First Blood 1982 DVDRip
اينهم زيرنويس فارسي فيلم First Blood 1982 با كيفيت DVDRip.لازم به ذكره كه كار ترجمه اين فيلم كار خودمه و اگر اشكالي هم هست به بزرگي خودتون ببخشيد.اميدوارم مورد استفاده دوستان علاقمند قرار بگيره.
First Blood 1982 DVDRip
اينهم زيرنويس فارسي فيلم First Blood 1982 با كيفيت DVDRip.لازم به ذكره كه كار ترجمه اين فيلم كار خودمه و اگر اشكالي هم هست به بزرگي خودتون ببخشيد.اميدوارم مورد استفاده دوستان علاقمند قرار بگيره.
the.story.of.first.king.four.god
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من زیرنویس سریال The Story of the First King's Four Gods را می خواستم
من سفر به اعماق زمین رو 2008 شو دانلود کردم فیلمش رو..هر زیرنویس فارسی میگیرم..روش سوار نمیشه..یعنی اینگار زیرنویس این فیلم اصلا نیست..میگم شاید اشتباه دانلود کردم این فیلم رو..این فیلمی که من دارم اولش ی جا مردم جمع شدن 2 نفر دارن دعوا میکنن...بعد دوست یکی از این هاکه داره دعوا میکنه میاد .....همینه؟ اگه همینه چرا هیچ زیرنویس فارسی رو فیلمی که من دانلود کردم تنظیم نمیشه؟
زیرنویس فارسی فیلم Tropic Thunder
دانلود
Last edited by sosk666; 30-10-2008 at 02:47.
نه این فیلم یه نسخه tv هم داره البته باید بگم این فیلم که نه اون یه فیلم دیگست با اسم مشابه شما اونو دانلود کردی . اگه میخوای فیلمو دوباره دانلود کنی حواست باشه که نسخه معمولی رو دانلود کنی نه 3D که بعدا مثل من به دردسر نیوفتی
چرا زیر نویس Cherry Crush2007 خرابه
اینو امتحان کن
با سلام خدمت دوستان عزیز
زیرنویس فیلم [Soccer Mom_[2008 با فرمت srt*
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیدمنبع : shadow.m666
RAYMOND
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)