تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 399 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 3981

نام تاپيک: ✔ كنكور كارداني به كارشناسي [ قوانین در پست اول !! ]

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

مطمئنی؟
    اخه یسری میگن اومده
    یه سر به تاپیک دانشگاه ازاد بزن
    شما خودتون هم امتحان دارید؟
    آره داداش مطمئنم
    خودمم امتحان دارم
    هر وقت اومد همینجا میپم

---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------

مطمئنی؟
    اخه یسری میگن اومده
    یه سر به تاپیک دانشگاه ازاد بزن
    شما خودتون هم امتحان دارید؟
    آره داداش مطمئنم
    خودمم امتحان دارم
    هر وقت اومد همینجا مپگم

2. این کاربر از guzga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

بچه ها این کارت ورود به جلسه کاردانی به کارشناسی آزاد کی میاد؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام

بچه ها این کارت ورود به جلسه کاردانی به کارشناسی آزاد کی میاد؟

تاریخ توزیع کارت ورود به جلسه آزمون كارشناسي ناپيوسته سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد. :

متن خبر : به گزارش روابط عمومی مرکز آزمون، آزمون كارشناسي ناپيوسته سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی روز جمعه مورخ 12.9.89 برگزار خواهد شد. بيش از 274 هزار نفر در این آزمون شرکت کرده اند که از این تعداد بيش از 91 هزار نفر معادل 33 درصد زن و بيش از 183 هزار نفر معادل 67 درصد مرد هستند.
    این گزارش می افزاید، توزیع کارت این آزمون بصورت اینترنتی از طریق سایت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ساعت 11 صبح روز سه شنبه 9.9.89 مورخ آغاز می شود و تا یک ساعت قبل از شروع آزمون ادامه خواهد داشت. داوطلبان این آزمون می توانند با وارد نمودن شماره پرونده و کد رهگیری که در هنگام ثبت نام دریافت نموده اند نسبت به مشاهده و تهیه پرینت کارت ورود به جلسه خود اقدام نمایند.
    در ادامه این گزارش آمده است، اطلاعات فردی و آزمونی شخص داوطلب به همراه عکس وی در کارت ورود به جلسه درج شده است و داوطلبان در صورت وجود هر مشکلی در اطلاعات مندرج در کارت لازم است در خلال روزهای چهارشنبه مورخ 10.9.89 و پنج شنبه مورخ 11.9.89 صبحها از ساعت 8 الی 12 و بعد از ظهر از ساعت 13 الی 17 با مراجعه به باجه رفع نقص پیش بینی شده نسبت به اصلاح موارد مغایرت اقدام نمایند. داوطلبان لازم است در این خصوص به اطلاعیه ای که روز دوشنبه مورخ 8.9.89 از طریق روزنامه آفرینش منتشر شده است و بطور همزمان در پایگاه اطلاع رسانی مرکز آزمون به آدرس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده است مراجعه نمایند.

روابط عمومی مرکز آزمون
    دانشگاه آزاد اسلامی

5. 4 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsentanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حالا اگه یکی عکسش مورد داشته باشه خود سایت میگه؟
    یا باید خودمون به عکسمون گیر بدیم؟
    اخه برا من یکمی کمرنگ بود برا اسکن کردن
    ولی عکسم همون فایلی بود که برا کاردانی هم فرستاده بودم
    بنظرتون گیر میدن؟

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    پس این تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی ملی کی میاد
    خیلی وقته منتظرشم.نکنه تکمیل ظرفیتی اصلا درکار نیست؟[COLOR="Silver"]
    ------------
    نمیدونم سوالمو جای درستی مطرح کردم (یا باید میرفتم قسمت اخبار ... )
    Last edited by esi222; 29-11-2010 at 12:15.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سازمان سنجش آموزش كشور بدين ‌وسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1389 ثبت‌نام نموده و مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، مي‌رساند اطلاعيه اين سازمان درخصوص تكميل ظرفيت رشته‌هاي تحصيلي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در آزمون فوق، در روز دوشنبه 15/9/89 در سايت اين سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نشريه پيك سنجش (هفته‌نامه خبري و اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش كشور) براي اطلاع علاقمندان درج خواهد شد. كليه داوطلبان علاقه‌مند، براساس اطلاعيه مذكور و در صورت وجود ظرفيت در رشته‌هاي مربوط به رشته امتحاني آنان، لازم است از تاريخ 22/9/89 لغايت 29/9/89 با ورود به سايت اينترنتي سازمان ، پس از پرداخت مبلغ 000/18 (هيجده هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اقدام نمايند.

9. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سازمان سنجش آموزش كشور بدين ‌وسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1389 ثبت‌نام نموده و مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، مي‌رساند اطلاعيه اين سازمان درخصوص تكميل ظرفيت رشته‌هاي تحصيلي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در آزمون فوق، در روز دوشنبه 15/9/89 در سايت اين سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نشريه پيك سنجش (هفته‌نامه خبري و اطلاع‌رساني سازمان سنجش آموزش كشور) براي اطلاع علاقمندان درج خواهد شد. كليه داوطلبان علاقه‌مند، براساس اطلاعيه مذكور و در صورت وجود ظرفيت در رشته‌هاي مربوط به رشته امتحاني آنان، لازم است از تاريخ 22/9/89 لغايت 29/9/89 با ورود به سايت اينترنتي سازمان ، پس از پرداخت مبلغ 000/18 (هيجده هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اقدام نمايند.
    خیلی ممنون منو از سردرگمی درآوردین
    مثله اینکه دیروز تو سایت گذاشتن
    بازم تشکر

آخر فروم باز mm00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gaming n mUsic WorldZ

پيش فرض

دوستان به نظر شما اگر من كه توي بهترين غيرانتفاعي قزوين درس ميخونم باراجين (ازاد قزوين) كه دانشگاه خوبي هست قبول بشم ارزش داره برم؟ اگر شهريه رو بزاريم كنار ايا ارزش داره غيرانتفاعي رو ول كنم برم ازاد ...
    خواهشا كمك فرماييد

12. این کاربر از mm00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان به نظر شما اگر من كه توي بهترين غيرانتفاعي قزوين درس ميخونم باراجين (ازاد قزوين) كه دانشگاه خوبي هست قبول بشم ارزش داره برم؟ اگر شهريه رو بزاريم كنار ايا ارزش داره غيرانتفاعي رو ول كنم برم ازاد ...
    خواهشا كمك فرماييد
    ببین شاید الان یه گروه بیان بگن نه ! و بگن چون مدرک غیر انتفاعی زیر نظر وزارت علوم هست بهتره ، ولی این چیزا مهم نیست ( باور کن )
    ولی از من میشنوی اگه مشکل مالی نداری آره ارزش داره ( خودم یه ترم تو غیر انتفاعی درس خوندم ) ولی دوباره امسال کنکور آزاد رو هم دادم اگه قبول بشم احتمال زیاد میرم !

14. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aftab_azad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

خواهشا كمك فرماييد
    دوست عزیز یه نصیحت برادرانه بهت میکنم آزاد تو شهر خودت رو با دنیا عوض نکن من الان ترم یک کارشناسی ناپیوسته هستم جمعه هم امتحان کارشناسی ناپیوسته آزاد دارم اگه تو شهر خودم قبول شم 8پای دیگه هم قرض میکنم میرم،ولی باز اینم به نظره خودت بر میگرده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •