سلام.از همه ی دوستان ممنون.
کپی خور شد با ورژن 71.البته فکر کن 73 هم اومده.
یه سوال دیگه هم داشتم.هندزفری!دو تکه برای اسلیم اومده یا نه؟؟؟؟
ممنون
سلام.از همه ی دوستان ممنون.
کپی خور شد با ورژن 71.البته فکر کن 73 هم اومده.
یه سوال دیگه هم داشتم.هندزفری!دو تکه برای اسلیم اومده یا نه؟؟؟؟
ممنون
ببین حافظه ی داخلی slim نسبت به fat دو برابر شده یعنی از 32 به 64
از کجا میگی Assassins Creed برای ds میاد ؟
تا اونجایی که من میدونم فقط pc,x360 , ps3
دانگرید پی اس پی در یک نگاه
اگر فریمور PSP تون بالای 3.03 است (به استثنای 3.03 و 3.50) باید به فریمور 3.50 UPDATE تا بتوانید دانگرید را انجام دهید.
حالا شما یک PSP با ورژن 3.50 دارید ، الان می توانید با دانگریدر زیر PSP تون را به 1.50 تیدیل کنید.
لازم به ذکر است که این دانگریدر به UMD Lumines (همه نسخه های UnPatched ساپورت میشه) نیاز دارد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر فریمور PSP تون بالای 2.80 است (به استثنای 2.80 و 3.03) (2.81 و 2.82 و ... و 3.02) باید به فریمور 3.03 UPDATE تا بتوانید دانگرید را انجام دهید.
حالا شما یک PSP با ورژن 3.03 دارید ، الان می توانید با دانگریدر زیر PSP تون را به 1.50 تیدیل کنید.
لازم به ذکر است که این دانگریدر به UMD GTA LCS (نسخه UnPatched با آپدیت فریمور 2.00) نیاز دارد.
اگر فریمور PSP تون زیر 2.80 است (به استثنای 2.80) (1.50 و 2.50 و ... و 2.71 ) اول باید با فریمور 2.80 UPDATE کنید و بعد، از دانگریدر اصلاح شده زیر استفاده کنید.
لازم به ذکر است این دانگرید به UMD GTA LCS نیاز ندارد .
اگر فریمور PSP تون OE هست از دانگریدر ساده ی زیر استفاده کنید که مخصوص فریمور های OE طراحی شده و هیچ نیازی به UMD GTA و یا Lumines ندارد.
PSP 3.50 Firmware Downgrader
با تشکر از گروه Noobz و The Illuminati. بهتر بریم سر اصل مطلب.
تجهیزات مورد نیاز :
- <
یک PSP با فریمور 3.50 (اگه 3.50 نیست از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود و آپدیت کنید.) ، در این دانگرید شما حتما باید زبان دستگاه خود را روی انگلیسی تنظیم کنید.
یک UMD قانونی از بازی Lumines ، هر UMDی از این بازی باشه کار میکنه. باید خیلی هوشیارانه عمل کنید و تمام دستوراتی که در فایل ضمیمه با نام "Downgrader_HOWTO_Farsi.txt" آمده است را با دقت و بدون اشتباه انجام دهید.قبل از شروع باید به نکته زیر توجه کرد :
اگر مدربورد PSP شما +TA082 هست و به 1.50 دانگرید کردید شما نمی تونید به +3.30 سونی آپدیت کنید و اگر از مادربورد TA082 استفاده می کنید پیشنهاد می کنیم از 1.50 یا فریمور های OE استفاده کنید.
PSP 3.03 Firmware Downgrader
ین دانگریدر فقط برای ورژن 3.03 است و اگر فریمور PSP شما 2.81 یا 3.02 است نگران نباشید ، شما می تونید به فریمور 3.03 آپدیت کنیذ.
برای انجام کار به UMD بازی GTA LCS با آپدیت 2.00 نیاز دارید.دقت داشته باشید فقط GTA LCS نه GTA VCS .
همچنین این دانگریدر احتیاج به یک HOMEBREW ENABLER داره.
دانگریدر در همه PSP ها با هر سخت افزاری کار میکنه.
هر چیزی که درباره دانگرید میخواهید در فایل ضمیمه با نام "Downgrader_HOWTO (farsi).txt" آمده است با دقت آن را مطالعه کنید .
اخطار :
بعد از اینکه دانگرید کردید نباید دوباره به فریمور 3.03 آپدیت کنید این کار باعث میشه PSP شما BRICK بشه.
UPDATE: اين DOWNGRADER روى همه PSP ها با هر سخت افزارى كار ميكنه دليل اينكه نميشه دوباره به 3.03 UPDATE كرد اين است كه بعضى از فايل ها در فلش ممورى از دست ميره . براى حل اين مشكل شما بايد PSP رو يكبار با فريمور 2.00 UPDATE كنيد و دوباره به 1.50 DOWNGRADE كنيد
موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PSP 2.80 Firmware Downgrader
دانگریدر اصلاح شده برای فریمور 2.80
نحوه دانگرید :
HEN-D را نصب کنید.(برای این کار به ReadMe (FARSI) TXT مراجعه کنید)
مطمئن بشید که HEN-D کار میکند.بعد CUBE DEMO را اجرا کنید.
اگه پی اس پی شما TA-082 یا TA-086 است TA082 idstorage changer را اجرا کنید (با hen ) این کار مقدمات دانگرید را آماده می کند.
آپدیت 1.50 را دانلود کنید و آن را از EBOOT به UPDATE.PBP تغییر نام دهید و در آدرس زیر کپی کنید :
ms0:/PSP/GAME/UPDATEPSP UPDATE VER X.YZ را اجرا کنید و کار را ادامه دهید.
آموزش کامل فارسی این دانگریدر همراه با خود دانگریدر در لینک زیر موجود می باشد.
راحته انجام بدید ، امیدوارم موفق بشید.
PSP OE Firmware Downgraderنحوه دانگرید :
1- فایل RECOVERY Pack رو دانلود کنید.
2- محتوای آن را که شامل یک فولدر با نام RECOVERY است را در داخل فولدر GAME کپی کنید.
3- - آپدیت 1.50 را با تغییر نام از EBOOT.PBP به UPDATE.PBP در همان فولدرRECOVERY کپی کنید.
4- به حالت RECOVERY Mode بروید.
5- گزینه Run Program At /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP را انتخاب کنید .
6- بعد از اون از شما می خواهد تا این فلش رو تایید کنید و بعد کار رو شروع می کنه.
7- بعد از بالا آمدن PSP ورژن دستگاه شما 1.50 است.
دانگريد را با مسئوليت خود انجام دهيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/COLOR]
Last edited by ali_ranger22; 23-11-2007 at 16:10.
من تو دو راهی گیر کردم الان پولم جور شده برای رم 4 گیگ ولی یه کم فکر کردم دیدم اگه psp مو بتونم 160 بفروشم میتونم برم slim بخرم و در این صورت باید بیخیال 4 گیگ بشم حالا موندم چیکار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
Last edited by ali_ranger22; 23-11-2007 at 16:13.
از اونجایی که تو Gamespot و سایت های معتبر بازی گفته شده !
همون کاری که من میخوام شنبه بکنم اگه وقت داشتم:4 گیگ بگیر.اسلیم برای اونایی که PSP Fat دارن هیچ خاصیتی نداره.
خوب اين شايعات همچنان زندست و البته سونی ردش ميکنه اينبار اين خبرها از سايت معتبر CVG داره منتشر ميشه و CVG اعلام کرده که رسماً Sony به اونها گفته که جناب آقای Jim Ryan اشتباه يه موضوعی رو نقل کرده اين آقا که در Sony Computer Entertainment هست چندی قبلی گفته بود که Sony'S PlayStation و Ericsson دارن باهم همکاری ميکنن تا گوشی تلفن همراه که Gaming هم هست رو طراحی کنند (گفته شده بود اين موضوع جدی و شدنيست) در هر صورت الان CVG به نقل از Sony شايعات رو رد کرده و ميگه ايشون بد نقل و قول کرده "Jim Ryan was in fact misquoted by the Economic Times of India about this issue," سخنگوی Sony UK به CVG الان اينگونه گفته که ايشون تأييد ميکنند اونها دارن با بخش های ديگه که با سونی ارتباط دارن همکاری ميکنند امّا قول داده که اون بخش ها Ericsson نيست و اونها باهم در حال همکاری نيستند و اين محصول (PlayStation Phone) توليد نخواهد شد!! و واسه بخش های ديگه خانواده Sony هست و اينگونست که شايعات در اينجا به پايان ميرسه!
خدارو شکر که تمام شد این مسخره بازی ها.
------------------------------------------
Ali_rangerجان اگر منبع رو هم مينوشتی بد نبود.
انتظار نداری که فکر کنيم خودت همشو نوشتی نه؟
به نظر من اگه رم بگيري بهتره چون من خودم با اين كه اسليم دارم ولي ميدونم كه به غير از خروجي tv چيز خاصه ديگه ايي نداره .
بچه ها يه سوال . اگه رم خراب بشه نشونه هاش چيه ؟ يعني تو psp كار ميكنه يا نه ؟ مثلا آهنگ ممكنه پخش كنه يا به كل هيچ كاري نميكنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)