بچه ها یک شب (حدود 2 یا 3 هفته قبل) ساعت 8.30 شب از مسجد میامدم به خانه یک دفعه پلاستیک فروشی محل جلوم را گرفت گفت دیروز ساعت 11 صبح در مغازه بودم یک دفعه دیدم یک آدم کت شلواری خیلی شیک آمد درمغازه و یک عکس بزرگ شده من را نشون من داد وشروع کرد به سوال پرسیدن-بهم گفت طرف نزدیکای یکصد سوال ازمن پرسید(با دختر رفت و آمد داره در محل-یقه لباسش باز می گذارد یا نه-اهل مسجد و نماز وپایگاه و سیگار و نماز جمعه و ولایت و...)که همه را فروشنده محل من را تایید کرده گفت طرف وقتی سوالاش تمام شد خیلی خوشحال یود وهمه را دقیق یادداشت کرد و درآخر خودش را معرفی و گفت کارمند دادگستری یزد بودم// فروشنده خیال میکرد واسه تحقیق استخدامی اومدند(نمیدانست امریه چیه)
فردای اون روز ساعت 12 از دادگستری یزد زنگ زدند فردا 8 صبح بیا برای مصاحبه-از امریه هایی که چند ماهی است در دادگستری یزد خدمت میکنند رفتم پرسیدم گفتند داره احتمال پذیرشت میرود بالا( البته اونا وقتی خودشون میخواستند بیایند واسه امریه دادگستری 3 نفر بودن و دادگستری 2 نفر میخواست !! نه مثل قضیه الان من که آمار نهایی 12 نفر هستیم و چهارتامون متاهل و حدودای 3 یا چهار تا میخوان) //1-شما هم همین نظر را دارید؟؟؟
بچه ها پنجشنبه دو هفته قبل (3 روز بعد از تحقیقات محلی) صبح حدودای ساعت 8.30 صبح رفتم دادگستری یزد و مصاحبه حضوری شروع شد یکی آخوند بود و حدودای نیم ساعت شروع کرد به 3 برگه آچار پر کردن و رو هم رفته 15 سوا پرسید(وضعیت خانواده -چقد نماز قضا و روزه قضا دارم-چگونگی تیمم-نماز جمعه-ولایت فقیه و...)من خیلی بیشتر از اینا خودم را آماده کرده بودم//به نظرتون با این همه مراحل زیاد ممکن است که بازم پذیرفته نشم؟؟/چون 13 نفر هستیم//دلم افتاده دارم میرم قبول بشم//نظر شما چیه با وجود اینکه چهارنفرمان متاهل هستند و من مجرد
بچه ها من امریه ثبت نام کردم /تحقیقات محلی و مصاحبه ام هم انجام شده و دادم/به نظرتون وقتی در امریه میان واسه تحقیقات محلی و بعد مصاحبه/ 2-یعنی پذیرفته شدنمان ok است؟/(واسه امریه دادگستری یزد)(۱۲ نفر هستیم حدودای ۳ نفر میخوان-۴ نفرمون متاهل و من مجردم)//منتظر جوابتون هستم بخصوص کسایی که امریه گرفتن و قطعی شده(به خصوص امریه بگیر های دادگستری)//تاریخ اعزامم یک تیر است
بچه ها امروز 10 اردیبهشت 93 زنگ زدم دادگستری استان یزد با آقای حیدری صحبت کردم گفتم امریه ما خبری نشد گفت ما مدارکت را فرستادیم تهران و دعا کن تا ان شاالاه قبول بشی اینقدر حالم به هم میخوره آدم را بلاتکلیف میگذارند/بهش گفتم کی بفهمم قبول شدم یا نه رو مغزش فشار آورد گفت 15 خرداد وقتی برگ آبیتون اومد و داخلش نوشته بود امریه دار یعنی پذیرفته شدید(تو دلم گفتم خیلی زحمت کشیدی) 3-به نظر شما با توضیحاتی که در بالا واستون دادم میگید امریه ام حله ؟(خیلی استرس دارم واسه کنکور اینقدر استرس نداشتم)
4-تو این 50 روز که مونده به اعزامم جایی دیگه برم واسه امریه؟(از بخت بد من از ثبت احوال بگیر تا استانداری و 20 ارگان دولتی یزد زنگ زدم یا رفتم و گفتن سهمیه امریه هامون را امسال برداشتن) اینطور که بوش میاد داره میره کلا امریه ها به غیر از سرباز معلمی حذف بشه!!
به خاطر همین دادگستری گزینه اول و آخرم است!!
لطف کنید جواب سوالاتم را به ترتیب شماره گذاریهام جواب بدید و من را از این برزخ نجات دید