوربین عکسهای خانوادگی بگیرم و سر فرصت چاپ کنم در اندازه حداقل 10 در 15.اگه میدونی که چاپش خوب در نمیاد تا نخریدم بگو..........فقط فکر چاپ عکسهام هستم.
    مرسی ازت و همه دوستان دیگه مخصوصا unforgiven جان که خیلی باحاله.منتظرم

3. این کاربر از 741852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مگه اینجا خرید و فروش هم میشه کرد؟
    حق با شماست و قاعدتاً نباید خرید و فروش انجام بشه ... بهتره از بخش بازارچه فوروم های دیگه استفاده کنی .. (پرشین تولز هم بخش بازارچه داره)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام.ابی جان اونجارو که گفتی برای هر عکس 20-30 ثانیه وقت لازمه منظورت چی بود؟اصلا نفهمیدم.....
    مگه نمیشه تند تند عکس گرفت؟یعنی یک عکس که می گیرم باید 20 ثانیه صبر کنم تا دوباره عکس بگیرم؟

احتمال 99 درصد فردا میرم سفارش میدم تا دوربین رو برام بیاره.دیگه خیلی دیر شد تازه باید یاد بگیرم.جمعه هم که عیده.....
    در مورد شارژر:
    نمیدونی چی بگیرم از همه بهتره؟یه سایت هست به نام ایران باتری که مارک های مختلف رو گذاشته.
    یه مارک گذاشته به نام c.f.l که باتری هاش نارنجی رنگ هستن و نوشته قابلیت رفرش داره و 2 ساعته باتری ها رو شارژ میکنه و قیمت 20 تومن براش نوشته.
    شما شارژر سونی رو چند خریدی؟4 تا باتری هم باهاش بود درسته؟
    این دوربین یه مدل باتری دیگه هم میخوره(قلمی لیتیومی)که دیدم سایتش نوشته تا 700 شات میشه عکس گرفت.
    در مورد این باتری چیزی میدونی؟
    راستی رم چی بخرم و انواع مختلفش به چه قیمتی فروخته میشن؟

آقا یه سوال که وجدانا جواب بده:من میخوام با این دوربین عکسهای خانوادگی بگیرم و سر فرصت چاپ کنم در اندازه حداقل 10 در 15.اگه میدونی که چاپش خوب در نمیاد تا نخریدم بگو..........فقط فکر چاپ عکسهام هستم.
    مرسی ازت و همه دوستان دیگه مخصوصا unforgiven جان که خیلی باحاله.منتظرم
    در مورد سرعت دوربين خيلي خوب عمل ميكنه.منظورم از 20-30 ثانيه وقت لازم براي تنظيم نور(در تنظيم دستي)/ميزان زوم و يا آماده شدن فلاش بود.و گرنه اگه بخوام تند تند عكس بگيرم كه عملكردش خوبه.تا جايي كه شنيدم سي اف ال بد نيست ولي من يه سي اف ال كادميم داشتم اصلا ازش راضي نبودم اما از اين سوني ها خيلي راضيم.در مورد ليتيومي اگه باشه هم به نظرم قيمتش بايد بالا باشه من سوني رو 38 تومن خريدم كه شارژرش قابليت قطع شارژ اتوماتيك رو داره.ضمنا قابليت رفرش رو هم داره.ال سي دي هم داره.ببين دوست عزيز من تا اندازه 16 در 21 چاپ كردم خيلي خوب بوده به نظرم.ضمنا بازم ميگم من تعصب ندارم و از كانن بيشتر خوشم مياد.از 16در 21 به بالا بيشتر چاپ نكردم نميدونم چطوره.رم هم الان دوستان توشيبا 8 گيگ خريدن 25 تومن.الان مارك هاي سان ديسك.ترنست توشيبا كينگ استون بهترين هاي بازار هستن.
    Last edited by ebi66_boukan; 15-03-2009 at 21:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جناب 741852 انشا الله چند روز ديگه عكسا تونو اينجا مي بينيم.
    حالا فعلا ي2 تا عكس از اين fz28 خان داشته باشيد تا بعد . اينارو توشب گرفتم.:

Last edited by unforgiven2009; 15-03-2009 at 23:08.

7. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.ابی جان امکانش هست که از یکی از عکس هایی که چاپ کردی یه عکس برام بزاری؟
    یکیش رو بزاری روی یه کاغذی چیزی یه عکس ازش بگیری و بزاری؟
    آقا دیگه خجالت میکشم به خاطر..................ولی ببین اگه میتونی .....
    ابی جان فوجی 2000 هم در شب میتونه عکسهایی به خوبی اینایی که unfor گذاشته بگیره؟

unforgiven جان منظورت رو از گذاشتن این عکسهای آخر میشه بگی؟به صورت واضح.
    نکنه میخوای رای من رو بزنی شیطون بلا.نظر خودت در مورد s2000 چیه؟هنوز هم اعتقاد داری که خروجی سوپرزوم ها به هم نزدیک هستن؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نکنه میخوای رای من رو بزنی شیطون بلا.نظر خودت در مورد s2000 چیه؟هنوز هم اعتقاد داری که خروجی سوپرزوم ها به هم نزدیک هستن؟
    نه دوست عزيز اينا رو به عنوان simple گذاشتم اينجا . قصد مقايسه ندارم . مطمئنم فوجي هم ميتونه اينجوري عكس بگيره .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

ببخشيد من يه كم آي كيوم پايينه.يعني اينكه از عكسي كه با دوربين گرفتم و بعد چاپ كردم دوباره عكس بگيرم؟؟؟؟خود عكس كه هست.عكس هاي شب هم گذاشتم برات.نديدي مگه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جناب ebi66_boukan درست ميگن عكسي كه اينجوري گرفته شه كيفيت نداره .شما اون عكسي كه رو مونيتور ميبينيد با يكم پردازش و اديت و همچنين بدي يك جا كه بتونه عكسو خوب چاپ كنه مطمئن باش از كيفيتش راضي ميشي.

12. این کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان واسه کیفیت hd حتما باید tv lcd داشت یعنی تو کامپیوتر تصویر رو موج دار نشون میده این تبیعی هست تو رو خدا زود راهنمایی کنید دوربین هم sx1 هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •