يعني تو اين بازي از پشت صحنه -مصاحبه با اعضا و اينجور چيزا تو اين وجود داره همين
يعني تو اين بازي از پشت صحنه -مصاحبه با اعضا و اينجور چيزا تو اين وجود داره همين
نه.یعنی بازی پرفروش بوده دوباره با قیمت پایین تر عرضه کردن.
اون که توش اضافات داره معمولا اسمش Premium هست،نه Platinum.
دوستان مي خوام يه بازي بخرم به نظرتون heavenly sword بهتره يا haze ؟!؟ لطف كسي كه هر دو رو بازي كرده نظر بده نه كسي كه فقط يكي رو بازي كرده ..................
شک نکن که Heavenly Sword بهتره ! فکر میکنم Haze یه فاجعه بود بین بازی های ps3 !
من الان دارم heaveenly sword رو بازی می کنم
انیمیشن ها بازی فوق تصوره. چهره ی شخصیت های بازی و حالت های ناراحتی و خوشحالی به طرز عجیبی طبیعیه
گرافیک بسیار خوب
حرف زدن کاراکتر های بازی و صدا گذاری واقعا طبیعیه بدون اغراق میگم میشه لب خونی کرد
استفاده ی گسترده از قابلیت sixaxis دسته های ps3
ولی مشکل اصلیه بازی از نظر من آهنگهای بازیه
مربوط به آسیای شرقیه و بعضی هاش خیلی قشنگه ولی بعضی هاش به دل ما نمی نشینه
در کل همه چیز بازی عالیه به جز آهنگهاش که البته برای ما کمی متوسطه
ولی به نظر شما با جلد شفاف قشنگ تر نبود
حالا چه صیغه ای بود نقره ای کنن کاورو
یعنی چون که بازی پرفروش بوده و دوباره عرضه شده باید این طوری میشد کاور بازی؟
Last edited by S.Y.K; 28-07-2009 at 14:40.
ببخشید این بازیheaveenly swordجدید اومده؟قیمتش چنده و کلا موضوعش چیه فقط واسه ps3 هست یاواسه بقیه کنسولاهم هست؟ببخشید زیاد سوال کردم
تا حالا هیچ کس ps3 شو تو این سایت به اینترنت وصل نکرده![]()
بازی جدیدی نیست ولی از بیشتر جهات قابل قبوله
نو 40000 البته ممکنه ارزونتر هم پیدا کنید این قیمت نکست جنه
دست دوم هم چون کم یابه بازی باید همین حدودا باشه
فقط هم برای PS3 اومده
یک بازی سوم شخصه شمشیر زنیه
ممنون دوستان يه دست دومش رو گرفتم 25 تومن ، البته رو قاب بازي عمليات انتحاري انجام شده ( قابش شكسته) ولي خود ديسك بازي تميزه ... هنوز نذاشتمش تو دستگاه ....... زاستي موتور استورم دو قشنگه من يكش رو دارم خيلي حال نداد ...... دوش چطوره ؟؟؟ زدم تو كار عتيقه جات !!! :دي
Last edited by J A V I D; 28-07-2009 at 17:27.
دوستان درباره ی heavenly sword هم یه مطلبی باید بگم که خیلی خیلی مهمه
سیستم مبارزه ی بازی یکمی عجیبه برای دفاع کردن در برابر حملات دشمنان شما باید اصلا حمله نکنید! یعنی باید لحظه ای که به شما حمله می کنن برای دفاع دستتون رو از روی تمام دکمه های دسته بردارید تا ناریکو(شخصیت اصلی بازی) از خودش دفاع کنه.در غیر این صورت ضربه می خورید و از جان کم میشه.بعضی وقتی میشه یک کارهایی کرد مثلا موقع حمله اگه بلا فاصله مثلث رو فشار بدید به صورت فنی حریفتون رو می کشید که سخته و اونم دلیل داره.اول که دشمنان چنان دور شما حلقه می زنن که آدم یاد دشت کربلا میفته و در این شلوغی (مثلا در یک آن 20 نفر و در ادامه ی بازی بیشتر)که بعضی وقتا از 3-4 طرف حمله می کنن شما اصلا گیج میشید و همه چیز از دستتون در میره چه برسه که بخواید مثلث رو فشار بدید تا اینجای بازی که من اومدم دشمنان به 3 شکل به شما حمله می کنن.نوع اول وقتی دورشون رو نور آبی فرا میگیره که می تونید دفاع کنید در برابرشون و ضرباتشون معمولیه.نوع دوم حمله وقتیه که نور نارنجی دور دشمنان رو فرا میگیره که این ضربات سنگینه بازم به همین روش عجیب(حمله نکردن یا همون برداشتن دست از روی تمام دکمه ها) میشه در برابرشون دفاع کرد ولی دشمنانی که می تونن این طور ضربات رو وارد کنن معمولا قدرت دفاع کردن رو هم دارن.این هم مشکلیه برای شما برای اینکه دفاع این افراد رو بشکنید باید با شمشیری که در انتهای chapter 1 ازش استفاده میکنید(sword)ضربات سنگین به این دشمنان وارد کنید تا دفاعشون بشکنه وگرنه باید 2 سالی همین طور ضربه بزنید و اونها دفاع کنن.ضربات سنگین هم کمی کنده به خاطر همین این فرصت بسیار مناسبیه که دشمنان در همین حال به شما حمله کنن.شما هم در حال ضربه زدن به یه دشمن دیگه هستید و به این شکل می تونن ضربات بسیار زیادی رو وارد کنن به شما.نوع سوم حمله هم زمانیه که دور دشمنان رو نور قرمز فرا میگیره در این حالت تنها دفاع شما جا خالیه که اینم به خاطر ازدیاد دشمنان در بعضی موارد غیر ممکن به نظر میاد.این بازی اون چیزی که من انتظار داشتم نبود و انتظار چیزی فراتر از این رو داشتم.نمی دونم چرا سازندگان همچین اشتباه فاجعه بازی رو کردن و یک دکمه برای دفاع کردن نذاشتن.این وضعیت دفاع خیلی بده.مثلا شما دارید حمله می کنید و می بینید نا گهان یکی می خواد به شما حمله کنه (راه تشخیصشم خیلی سادس همون نور هایی که گفتم دورشون رو فرا می گیره)خوب باید دستتون رو از روی تمام دکمه ها بردارید و با این کار به طور کلی از جو بازی خارج میشیدوبازی اصلا به شما نمی چسبه.به نظر من اینکه دفاع کاراکتر اصلی بازی رو این طوری کردن اصلا نو آوری محسوب نمی شه فقط لطمه به بازیه
little big planetقشنگه؟
بخرم یا متال گیر بگیرم؟؟؟
کیلزون زود تموم شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)