تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 218 از 1174 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

4

پیشنهاد 125 میلیون یورویی برای كریستیانو رونالدو!!!

باشگاه رئال مادرید یك پیشنهاد وسوسه كننده برای خرید كریستیانو رونالدو هافبك پرتغالی منچستریونایتد ارائه كرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، نشریه سیكستا چاپ اسپانیا نوشت رئال پیشنهادی 125 میلیون یورویی را برای خرید رونالدو 23 ساله ارائه كرده تا وی را در تابستان به سانتیاگو برنابئو بیاورد.

این در حالی است كه رئال حاضر است 10 میلیون یورو در سال به وی دستمزد بدهد.

رونالدو تا سال 2012 با منچستر قرارداد دارد.

این روزنامه همچنین نوشت كریستیانو رونالدو در حال حاضر بخت اصلی كسب جایزه توپ طلای مجله فرانس فوتبال در سال 2008 است.
    وا ويلا!!!!!!!
    125 ميليون يورو؟؟؟
    شوخي مي كني!!!
    واي اگه بياد من اسمم رو ميزارم رونالدو
    از الان زنبيل گذاشتمااااا!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

وا ويلا!!!!!!!
    125 ميليون يورو؟؟؟
    شوخي مي كني!!!
    واي اگه بياد من اسمم رو ميزارم رونالدو
    از الان زنبيل گذاشتمااااا!!!!
    نه از الان نمی شه باید بعد از خبر عقد قرار داد باشه ...

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

12 قهرمان 1998 جهان در استادوفرانس به ميدان مي‌رود

خبرگزاري فارس: تيم قهرمان جام جهاني 1998 فرانسه در ورزشگاه استادو فرانس پاريس به ميدان خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار ورزش آلمان، اين تيم كه مركب از بازيكناني بزرگ و پرآوازه چون زين الدين زيدان،‌ يوري جوركايف، ديديه دشان و ... بود، قرار است به فاصله گذشت يك دهه از كسب عنوان قهرماني خويش به بازي بپردازد.
    اين ديدار قرار است 12 جولاي (شنبه 22 تير 1387) ميان تيم فرانسه سال 1998 كه به مقام نخست دنيا رسيد، با تيمي منتخب از ستارگان جهان انجام شود.
    تيم موفق فرانسه در بازي نهاي جام جهاني 98 توانست برزيل را 3 بر صفر شكست دهد. در آن بازي زين الدين زيدان به تنهايي 2 گل به ثمر رساند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

خبرگزاري فارس: تيم قهرمان جام جهاني 1998 فرانسه در ورزشگاه استادو فرانس پاريس به ميدان خواهد رفت.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار ورزش آلمان، اين تيم كه مركب از بازيكناني بزرگ و پرآوازه چون زين الدين زيدان،‌ يوري جوركايف، ديديه دشان و ... بود، قرار است به فاصله گذشت يك دهه از كسب عنوان قهرماني خويش به بازي بپردازد.
    اين ديدار قرار است 12 جولاي (شنبه 22 تير 1387) ميان تيم فرانسه سال 1998 كه به مقام نخست دنيا رسيد، با تيمي منتخب از ستارگان جهان انجام شود.
    تيم موفق فرانسه در بازي نهاي جام جهاني 98 توانست برزيل را 3 بر صفر شكست دهد. در آن بازي زين الدين زيدان به تنهايي 2 گل به ثمر رساند.
    چه حالی می ده ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

