اينه ديگه همه افراد حرفه اي ميدونن كه اينتر كولر هيچ تاثير بخصوصي در تهويه نداره![]()
اينه ديگه همه افراد حرفه اي ميدونن كه اينتر كولر هيچ تاثير بخصوصي در تهويه نداره![]()
يه وسيله كه usb داشته باشه
مثل mp4 player يا موبايل يا كول ديسك يا ...
فقط بايد فيش usb رو به پورت usb دستگاه وصل كني بعد يه playlist ميسازي ميزني رو پخش ميري توبازي ...![]()
سلام.من xboxام ورزن 2005 الان بعد از 1 سال هيچ مشكلي براش بوجود نيومده.البته هر دفعه تا 2 ساعت بيشتر بازي نمي كنم.ولي ارامش هنگام بازي ندارم.چون از 2 ساعت بيشتر جرات بازي (با اين چيزهايي كه شنيدم)حتي به سرم زده بفروشمش.به نظر شما دستگاه من چطوره ؟ تا چقدر ميشه باهاش بازي كرد؟ميسرفه عوضش كنم يا نه؟
آقا Pal در کل در ایران خوبه یا J ؟
می خواستم الیت بخرم ولی می گن J حدود 90 تومن از پال با آداپتورش گرونه می شه از این نتیجه گرفت که J خوبه ؟
به نظر من فعلا زياد متفاوت نيستن ولي كم كم pal بيشتر ميشه تازه بازياي pal معمولا زودتر ميان
نه نميشه اين نتيجه رو گرفت
درسته دوست عزيز
من هم اين رو قبول دارم
اون هم كه گفتم منظورم كليه روش هاي خنك كردن بود كه شامل 12 ولت كردن هم ميشه
كه به علت عجله از اون با عنوان intercooler نام برم
شما به بزرگواري خودت عفو كن ما رو
دوست عزيز
دستگاه شما احتمالا از مادبرد هاي LUNCH درونش استفاده شده
كه همين كه سالم مونده جاي خوش شانسيه
چون خيلي ها از اين ورژن هاي مربوط به 2005 خريدن و حتي با كلي مراقبت و روش هاي خنك كننده دستگاهشون دوام نياورده
به نظر من اگه تا حالا با اين روش ها جواب داده
از اين به بعد هم همينجوري باهاش طي كني فكر نكنم مشكلي ايجاد كنه
موفق باشي
من شنيده بودم تفاوته قيمت J با PAL در حدود 20 تومانه
همون طور كه دوستمون هم گفتن الان PAL پيشنهاد ميشه
(( اصلا جدا از REGION زبان دفتر چه دستگاه در J ژاپنيه كه براي من يكي غير قابل تحمله))
حالا هر چی ما میگیم نره شما بگو بدوش! ای کاش میشد ثابت کرد ولی حیف که نمیشهشما حتي با intercooler هم نميتوني اون تايمي كه گفتي بازي كني
مطمن باش دستگاه داغ ميكنه و خاموش ميكنه
آقا بفروش خودتو راحت کن.سلام.من xboxام ورزن 2005 الان بعد از 1 سال هيچ مشكلي براش بوجود نيومده.البته هر دفعه تا 2 ساعت بيشتر بازي نمي كنم.ولي ارامش هنگام بازي ندارم.چون از 2 ساعت بيشتر جرات بازي (با اين چيزهايي كه شنيدم)حتي به سرم زده بفروشمش.به نظر شما دستگاه من چطوره ؟ تا چقدر ميشه باهاش بازي كرد؟ميسرفه عوضش كنم يا نه؟
دوستان من پول کافی برای خرید الیت رو ندارم می خواستم بپرسم که اگه XBOX 360 Go Pro بخرم ضرر می کنم یا نه چون در کل به هارد 120 و کابل HDMI نیازی ندارم ؟
منظورم بیشتر اینه که آیا مشکل حرارتی در الیت و پریمیوم جدید با هم یکسان تقریبا رفع شدند یا پریمیوم های جدید هنوز این مشکل رو دارن ؟
1-پیمان جان چه نوع دیسکی?dvd?cd
2-این دکمه X وسط کنسول کجاست؟رو دسته یا رو دستگاه؟رو عکس نشون بده.ممنون.
اینم یه سری سوال دیگه:
1- این دکمه های روی دستگاه چیه و به چه دردی می خوره؟
2-شاید مبتدی به نظر می رسه اما xbox 360 برای ذخیره احتیاج به memory card داره؟؟![]()
نه دوست عزيز
اگه به هارد و كابل احتياج نداري اجباري نيست كه ELITE بگيري
همنو PREMIUM هم عاليه
حتي ميتوني ARCADE بگيري چيزي كه اين روز ها فوق العاده محبوب و پرفروش شده
دوست عزيز
مشكل حرارتي با اومدن مادربرد FALCON حل شده
و تمامي 3 مدل كنسول XBXO360 اگه دقت كن اگه مادربرد fALCON داشته باشن با هم يكسان هستن
شما حتما موقع خريد دقت كن كه مادربرد غير FALCON به نام FALCON بهت ندن
چون اين روز ها سود جو زياد شده
موفق باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)