تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 218 از 233 اولاول ... 118168208214215216217218219220221222228 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,171 به 2,180 از 2330

نام تاپيک: بخشي زيبا از كتابي كه خوانده ام

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه می توانستم او را ببخشم و نه کارش را بپسندم. اما دیدم آنچه انجام داده بود در نظر خودش کاملا موجه بود. کاری بود زاییده ی بی قیدی و ندانم کاری. آن دو، تام و دی زی، آدم های بی قیدی بودند- چیزها و آدم ها را می شکستند و بعد می دویدند و می رفتند توی پولشان، توی بی قیدی عظیمشان یا توی همان چیزی که آنها را به هم پیوند می داد، تا دیگران بیایند و ریخت و پاش و کثافتشان را جمع کنند...

گتسبی بزرگ -- اسکات فیتزجرالد

2. 6 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

به نظر شیخ نصرت دلیل همه بلایايي که تو این ده سال اخیر سرمون نازل شده، گرونی و آتیش گرفتن محله آهنگر ها و اون ده هزار نفری که چند سال پیش، از وبا مردن و چند هزار سربازی که تو جنگ با صفوی ها کشته شدن و تعدی و جسارتهاي همسایه های مسیحی مون تو غرب و خلاصه هر اتفاقی که بشه بلایا نامیدش، دور شدن از سنت حضرت رسول و بیانات قرآن کریم و تمایل بعضی از مسلمون ها به سمت مسیحیت و مهم تر از همه فروش علنی مشروباته.

نام من سرخ--ارهان پاموک

4. 6 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یه نامه محتویاتش رو فقط با نوشته ها نمی رسونه که، یه نامه درست مثل یه کتاب با بو کردن و لمس کردن هم خونده میشه، برا همینه که با شعوراش میگن ببین تو این نامه چی هست و بی شعوراش میگن ببین تو این نامه چی نوشته. خوندن یه نامه که هنری نداره، شرط اینه که بتونی همه چیزش رو درک کنی.
    برا شما با سوادا لابد خیلی پیش میاد که یه بیسوادی ازتون بخواد نامه اش رو بخونین براش. گاهی وقتا نوشته ها اون قدر تکون دهنده و مهیج و در عین حال منقلب کننده هستن که بدون توجه به ورود شما به دنیای خصوصی شون ازتون می خوان که دوباره نامه رو بخونین براشون، که شما هم می خونین و این کار اون قدر ادامه پیدا می کنه که جفت تون نامه رو از حفظ می شین. بعد نامه رو می گیرن دست شون و هی می پرسن که این رو کجاش نوشته و اون رو کجاش نوشته، شما که با نوک انگشت تون نشون میدین که چی کجا نوشته شده زل می زنن به حروفی که نمی تونن بخوننش و بغض گلوشون رو می گیره. گاهی وقتا این دخترای بیسواد همچین با حسرت به نامه هاشون نگاه می کنن و می زنن زیر گریه که یادم میره خودم هم خوندن و نوشتن بلد نیستم و می خوام که محکم بغلشون کنم.
    بعضیا هستن که -امیدوارم شما از اونا نباشین- تا دختره ازشون می خواد که نامه رو دوباره بخونن براش، یا اینکه نشون بدن که چی کجا نوشته شده، سریع میگن "تو که خوندن بلد نیستی آخه به چه دردت می خوره که بدونی چی کجا نوشته شده" و دل دختره رو می شکنن، حتی بعضیا نامه رو پس نمی دن به این بنده خداها. تو اینجور مواقع کافیه که دختره بهم بگه تا برم و از چشای طرف هم که شده نامه رو در آرم و بدم به صاحبش، اِستِر اینه دیگه. از شما هم اگه خوشم بیاد کمک تون می کنم چرا که نه، دختر دمِ بختین یا دختر دم بخت می خواین؟

نام من سرخ -- ارهان پاموک

6. 8 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

حدود حداقل یک ماهی،هر وقت کسی چیزی می گفت که به نظرم دانشگاهی یا تقلبی می آمد، یا بوی بهشت مقدس منیت یا همچین چیزی می داد، حداقل صدام در نمی اومد. می رفتم سینما یا ساعت ها توی کتابخونه می موندم و مثل دیوونه ها شروع می کردم به نوشتن درباره ی کمدی دوران بازگشت و این جور چیزها.

