تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 356 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228268318 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 3557

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد مادربورد

آخر فروم باز shahab_blaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

یکی جواب منو بده 5 شنبه می خوام برم بخرم ها !
    عزيز جوابت تو صفحه قبل هست
    ميشه بايد بايوس مادربورد آپديت بشه

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

اساتید عزیز بین این دو مدل کدوم بهتره :
    ASUS - M3A32-MVP Deluxe
    یا این
    Abit-IX38 QUAD GT
    از نظر قدرت چیپ ست و کیفیت و امکانات و کارایی....
    آرمان جان یه نظری هم بده
    دوست خوبم اينجور مقايسه ها اشتباه آخه چيپست AMD با اينتل كلي با هم فرق دارن

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اساتید عزیز بین این دو مدل کدوم بهتره :
    ASUS - M3A32-MVP Deluxe
    یا این
    Abit-IX38 QUAD GT
    از نظر قدرت چیپ ست و کیفیت و امکانات و کارایی....
    آرمان جان یه نظری هم بده
    همونطور که اشاره کردند چون چیپست های Intel و AMD از نظر ساختار و مباحثی که باید بررسی بشن کلا متفاوت هستند اصلا نمیشه این دو مادربورد رو مقایسه کرد.

باید ابتدا نوع پردازنده خود را انتخاب کنید و بر اساس آن مادربورد مناسب رو پیدا کنید.

برو بچ محترم سلام
    من 3 روزه دارم مادربرد XFX nForce 630i رو با INTEL Dual Core E2180 کار می کنم واقعاً خوبه
    نمی گم عالیه چون هنوز کامل دستم نیومده
    ولی مثل ASUS , Giga اصلاً مشکل نداره(از جمله رستارت و ...) کارت گرافیکش هم در حد خوبیه (نه برای گیم بازها) ولی در کل من ریسک ش رو به جون خریدم چون حتی تو بازار رضا هم هیشکی نمیدونست اصلاً چیه ؟؟؟!! و میگفتن کارت گرافیک XFX رو میگی ؟؟؟
    در کل برای کسایی که دنبال سیستم خدایی نیستن و می خوان با 68 هزار تومان مادبرد همه کاره بگیرن واقعاً خوبه
    موفق باشیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــد!!!!
    نسبت به قیمتی که داره مادربورد بدی نیست. کلا چون یک مادربورد رده پایین به حساب میاد نمیشه به خاطر نداشتن امکانات زیاد ازش ایراد گرفت.

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

عزيز جوابت تو صفحه قبل هست
    ميشه بايد بايوس مادربورد آپديت بشه
    ببین من می خوام بخرم
    ندارم که بایوسش رو آپدیت کنم !!!

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

ببین من می خوام بخرم
    خب بايد بايسشو آپديت كني راهي نيست مگه اينك شركت وارد كننده آخرين ورژن بايوس رو روش ريخته باشه يا اينكه جديد اومده باشه كه بايسش آپديت شده باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ببین من می خوام بخرم
    آپدیت بایوس مادربورد های جدید کار سختی نیست و الان اکثر برندها برنامه ای برای آپدیت بایوس در محیط ویندوز دارند.

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

همونطور که اشاره کردند چون چیپست های Intel و AMD از نظر ساختار و مباحثی که باید بررسی بشن کلا متفاوت هستند اصلا نمیشه این دو مادربورد رو مقایسه کرد.

باید ابتدا نوع پردازنده خود را انتخاب کنید و بر اساس آن مادربورد مناسب رو پیدا کنید.

نسبت به قیمتی که داره مادربورد بدی نیست. کلا چون یک مادربورد رده پایین به حساب میاد نمیشه به خاطر نداشتن امکانات زیاد ازش ایراد گرفت.
    ای بابا منظور من اینه که کدوم چیپ قویتره 790fx یا x38 وبرای این دو تا چیپ مادربرد هایی که گفتم خوبن یا نه
    آرمان جان رو x38 میخوام core2 quad Q6600 ببندم رو 790FX میخوام 9750 PHENOME ببندم.
    خوب حالا بگو چیکار کنم.
    بعدشم در رده چیپ های X38 مادربردی که گفتم (Abit IX38 QUAD GT ) خوبه یا یه مدل دیگه اگه سراغ داری پیشنهاد کن.
    واسه چیپ 790FX هم مادربردی که گفتم (ASUS M3A 32-MVP DELUX ) خوبه یا مدل دیگه ای پیشنهاد میکنی.
    خوب امیدوارم که سوالم واضح شده باشه و یه کمکی هم بکنی به من.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تربت جام

پيش فرض

ای بابا منظور من اینه که کدوم چیپ قویتره 790fx یا x38 وبرای این دو تا چیپ مادربرد هایی که گفتم خوبن یا نه
    آرمان جان رو x38 میخوام core2 quad Q6600 ببندم رو 790FX میخوام 9750 PHENOME ببندم.
    خوب حالا بگو چیکار کنم.
    بعدشم در رده چیپ های X38 مادربردی که گفتم (Abit IX38 QUAD GT ) خوبه یا یه مدل دیگه اگه سراغ داری پیشنهاد کن.
    واسه چیپ 790FX هم مادربردی که گفتم (ASUS M3A 32-MVP DELUX ) خوبه یا مدل دیگه ای پیشنهاد میکنی.
    براي AMD مادربوردي كه انتخاب كردي مادربورد خوبيه و امكانات خوبي هم داره
    براي اينتل انتخاباي ديگه اي هم هست از ASUS يا GIGA
    البته اين مدربوردي كه گفتي خوبه انتخاباي بهتر هم فكر مي كنم باشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

خوب حالا بگو چیکار کنم.
    مشکل همینجاست... نمیشه گفت X38 قوی تره یا 790FX. چون مثلا ما نمی تونیم قدرت اورکلاکشون رو با هم مقایسه کنیم یا مثلا عملکردشون روی حافظه یا...

X38 همراه با Q6600 یا 790FX همراه با Phenom 9750 در کل و در حالت Default عملکرد تقریبا یکسانی برای شما دارند. برای هر دو چیپست هم مادربورد های خوبی رو مثال زدید.

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

کدوم چیپ قویتر و بهتر عمل میکنه؟
    در ضمن هر دوی این مادربرد ها Crossfire ساپورت هستند و کارت من Nvidia هستش میدونم که مشکلی وجود نداره.
    اما ترجیح میدم مادربردم Crossfire نباشه مادربردی هست تا رنج قیمت 250 تومن با چیپ X38 یا 790fx که Crossfire نباشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •