سرعت شبانه تون چنده؟
سرعت شبانه تون چنده؟
من اکانتم 2 مگه ولی فعلاً شبانه رو 1 مگه
آره من هم دو شبه سر ساعت 2.30 و 2.10 دیسکاکنکت میشه و صبح هم باید خاموش روشن کنی مودم رو!!
من که امروز زنگ زدم فحش رو کشیدم به بالا و پایینشون ... ترسین گفتن تو این چند روز درست میشه
شما هم حتما زنگ بزن تا بدونن کاربر ها رو این چیز ها حساسند!!
آره به منم گفتن اينترنت شبانه يه مشکلی داره
چند روز ديگه درست ميشه..
پایه هستید تو یه روز فسخ کنیم ؟![]()
امروز زنگ زدم که 512 نامحدود طلایی بگیرم
میگه ضریب شیر 1 به 6 هست !
یعنی اگر شش نفر دانلود بزارن سرعت 10 تا میده
پشیمون شدم که بگیرم
این دفعه یک مگ الماسی گرفتم ببینم شبانه سرعت چند میده
تا حالا 512 داشتم از موقعی که آپدیت نرم افزار کردند سرعت شب شده 30 !
زنگ هم زدم میگند با توجه به موفقنامه سطح خدمات سرعت تضمینی در شب برای 512 باید 10 باشه
این یعنی این که اونها 10 رو تضمین میکنند و میگفت شما برای لحظاتی حتی کوتاه به سرعت 60 میرسی
با این وضعیت اصلا سرویسهاشون به صرفه نیست
پشتیبانیشون هم میگه همه جا به زودی تعرفه هاش اینطوری میشه
يکی از دوستان پارس آنلاين داره برای اونم محدود کردن..
ظاهراً يه چيز همگانيه هر جا بريم همين بساط ميشه دير يا زود..
چرا نباید از فن آوا سرویس گرفت :
باید شرایط رو سنجید ، فرضا من مصرف روزانه هم بالاست نسبتا ولی خوب دانلود شبانه هم دارم باید ببینم کدوم سرویس دهنده دانلود شبانه بهتری داره حالا فرض میگیریم هیچ سرویس دهنده ای دانلود شبانه مناسبی نداشته باشه که اینطور نیست قطعا برخی بهتر هستند ، حالا اینطور فرض میگیریم ، با این حساب بیاید مقایسه کنید :
قیمت ها
ساعات شبانه
کیفیت سرویس
کیفیت پشتیبانی
پنل کاربر
تخفیف ها
طرح ها
اینا چیز هایی هست که فن آوا تو همشون بازنده هست ، پس باور کنید هیچ دلیلی برای موندن در این شرکت نیست ، همه سرویس دهنده های مطرح قیمت پایین تر ، ساعات شبانه بیشتر با کیفیت بهتر ، پشتیبانی به مراتب منظم و گسترده تر ، پنل مدیریتی قدرتمند تر ، به همراه انواع تخفیف ها و طرح های مختلف دارند ، یک سرویس دهنده که هر وقت من شارژ میکردم یک سوم هزینه سرویس رو به خاطر پرداخت سریع تر همیشه تخفیف میداد ( اسم نبردم که تبلیغ نشه )
اینکه میگم شرکت رو عوض کنید ، دلیلش این هست که فن آوا هیچی نداره جز قیمت بالاتر ، ساعات شبانه کمتر ، شبانه محدود ( نه شیر شده ) ، بدون تخفیف ، یک پنل واقعا محدود و ...
خلاصه تصمیم با خودتون ، من که میریم ، تا در توانم هم هست کاربر های این شرکت رو روشن میکنم و سرویس های بهتر بهشون پیشنهاد میدم ، کارمم جوری هست که خیلی افراد در روز ازم درباره سرویس دهنده ها میپرسند قبلا شاتل معرفی میکردم چون واقعا عالی بود بعد هم با توجه به شرایط شرکت های مختلف اما قطعا هرگز نمیزارم کسی سمت این شرکت بیاد ، تا وقتی که این روش کار رو پیشه گرفتن ...
خوش باشید .
Last edited by milad_gta; 28-09-2012 at 13:01.
کاملا موافقم.
من 1 ماه دیگه می مونم و ازشون 1 مگ نامحدود میگیرم چون قیمتش به نسیت باقی شرکت ها بد نیست.اگه خدماتش خوب بود که هیچ اگر نه به فحش میکشمشون و میرم.
الان متوجه یه دزدی گنده از این شرکت شدم امیدوارم طبق گفته خودشون شنبه با تماس با بخش فروششون مشکل حل بشه در غیر اینصورت شکایت میکنم.
پوله سرویس 2 مگ رو گرفتن اما بعد از 15 روز زمانی که تغییر سرویس ها رو داشتن و به طور کلی سرویس 2 مگ رو جمع کردن من رو روی 1 مگ 6 گیگ بستن.
1.اینها چه جوری وسط قرار داد من دست میبرن تو قرار داد؟
2.چه جوری شارژ 7 گیگ من رو کردن 6 گیگ؟
Last edited by 30we; 28-09-2012 at 09:03.
چون سرویس 2 مگ 7 گیگ نداشتند شما رو گذاشتند 1 مگ شش گیگ البته از ترنسفرتون کم نکردند
مثلا منم 512 15 گیگ بود چون دیگه این سرویس نبود گذاشته بودند 512 5 گیگ
ولی نامحدود شما نگیر من دیروز صحبت کردم میگفت نامحدودهای طلایی ضریب 1 به 6 هستند و امکانش خیلی کمه شما یک مگ بگیری و بتونی با سرعت 100 دانلود کنی
احتمال زیاد بین 50 -80 بهت سرعت بده
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)