اول سلام به همگی:(راستی جواب سلام واجبه ها!!!)
    خوب اینکه به نظر من رونالدو تو همون منچستر بمونه بهتره ....ها داشتم میگفتم بجای اینکه 125 میلیون یورو بدیم واس یه بازیکن بجاش میتونیم 5تا بازیکن خوب 25 میلیونی بخریم که اولیش دروگبا است که واقعآ واس تیم لازمه و با 25 تا صد در صد تو رئاله...
    و اینکه فعلا بهترین ها رو میشه با 25 تا وسوسه کرد مث هانری که الان بارسا در به در دنبال تیمی هست که 20 تا واسش بدن...
    خوب اگه بشه که کاکا رو بگیریم با قیمتی کمتر که خیلی خوبه و چون میلان وضع خوبی نداره شاید بیاد و رونالدو یه جورایی محال به نظر میرسه امدنش و مال کاکا سهل القبول تره....
    کلا به نظر من که این بازیکن ها اگه بیان رئال خیلی خیلی خوبه....
    1:کان اخرو
    2:کوارسما
    3:کاکا
    4گو
    5:هانتلار
    6:ابراهیموویچ
    7:ریچارد (همون دفاع منچستر سیتی)
    8:بنزما
    9:لیونل مسی(از رونالدو که اسون تره خریدنش)
    10:کرسیتیانو رونالدو..(واس این اخر اوردمش که بسیار دشواره خریدنش و معلومه خریدن بهترین بازیکن جهان چندان اسون نیست)
    همشو لازم نیست از بین اینا ببینیم که رئال کدوما رو میخره و اینکه من امیدوارم که اخرو و بنزما و کاکا و دیگو رو فصل بعد تو تیم ببینم واس این فردا میرم 1000 تومن صدقه میدم شاید خدا قبول کرد...
    راستی دروگبا هم خوبه ولی یه ذره کهن سال شده بدبخت...
    Last edited by ahmad08; 10-04-2008 at 23:47.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

سلام...
    ما 2 تا مها جم خوب با یه دفاع وسط توپ با 2 تا هافبک وسط خوب می خواییم دیگه...
    یه دفاع چپ هم می خواییم..
    تازه اگه متزلدر هم بفروشیم باید یه دفاع وسط دیگه هم بگیریم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه M A R S H A L L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    [Sin City]

پيش فرض

ببخشيد اما رونالدو اصلاً فروشي نيست.
    اخيراً خودش اعلام كرد.
    تازه به نظر من اينطوري به جايي نمي رسيد.
    بقيه مربياي توانمند برن كشف استعداد كنن رئال بخوره بعدشم بندازتشون زباله دوني.
    نه جانم.
    اين خبرا نيست.اين روزا فوتبال دست اسم و نام و اينا نيست؛دست ابتكاره.
    فقط همين.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

هر کسی نظرخودشو بگه مثلآ چه بازیکنی رو دوست داره که بیاد رئال با اطلاعات کامل از باشگاهش و خودش و سبک بازیش...
    خوب من اولی رو میگم و اونی که خودم دوست دارم سریع بیاد رئال...

کان اخرو...
    بازیکن باشگاه اتلتیکو مادرید و یه ستاره جوان و اینده دار که هنوز کسی به این زودی ها بازی زیبای اون در مقابل بارسلونا در این فصل و بازی او در مقابل رئال در هر دو بازی رفت و برگشت رو فراموش نخواهد کرد.
    او بازیکنی بسیار فعال و خوش تکنیک است و در بازیهای که اتلتیکو داشته اکثرآ بازیکن تاثیر گذار و مهم به حساب میاد و کلا از اون ستاره های اینده دار ارژانتینی است که خیلی ها او را از همین الان در تیم های بزرگ میبینند و چه بهتر که اون تیم بزرگ رئال مادرید باشد...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

داش مارشال او اینو بگم که توانایشو داریم داداش مث تیمهای دیگه نیستیم که ریسک کنیم ولی من از این کار متنفرم و دوست دارم بازیکن های بیان رئال که هنوز جوان اند و دوست دارند که به درجه های بالای از فوتبال برسن و خوشبختانه تا زمان پرز اون وضع خفت بار بود ولی حالا وضع فرق کرده داداش...اینو میشه از بازیکنهای جوان و اینده دار رئال مث:اشنایدر-گاگو-راموس-هیگواین و بقیه ستاره های جوان رئال که فعلآ در تیم های دیگه خوش دارن میدرخشن نام برد و رئال دیگه دنبال ستاره ها رو به افول نیست دنبال اونایه که میخوان تازه اوج بگیرن که از اون جمله میشه به بازیکن های زیر اشاره کرد:
    1:اخرو 2:رونالدو 3:هانتلار 4:بنزما و خیلی های دیگه که هنوز شاید تیمهای بزرگی مث یونایتد کشفشون نکرده ولی رئال اونا رو کم کم داره میاره به سانتیاگو که از اون جمله هم میشه به بازیکنهای زیر اشاره کرد:
    1:تیاگو مارتین 2:دانیل اوپاره و خیلی از نوجوانهای دیگه که پیش بینی میشه که اینده بسیار درخشانی داشته باشن و اینو بگم که سال بعد میبینم که کدوم تیم هست که جلوی رئال قد الم کنه....

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اگرو . ریچاردز . دیگو .گومز / بنزما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •