تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا از موتومینگ ( a1200 ) راضی هستید ؟

راي دهنده
312. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاملا راضیم

205 65.71%
  • اصلا راضی نیستم

22 7.05%
  • به جز بعضی اشکالات گوشی خوبیه

85 27.24%
صفحه 218 از 242 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 2416

نام تاپيک: کلوپ A1200

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست من ، رفتم همه جارو گشتم و يه چيزايی در مورد فريمور پيدا کردم ، دارم فريمور امين رو که 51 مگابايت هست دانلود ميکنم ، آموزش تصويری هر مدل فريموری رو هم پيدا کردم.
    اما اونجا گفته با فلش گوشی تمام پيامک ها و ليست شماره تلفن ها و ... پاک ميشن و بايد ازشون بکاپ بگيری، ميشه يک نرم افزار بکاپ برای اینکار معرفی و طرز کارشو بگی ( لطفا لينک دانلود هم بده )
    اون نرم افزاری هم که برای تم گفتی پيدا نکردم ، تو موبايلستان نداره با آموزش ؟

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

دوست من ، رفتم همه جارو گشتم و يه چيزايی در مورد فريمور پيدا کردم ، دارم فريمور امين رو که 51 مگابايت هست دانلود ميکنم ، آموزش تصويری هر مدل فريموری رو هم پيدا کردم
    کدومشون رو؟ الایت؟

اما اونجا گفته با فلش گوشی تمام پيامک ها و ليست شماره تلفن ها و ... پاک ميشن و بايد ازشون بکاپ بگيری، ميشه يک نرم افزار بکاپ برای اینکار معرفی و طرز کارشو بگی ( لطفا لينک دانلود هم بده )
    بله همه چی پاک می شه!
    برنامه برای بک آپ وجو داره مثل لینا یا سوپرمن و...
    ولی به نظر من شما شماره تلفن هاتو روی سیم کارت کپی کن و اس ام اس هاتم با همون برنامه خود گوشی بریز روی کامپیوتر یا قیدشون رو بزن!
    چون اون برنامه ها و برنامه هایی که در پست قبل نام بردم پسوندشون pkg هست وبرای نصب اونها می بایبست فایل سیستم موجود در مموری کارتت رو عوض کنی که من هم الان لینک سیستم جدید رو ندارم!
    ولی اگه شما فریمورت رو عوض کنی دیگه نیازی به این دلقک بازی ها نیست و خیلی راح این برنامه هرو نصب می کنی!
    به نظر من با کمک این آموزش فلش کن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اون نرم افزاری هم که برای تم گفتی پيدا نکردم ، تو موبايلستان نداره با آموزش ؟
    لینک دانلود التراتم وتمام برنامه های دیگه ای که نام بردم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[QUOTEآموزش][/QUOTE]
    نیازی به آموزش نداره !
    برنامه خیلی راحته!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

والا بدجوری هم شما هم بقيه دوستان گيجم ميکنيد ،
    الان دارم فريمور امين اکستريم الايت رو که خود امين گزاشته تو موبايلستان دانلود ميکنم .
    اون وقت ميتونم پيامک های فارسی رو بخونم؟ ( دوست ندارم منو ها و کلا حروف خود گوشی فارسی بشه )
    ، خوب بابا چجوری پيامک هارو کپی کنم رو کامپيوتر ، چرا فقط حرفشو ميزنی اما اسمی از برنامش نميبری؟!! من نميخوام پيامک هامو از دست بدم. شديد لازمشون دارم.
    من الان برم فريمور امين اکستريم الايت رو نصب کنم يا صادق ورژن 2.4؟
    نميخوام کل گوشيم فارسی بشه ، فقط ميخوام پيامک های فارسی رو بتونم بخونم. همين.

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

والا بدجوری هم شما هم بقيه دوستان گيجم ميکنيد
    !!!!!!!!
    خواهش می کنم!
    اون وقت ميتونم پيامک های فارسی رو بخونم؟ ( دوست ندارم منو ها و کلا حروف خود گوشی فارسی بشه )
    اگر الایت امین رو برزید حرف به حرف و از سمت چپ به راست حروف رو می بینید! (می شه خوند)
    صادق رو نمی دونم ولی فکر می کنم کاملا درست نشون بده!

من الان برم فريمور امين اکستريم الايت رو نصب کنم يا صادق ورژن 2.4؟
    درباره ی صادق نمی دونم من الایت دارم خیلی خوبه ! به نظر من الایت بریز!

خوب بابا چجوری پيامک هارو کپی کنم رو کامپيوتر ، چرا فقط حرفشو ميزنی اما اسمی از برنامش نميبری؟!! من نميخوام پيامک هامو از دست بدم. شديد لازمشون دارم.
    شما با همون برنامه ای که روی CD ای که همون اول توی جعبه بود( motorola phone tools) می تونید اس ام اس هاتون رو کپی کنید!
    خیلی راحت
    اقدام کنید اگه نتونستید با من!
    وقتی برنامه باز شد
    قیافه ی گوشی که اومد روی جواستیکش کلیک کنید(منو) رسیو رو بزنید وارد اینباکس بشید حالا درگ کنید، کنترل ای بگیرید چه می دونم همه رو سلکت کنید بعد رایت کلیک کنید و یه جایی از کامپیوتر کپی کنید!!!
    اگه اس ام اس هایی هم که خدتون زدید هم می خواین همین کار رو توی سنت میسیج کنید!

امیدوارم گیجتون نکرده باشم!

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

آهان راستی با همین موتورولا تولز هم می تونید از کانتکت هاتون بک آپ بگیرید
    همون اول روی phone book کلیک کنید سمت چپتون نوشته backup & restore

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درباره ی صادق نمی دونم من الایت دارم خیلی خوبه ! به نظر من الایت بریز!
    عزيز يکی از دوستان صاحب نظر تو موبايلستان ورژن 2.4 صادق رو توصيه کرد ، منم دانلود کردم ! ، الايت رو نتونستم دانلود کنم ، هی وسطش قطع ميشه !.
    اولتراتم رو هم دانلود کردم ، بابت راهنمايی در مورد بکاپ گيری هم ممنون ، ایندفعه خوب بود
    ما بريم برای تعويض فريمور !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوست من .
    داداش بالاخره ديشب به 1000 بدبختی به فريمور امين اکستريم اليت تغيير دادم ، کلی حال داد ، چقدر باحاله ، مخصوصا فونت هاش ، فقط يکم ريزه بد ديده ميشه . تم هارم نصب کردم خيلی راحت ، کلی فاز ميده ، اما حالا دوتا سوال :
    1- این نوشته هاش داره پدر چشمامو استاد ميکنه ! ، راهی نيست راحت بشم؟
    2- عکس بک گراند رو عوض کردم به عکس دلخواه ، اما بشدت عکس روشنه .! تو فريمور قبليم اینقدر روشن نبود و يه لايه سفيد روشو پوشونده بود که خوندن نوشته هارو خيلی راحت ميکرد، الان رنگ نوشته های گوشيم قهوه ای تيره هست ، رنگ اون عکس هم سياه!! اصلا ديده نميشه چيزی ، ميخوام بدونم چجوری ميشه Transparency بک گراند رو کم کرد ، که يکم اون لايه سفيد ، سفيد تر بشه تا بتونم نوشته هارو راحت تر بخونم!
    و اما مورد سوم که از همه مهمتره
    3- با نرم افزار Motorola phone tools که داخل سی دی گوشی هست يک بکاپ از کانتکتم گرفتم ، که بعد از تعويض فريمور دوباره رستور کردم ، اما پيامک هام !! واااای ، قبل از تعويض رفتم تو پوشه پيامک ها ( از طريق همون نرم افزار ) يک Ctrl + A گرفتم ، و گزينه Save As... رو زدم و يجا ذخيره کردم ، اما حالا که ميخوام همشونو برگردونم ، نميدونم بايد چيکار کنم ، گير کردم ، هرکاری ميکنم نميرن تو حافظه خود گوشی ، ديوانه شدم ، لطفا راهنمايی کامل کنيد .

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

سلام دوست من .
    داداش بالاخره ديشب به 1000 بدبختی به فريمور امين اکستريم اليت تغيير دادم ، کلی حال داد ، چقدر باحاله ، مخصوصا فونت هاش ، فقط يکم ريزه بد ديده ميشه . تم هارم نصب کردم خيلی راحت ، کلی فاز ميده
    سلام
    خوشحالم که بالاخره موفق شدید!

کدوم تم رو ریختید؟
    bluepro رو امتحان کردی؟
    می خوام بدونم سلیقه ام خوبه یا نه؟

1- این نوشته هاش داره پدر چشمامو استاد ميکنه ! ، راهی نيست راحت بشم؟
    اگه ریز بودنش رو می گی که خب توی setup می تونی لارج یا مدیم بکنی!
    ولی اگه کلا خود فونت رو می گی که حال نمی ده !!
    می تونی با همون applyfont هر فونتی که روی کامپیوتر داری رو روی گوشی بریزی
    فقط هر بار که خاموش روشن می کنی باید از اول نصب کنی!

- عکس بک گراند رو عوض کردم به عکس دلخواه ، اما بشدت عکس روشنه .! تو فريمور قبليم اینقدر روشن نبود و يه لايه سفيد روشو پوشونده بود که خوندن نوشته هارو خيلی راحت ميکرد، الان رنگ نوشته های گوشيم قهوه ای تيره هست ، رنگ اون عکس هم سياه!! اصلا ديده نميشه چيزی ، ميخوام بدونم چجوری ميشه Transparency بک گراند رو کم کرد ، که يکم اون لايه سفيد ، سفيد تر بشه تا بتونم نوشته هارو راحت تر بخونم!
    یادمه توی همون موبایلستان یه راه حل براش نوشته بودن ولی یادم نیس کجا بود!@
    ولی فک کنم با همین التراتم می شه!!
    ای کاش یه کی بود این التراتمو فارسی یا حد اقل انگلیسی کنه!!!

ولی رنگ فونتتو مطمئنم با التراتم می تونی عوض کنی چون من عوض کردم!
    اینجوری:
    instalar
    modificar
    a
    +
    ok
    دیگه من نمی دونم این رنگا که نوشته چه رنگیه ولی دونه دونه امتحان کن یعنی با + عوض کن ok بزن و ok

اگه اشتباه نکنم:
    برای Transparency
    اون اول جای b a بزن به نظرم ربط داشته باشه!!
    خلاصه ور برو جواب می گیری!!!

اما مورد سوم که از همه مهمتره
    3- با نرم افزار Motorola phone tools که داخل سی دی گوشی هست يک بکاپ از کانتکتم گرفتم ، که بعد از تعويض فريمور دوباره رستور کردم ، اما پيامک هام !! واااای ، قبل از تعويض رفتم تو پوشه پيامک ها ( از طريق همون نرم افزار ) يک Ctrl + A گرفتم ، و گزينه Save As... رو زدم و يجا ذخيره کردم ، اما حالا که ميخوام همشونو برگردونم ، نميدونم بايد چيکار کنم ، گير کردم ، هرکاری ميکنم نميرن تو حافظه خود گوشی ، ديوانه شدم ، لطفا راهنمايی کامل کنيد .

بله اونها به صورت فایل های text سیو شدن و من اهی نمی دونم که به اینباکس گوشی برگردن !
    شما فقط می تونی روی گوشی بریزی و مثل یه فایل نت ببینی!!

الان که شما الایت رو ریختی برنامه ی اسیستنت رئی گوشیه شما هست!
    شما اگه با اون بک آپ بگیری اس ام اس هات بعد از ریستور به اینباکس بر می گرده!

ولی برای قبلی ها من راه حلی ندارم!
    اگه به نتیجه رسیدی منو بی خبر نذار!
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ولی برای قبلی ها من راه حلی ندارم!
    اگه به نتیجه رسیدی منو بی خبر نذار!
    ممنون
    بابا دستت درد نکنه ديگه ، مارو به فنا دادی رفت که ، تمام پيامک هام پريد .
    لعنت

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

بابا دستت درد نکنه ديگه ، مارو به فنا دادی رفت که ، تمام پيامک هام پريد .
    لعنت
    !!!!!!!!!!!!!!!!
    مگه من نگفتم روی کامپیوتر کپی کن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •