تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 949 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سرعت شبانه تون چنده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kourosh4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اکانتم 2 مگه ولی فعلاً شبانه رو 1 مگه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آره من هم دو شبه سر ساعت 2.30 و 2.10 دیسکاکنکت میشه و صبح هم باید خاموش روشن کنی مودم رو!!
    من که امروز زنگ زدم فحش رو کشیدم به بالا و پایینشون ... ترسین گفتن تو این چند روز درست میشه
    شما هم حتما زنگ بزن تا بدونن کاربر ها رو این چیز ها حساسند!!

4. این کاربر از 20sasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آره به منم گفتن اينترنت شبانه يه مشکلی داره
    چند روز ديگه درست ميشه..

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پایه هستید تو یه روز فسخ کنیم ؟

7. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

امروز زنگ زدم که 512 نامحدود طلایی بگیرم
    میگه ضریب شیر 1 به 6 هست !
    یعنی اگر شش نفر دانلود بزارن سرعت 10 تا میده
    پشیمون شدم که بگیرم
    این دفعه یک مگ الماسی گرفتم ببینم شبانه سرعت چند میده
    تا حالا 512 داشتم از موقعی که آپدیت نرم افزار کردند سرعت شب شده 30 !
    زنگ هم زدم میگند با توجه به موفقنامه سطح خدمات سرعت تضمینی در شب برای 512 باید 10 باشه
    این یعنی این که اونها 10 رو تضمین میکنند و میگفت شما برای لحظاتی حتی کوتاه به سرعت 60 میرسی
    با این وضعیت اصلا سرویسهاشون به صرفه نیست
    پشتیبانیشون هم میگه همه جا به زودی تعرفه هاش اینطوری میشه

9. 2 کاربر از arash rashno بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

يکی از دوستان پارس آنلاين داره برای اونم محدود کردن..
    ظاهراً يه چيز همگانيه هر جا بريم همين بساط ميشه دير يا زود..

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چرا نباید از فن آوا سرویس گرفت :

باید شرایط رو سنجید ، فرضا من مصرف روزانه هم بالاست نسبتا ولی خوب دانلود شبانه هم دارم باید ببینم کدوم سرویس دهنده دانلود شبانه بهتری داره حالا فرض میگیریم هیچ سرویس دهنده ای دانلود شبانه مناسبی نداشته باشه که اینطور نیست قطعا برخی بهتر هستند ، حالا اینطور فرض میگیریم ، با این حساب بیاید مقایسه کنید :

قیمت ها
    ساعات شبانه
    کیفیت سرویس
    کیفیت پشتیبانی
    پنل کاربر
    تخفیف ها
    طرح ها

اینا چیز هایی هست که فن آوا تو همشون بازنده هست ، پس باور کنید هیچ دلیلی برای موندن در این شرکت نیست ، همه سرویس دهنده های مطرح قیمت پایین تر ، ساعات شبانه بیشتر با کیفیت بهتر ، پشتیبانی به مراتب منظم و گسترده تر ، پنل مدیریتی قدرتمند تر ، به همراه انواع تخفیف ها و طرح های مختلف دارند ، یک سرویس دهنده که هر وقت من شارژ میکردم یک سوم هزینه سرویس رو به خاطر پرداخت سریع تر همیشه تخفیف میداد ( اسم نبردم که تبلیغ نشه )

اینکه میگم شرکت رو عوض کنید ، دلیلش این هست که فن آوا هیچی نداره جز قیمت بالاتر ، ساعات شبانه کمتر ، شبانه محدود ( نه شیر شده ) ، بدون تخفیف ، یک پنل واقعا محدود و ...

خلاصه تصمیم با خودتون ، من که میریم ، تا در توانم هم هست کاربر های این شرکت رو روشن میکنم و سرویس های بهتر بهشون پیشنهاد میدم ، کارمم جوری هست که خیلی افراد در روز ازم درباره سرویس دهنده ها میپرسند قبلا شاتل معرفی میکردم چون واقعا عالی بود بعد هم با توجه به شرایط شرکت های مختلف اما قطعا هرگز نمیزارم کسی سمت این شرکت بیاد ، تا وقتی که این روش کار رو پیشه گرفتن ...

خوش باشید .
    Last edited by milad_gta; 28-09-2012 at 13:01.