"فرانی و زویی - جی . دی . سالینجر"

8. 4 کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات - Saman -'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ا مـپـر ا طـو ر ی پـا ر س

پيش فرض

تازگی ها ، در برابر بی مهری آدم ها هیچ نمی گویم !
    سکوت و سکوت و سکوت ...
    انگار که لال شده باشم ؛ شاید هم کور و کر !
    دیگر نه انرژی توضیح دادن دارم و نه حتی حوصله اش را ...
    می دانی ؟ دیر ، دریافتم که مسئول طرز فکر آدم ها نیستم ...
    بگذار هرکه هرچه خواست بگوید !
    چه اهمیتی دارد ؟
    من در لاک خود راحت ترم ... آن جا می شود آرام و بی دغدغه ، زندگی کرد .
    ماهی ها ؛ نه گریه می کنند ، نه قهر و نه اعتراض !
    تنها که می شوند ، قید دریا را می زنند و تمام مسیر رودخانه را تا اولین قرار عاشقیشان ، برعکس شنا می کنند ...

فروغ فرخ زاد | مسیری از تجسم پرواز | نوشته ی محمد لوطیج | انتشارات نوید شیراز
    Last edited by - Saman -; 05-01-2015 at 11:41.

10. 6 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

"اتفاقي که افتاد اين بود که، من اين فکر به سرم زدو نتونستم از سرم بيرونش کنم، که دانشگاه فقط يک جاي آشغال مزخرف ديگه توي دنيا است که براي گنجينه جمع کردن و اين ها ساخته شده. منظورم اينه که آخه گنجينه گنجينه است فرقش چيه که پول باشه يا ملک باشه يا حتي فرهنگ باشه، يا حتي علم ساده؟ براي من همشون دقيقا يک چيز به نظر مي رسيدند، اگر پوسته هاشون رو پاره مي کردي و هنوز هم همين طور به نظر مي رسيدند! بعضي وقت ها فکر مي کنم علم، يعني وقتي که علم به خاطر علم باشه، از همشون بدتره."
    فراني، عصبي و بدون اينکه واقعا نيازي باشد با يک دست موهايش را عقب زد. "فکر نمي کنم همه ي اينها اين جور پدرم رو در مي آورد، اگر هر چند وقت يک بار فقط هر چند وقت يک بار، حداقل يک اشاره ي مودبانه کوچک فرماليته مي شد که علم بايد به خرد منتهي بشه، و اگه نشه، فقط وقت تلف کردن چندش آوره. ولي هيچ وقت نمي شه! توي دانشگاه کوچکترين نشانه اي از اين نمي شنوي که قراره خرد هدف نهايي علم باشه. به زور مي شنوي اصلا اسمي از خرد برده بشه!"

"فرانی و زویی - جی . دی . سالینجر"

12. 4 کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

سکوت ؛ همیشه به معنای رضایت نیست !
    گاهی یعنی خسته ام !
    خسته ام از اینکه مدام برای کسانی که هیچ اهمیتی برای فهمیدن
    نمی دهند ، توضیح دهم ...

به کی سلام کنم ؟ | سیمین دانشور | انتشارات خوارزمی

14. 8 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

هر کسی را نگاه بکنی یک بدبختی دارد.لب کلام آن است که مردم باید آدم بشوند، با سواد بشوند.آخر تا آن ها خر هستند ما هم سوارشان می شویم.یک وقت بود که خودم بالای منبر می گفتم: هرکس یک سفر به عتبات برود آمرزیده می شود و جایش در بهشت است.

| سه قطره خون / داستان محلل / صادق هدایت / صفحه 157 / نشر پارس بوک / تهران 1333 |

.

16. 5 کاربر از 161988 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

می گن کسایی که قبل از ازدواج عاشق می شن بعد از ازدواج آتیش عشق شون خاموش میشه و از هم زده می شن. درسته که عشق بعد از ازدواج هم یه روزی گرماش رو از دست میده بالاخره، ولی عوضش جاش رو خوشبختی می گیره.

نام من سرخ--ارهان پاموک

18. 6 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

رسم زندگی این است :
    یک روز کسی را دوست داری
    و
    روز بعد تنهایی !
    به همین سادگی ...
    او رفته است
    و
    همه چیز تمام شده است
    مثل یک مهمانی که به آخر می رسد
    و
    تو به حال خود رها می شوی
    پس چرا غمگین هستی ؟!
    این رسم زندگی ست ...
    تو نمی توانی رسم زندگی را تغییر دهی !
    پس تنها آوازی بخوان ...
    این تنها کاری است که از تو برمی آید :
    آوازی بخوان !

آبی کوچک عشق | رابی نویل | انتخاب و ترجمه از چیستا یثربی | نشر نامیرا

20. 9 کاربر از - Saman - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •