این جا رو هم ببینید!![]()
این جا رو هم ببینید!![]()
مال ما نبود داداشا؟
میشه اینا رو معرفی کرد:
Grand Ages Rome-
The Golden Horde-
XIII Century: Death or Glory-
بالا رو بخون...
کلی تا جایی که من میدونم این بازی 4 تا نسخه داره:
-یادم نیست ولی اولین بازیش بود...
-The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II - 2
The Lord of the Rings, The Battle for Middle-Earth II, The Rise of the Witch-King-
همون کانکوست به قول خودت(سرچ کن تو انجمن تاپیکش هست)-
خب،استراتژیک هاش که جنگ بین چند گروه هست که یادم نیست کیا بودن(همینای تو فیلم) و میتونی از داستان بازی پیروی کنی و هم خودت در یک مپ با گروه با گروه های دوست و دشمن که خودت تعین میکنی به جنگ بپردازی.
داستانش هم که فکر کنم چند نوع داشت.
در مورد کانکوست هم که واقعا باحال بود بری تاپیکش بهتره: دی
خواستی پ.خ میکنم برات آدرسشو.
World in Conflict Soviet Assault-
Tom Clancy's EndWar-
War Leaders Clash Of Nations-
Men of War-
Command & Conquer: Red Alert 3-
Sudden Strike 3: Arms for Victory-
-.......
ممنون رفيق از پاسخت....................................... ون تاپيك رو كه گفتي قبلا ديدم
راستي يه سوال ديگه در مورد بازي ارباب حلقه ها.......................ميشه توش به حالت سوم شخص بازي كرد؟ قبلا شنيده بود كه ميشه ولي مطمئن نيستم كه همين ارباب حلقه ها بوده يا يه بازي ديگه
اگه ميشه يه توضيح كوچيكي هم از اين نوعش بذارين كه چه جوريه؟.......توي لشكري يا خودت تنهايي
Last edited by jb.NY; 27-06-2009 at 08:06.
منظورم بازی هایی مثل PartyMode بازی BurnOut Paradise هست!بازی جدید جنگی اول شخص مثل call of duty 4،MEDAL OF HONOR یا BROTHERS IN ARMS.
بازی MULTIPLAYER مثل FIFA8،BATTLEFIELD 1942 یا BATTLEFIELD 2 که البته BATTLEFIELD 2 خیلی بهتره.
که هرکی فلان مسابقه رو ببره امتیاز میگیره و و....
جنگی هم نباشه ترجیحا!
خیر نمی شه به حالت سوم شخص در اومد.ولی ارباب یک سری بازی هایی داره که از کنسول وارد کامپیوتر شده اند که سوم شخص هستند مثل: the lord of the ring the return of the king
من تو اراکم.توی اراک یه گیم نت درست و حسابی پیدا نمی شه.یه گیم نت بود که ارباب های استراتژیک را داشت.جوری شده بود که ما از 8 صبح جلوی در نوبت می گرفتیم اینقدر جمعیت خواهان ارباب زیاد بود.برای یه multiplayer عالیه
من یه درخواستی داشتم که نمی دونم خلاف قوانین است یا نه.
دنبال چند تا بازی هستم که پیدا نکردم.اگه کسی این بازی ها رو داره اطلاع بده تا از ایشان خرید کنم:
Patrician III:rise of the hanse
Europ 1400
Port Royal
crusadur king
anno 1404 dawn of discover
The golden horde XIII century
سلام
اگه میشه بگید که این چیه : command and conquer 3 the forgotten و هم چنین یک توضیحی هم ازش بدید و بگید که این بازیه . مده و دقیقا چیه؟
با تشکر
سلام یه مد واسه Command & Conquer 3 Tiberium Wars هستش!سلام
اگه میشه بگید که این چیه : command and conquer 3 the forgotten و هم چنین یک توضیحی هم ازش بدید و بگید که این بازیه . مده و دقیقا چیه؟
با تشکر
تاریخ انتشارش هنوز معلوم نیست!
اینجا می تونی تصاویر و تریلر بازی رو هم ببینی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)