12. 3 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 30we's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چرا نباید از فن آوا سرویس گرفت :

باید شرایط رو سنجید ، فرضا من مصرف روزانه هم بالاست نصبتا ولی خوب دانلود شبانه هم دارم باید ببینم کدوم سرویس دهنده دانلود شبانه بهتری داره حالا فرض میگیریم هیچ سرویس دهنده ای دانلود شبانه مناسبی نداشته باشه که اینطور نیست قطعا برخی بهتر هستند ، حالا اینطور فرض میگیریم ، با این حساب بیاید مقایسه کنید :

قیمت ها
    ساعات شبانه
    کیفیت سرویس
    کیفیت پشتیبانی
    پنل کاربر
    تخفیف ها
    طرح ها

اینا چیز هایی هست که فن آوا تو همشون بازنده هست ، پس باور کنید هیچ دلیلی برای موندن در این شرکت نیست ، همه سرویس دهنده های مطرح قیمت پایین تر ، ساعات شبانه بیشتر با کیفیت بهتر ، پشتیبانی به مراتب منظم و گسترده تر ، پنل مدیریتی قدرتمند تر ، به همراه انواع تخفیف ها و طرح های مختلف دارند ، یک سرویس دهنده که هر وقت من شارژ میکردم یک سوم هزینه سرویس رو به خاطر پرداخت سریع تر همیشه تخفیف میداد ( اسم نبردم که تبلیغ نشه )

اینکه میگم شرکت رو عوض کنید ، دلیلش این هست که فن آوا هیچی نداره جز قیمت بالاتر ، ساعات شبانه کمتر ، شبانه محدود ( نه شیر شده ) ، بدون تخفیف ، یک پنل واقعا محدود و ...

خلاصه تصمیم با خودتون ، من که میریم ، تا در توانم هم هست کاربر های این شرکت رو روشن میکنم و سرویس های بهتر بهشون پیشنهاد میدم ، کارمم جوری هست که خیلی افراد در روز ازم درباره سرویس دهنده ها میپرسند قبلا شاتل معرفی میکردم چون واقعا عالی بود بعد هم با توجه به شرایط شرکت های مختلف اما قطعا هرگز نمیزارم کسی سمت این شرکت بیاد ، تا وقتی که این روش کار رو پیشه گرفتن ...

خوش باشید .
    کاملا موافقم.
    من 1 ماه دیگه می مونم و ازشون 1 مگ نامحدود میگیرم چون قیمتش به نسیت باقی شرکت ها بد نیست.اگه خدماتش خوب بود که هیچ اگر نه به فحش میکشمشون و میرم.
    الان متوجه یه دزدی گنده از این شرکت شدم امیدوارم طبق گفته خودشون شنبه با تماس با بخش فروششون مشکل حل بشه در غیر اینصورت شکایت میکنم.
    پوله سرویس 2 مگ رو گرفتن اما بعد از 15 روز زمانی که تغییر سرویس ها رو داشتن و به طور کلی سرویس 2 مگ رو جمع کردن من رو روی 1 مگ 6 گیگ بستن.
    1.اینها چه جوری وسط قرار داد من دست میبرن تو قرار داد؟
    2.چه جوری شارژ 7 گیگ من رو کردن 6 گیگ؟

Last edited by 30we; 28-09-2012 at 09:03.

14. این کاربر از 30we بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه arash rashno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Persiastore

پيش فرض

کاملا موافقم.
    من 1 ماه دیگه می مونم و ازشون 1 مگ نامحدود میگیرم چون قیمتش به نسیت باقی شرکت ها بد نیست.اگه خدماتش خوب بود که هیچ اگر نه به فحش میکشمشون و میرم.
    الان متوجه یه دزدی گنده از این شرکت شدم امیدوارم طبق گفته خودشون شنبه با تماس با بخش فروششون مشکل حل بشه در غیر اینصورت شکایت میکنم.
    پوله سرویس 2 مگ رو گرفتن اما بعد از 15 روز زمانی که تغییر سرویس ها رو داشتن و به طور کلی سرویس 2 مگ رو جمع کردن من رو روی 1 مگ 6 گیگ بستن.
    1.اینها چه جوری وسط قرار داد من دست میبرن تو قرار داد؟
    2.چه جوری شارژ 7 گیگ من رو کردن 6 گیگ؟

چون سرویس 2 مگ 7 گیگ نداشتند شما رو گذاشتند 1 مگ شش گیگ البته از ترنسفرتون کم نکردند
    مثلا منم 512 15 گیگ بود چون دیگه این سرویس نبود گذاشته بودند 512 5 گیگ

ولی نامحدود شما نگیر من دیروز صحبت کردم میگفت نامحدودهای طلایی ضریب 1 به 6 هستند و امکانش خیلی کمه شما یک مگ بگیری و بتونی با سرعت 100 دانلود کنی
    احتمال زیاد بین 50 -80 بهت سرعت بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •