تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2179 از 4105 اولاول ... 1179167920792129216921752176217721782179218021812182218321892229227926793179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,781 به 21,790 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بچه ها یک شب (حدود 2 یا 3 هفته قبل) ساعت 8.30 شب از مسجد میامدم به خانه یک دفعه پلاستیک فروشی محل جلوم را گرفت گفت دیروز ساعت 11 صبح در مغازه بودم یک دفعه دیدم یک آدم کت شلواری خیلی شیک آمد درمغازه و یک عکس بزرگ شده من را نشون من داد وشروع کرد به سوال پرسیدن-بهم گفت طرف نزدیکای یکصد سوال ازمن پرسید(با دختر رفت و آمد داره در محل-یقه لباسش باز می گذارد یا نه-اهل مسجد و نماز وپایگاه و سیگار و نماز جمعه و ولایت و...)که همه را فروشنده محل من را تایید کرده گفت طرف وقتی سوالاش تمام شد خیلی خوشحال یود وهمه را دقیق یادداشت کرد و درآخر خودش را معرفی و گفت کارمند دادگستری یزد بودم// فروشنده خیال میکرد واسه تحقیق استخدامی اومدند(نمیدانست امریه چیه)

فردای اون روز ساعت 12 از دادگستری یزد زنگ زدند فردا 8 صبح بیا برای مصاحبه-از امریه هایی که چند ماهی است در دادگستری یزد خدمت میکنند رفتم پرسیدم گفتند داره احتمال پذیرشت میرود بالا( البته اونا وقتی خودشون میخواستند بیایند واسه امریه دادگستری 3 نفر بودن و دادگستری 2 نفر میخواست !! نه مثل قضیه الان من که آمار نهایی 12 نفر هستیم و چهارتامون متاهل و حدودای 3 یا چهار تا میخوان) //1-شما هم همین نظر را دارید؟؟؟

بچه ها پنجشنبه دو هفته قبل (3 روز بعد از تحقیقات محلی) صبح حدودای ساعت 8.30 صبح رفتم دادگستری یزد و مصاحبه حضوری شروع شد یکی آخوند بود و حدودای نیم ساعت شروع کرد به 3 برگه آچار پر کردن و رو هم رفته 15 سوا پرسید(وضعیت خانواده -چقد نماز قضا و روزه قضا دارم-چگونگی تیمم-نماز جمعه-ولایت فقیه و...)من خیلی بیشتر از اینا خودم را آماده کرده بودم//به نظرتون با این همه مراحل زیاد ممکن است که بازم پذیرفته نشم؟؟/چون 13 نفر هستیم//دلم افتاده دارم میرم قبول بشم//نظر شما چیه با وجود اینکه چهارنفرمان متاهل هستند و من مجرد

بچه ها من امریه ثبت نام کردم /تحقیقات محلی و مصاحبه ام هم انجام شده و دادم/به نظرتون وقتی در امریه میان واسه تحقیقات محلی و بعد مصاحبه/ 2-یعنی پذیرفته شدنمان ok است؟/(واسه امریه دادگستری یزد)(۱۲ نفر هستیم حدودای ۳ نفر میخوان-۴ نفرمون متاهل و من مجردم)//منتظر جوابتون هستم بخصوص کسایی که امریه گرفتن و قطعی شده(به خصوص امریه بگیر های دادگستری)//تاریخ اعزامم یک تیر است

بچه ها امروز 10 اردیبهشت 93 زنگ زدم دادگستری استان یزد با آقای حیدری صحبت کردم گفتم امریه ما خبری نشد گفت ما مدارکت را فرستادیم تهران و دعا کن تا ان شاالاه قبول بشی اینقدر حالم به هم میخوره آدم را بلاتکلیف میگذارند/بهش گفتم کی بفهمم قبول شدم یا نه رو مغزش فشار آورد گفت 15 خرداد وقتی برگ آبیتون اومد و داخلش نوشته بود امریه دار یعنی پذیرفته شدید(تو دلم گفتم خیلی زحمت کشیدی) 3-به نظر شما با توضیحاتی که در بالا واستون دادم میگید امریه ام حله ؟(خیلی استرس دارم واسه کنکور اینقدر استرس نداشتم)

4-تو این 50 روز که مونده به اعزامم جایی دیگه برم واسه امریه؟(از بخت بد من از ثبت احوال بگیر تا استانداری و 20 ارگان دولتی یزد زنگ زدم یا رفتم و گفتن سهمیه امریه هامون را امسال برداشتن) اینطور که بوش میاد داره میره کلا امریه ها به غیر از سرباز معلمی حذف بشه!!
    به خاطر همین دادگستری گزینه اول و آخرم است!!

لطف کنید جواب سوالاتم را به ترتیب شماره گذاریهام جواب بدید و من را از این برزخ نجات دید
    1-در بعضی ارگان ها یک سری شرایط و ضوابط خاص حاکمه و چون دادگستری ارتباط مستقیمی با مردم داره سعی می کنه افرادی رو گزینش کنه که به عقاید خودشون نزریک تر باشه مثال میزنم خودم دو سال قبل در همین روزها در به در دنبال امریه آستان قدس رضوی بودم (جون ساکن مشهدهستم) یک سر شرایط عجیب غریبی داشت که فکر می کرذی نکنه برای سازمان اطلاعاتی و امنیتی آدم می خوان. خوب شاید این تحقیقات میدانی و محلی برای همه باشه اما الویت اول معمولا افراد متهل است با این وجود با توجه به اینکه طرف پشت تلفن حداقل شما رو مابوس نکرده خودش نکته مثبتی است. البته یک چرتی گفته چون جواب کنکور نیست که از تهران جواب بیاد اینا خودشون افرادی رو می خوان به نظام وظیفه معرفی می کنند و نظام وظیفه نیز در سیستم ثبت می کنه به همین سادگی طرف شاید براش مسولیت داره جواب بده یا یرای اینکه دیگر افراد متقاضی شاکی نشن شاید جواب درست حسابی نمیده چون بقیه ارگان ها حورشون افرادی رو که پذیرش می کنن رو اعلام می کنند.به هر حال امیدت رو از دست نده. در این ۵۰ روز هم نمیشه برای امریه اقدام کرد مگر اینکه درخواست نعویق بدی البته شنیدم اگر از دو جا همزمان درخواست امریه پزیدفته بشه نظام وظیفه هر دو را رد می کنه.

2. این کاربر از ali137000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شما هر چند وقت یکبار این سوالتونو تکرار میکنید .

اگه بند پ خوب دارید میشه یه کاریش کرد و در غیر اینصورت دوستانی که امریه گرفتن ریز به ریز تو پست ها و صفحات قبل مراحلی رو که طی کردن توضیح دادن.
    من سوالی مطرح نکردم دوست عزیز..جواب دوستمونو دادم که گفت

امریه رزومه پربار میخواد
    .................................................. نه معدل

مقاله کنفراس....و اینکه چقدر پروژت نظامی باشه و کاربردی...................

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دفترچمو اسفند فرستادم ولی هنوز نیومده برگم.
    پلیس+10 هم رفتم که گفتن امروز درباره نظام وظیفه سرویسی بهم نمیدن.
    چند وقت پیش تو اینترنت یه شماره پیامکی دادن گفتن هرکی شماره پیگیریشو اس ام اس کنه به این شماره،وضعیت خدمتیش براش پیامک میشه.
    کسی هست این شماره رو بدونه؟

آخر فروم باز AMIR MOHAMMAD . M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

معافیت پزشکی یا معافیت از رزم اعتبارش چقدره؟اگر یه نفر یکی از این دوتا رو بگیره بعد ارشد قبول بشه بعد از دو سال دوباره اینها اعتبار دارن یا دوباره باید اقدام کرد؟
    تمدید چی ؟

شما وقتی معاف پزشکی بشی یعنی خدمت تموم ! دیگه کاری با سربازی نداری.

اگه هم معاف از رزم بشی در طول خدمت با توجه به یگانت سخت گیریا کم میشه.

من سوالی مطرح نکردم دوست عزیز..جواب دوستمونو دادم که گفت

امریه رزومه پربار میخواد
    .................................................. نه معدل

مقاله کنفراس....و اینکه چقدر پروژت نظامی باشه و کاربردی...................
    منظورم بحث امریه و با داشتن پارتی میشه یا نه و غیره بود.

من دفترچمو اسفند فرستادم ولی هنوز نیومده برگم.
    پلیس+10 هم رفتم که گفتن امروز درباره نظام وظیفه سرویسی بهم نمیدن.
    چند وقت پیش تو اینترنت یه شماره پیامکی دادن گفتن هرکی شماره پیگیریشو اس ام اس کنه به این شماره،وضعیت خدمتیش براش پیامک میشه.
    کسی هست این شماره رو بدونه؟
    کلا جوابی از طرف نظام وظیفه برای شما نیومده یا اطلاعات اعزامت رو میدونی و برگه سبزت نیومده.

اگه برگه سبزت نیومده که مهم نیست.

اگه اطلاعاتش رو نداری و تاریخ اعزامت مشخص نیست برو میدان سپاه دفتر خدمات الکترونیک نظام وظیفه اونجا شماره ملی رو بزن وضعیتت رو بهت میگه .

6. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه کلا اطلاعاتی از طرف نظام وظیفه برای من نیومده.
    همون بوده که من دفترچمو فرستادم و بس.
    الان یه خبر قدیمی تو فارس نیوز دیدم برای خدمات الکترونیکیشون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا باید تستش کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

والا من ارشد دارم معدلم 15 و خورده ای هست فقط پایان نامم نظامی هست و اعتبار پایان نامم با دوتا مقاله isi و 7 تا کنفرانس تایید شده البته کنفرانس که کیلویی هست اصلا تو اینجا کنفرانس دادن الکی...اما مقاله isi واشون اهمیت داره....این موضوع باعث شد که دیده خوبیو داشته باشم واسشون....بعد از من پرسیدم پایان نامت چقدر صنعتی میتونه باشه...منم کامل واسشون هزینه و ..... توضیح دادم....و متوجه شدن توی صنعت میتونن استفاده کنند و نه پارتی داشتم نه معدل بالایی....همه چی بستگی به کاره خودت داره ....چه قدر بدردشون بخوره و اینکه مقرون به صرفه باشه....البته دانشگاه سراسری بهتر از آزاد قبول دارن....

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

نه کلا اطلاعاتی از طرف نظام وظیفه برای من نیومده.
    همون بوده که من دفترچمو فرستادم و بس.
    الان یه خبر قدیمی تو فارس نیوز دیدم برای خدمات الکترونیکیشون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حالا باید تستش کنم
    از این طریق هم پیگیری کن.

ولی اگه نتیجه نگرفتی فردا برو دفتر خدمات الکترونیک بالاتر از میدان سپاه و بعد اگه نتیجه نگرفتی همونجا برو نظام وظیفه .

اینقدر تاخیر رو من نشنیده بودم .

اینجا میخوان خدمات بگیرن .

حالا کارت پایان خدمت رو بگی یه چیزی چون میخوان خدمات بدن

10. این کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

pm1

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تمدید چی ؟

شما وقتی معاف پزشکی بشی یعنی خدمت تموم ! دیگه کاری با سربازی نداری.

اگه هم معاف از رزم بشی در طول خدمت با توجه به یگانت سخت گیریا کم میشه.

منظورم اینه که فرض کنید من الان معافیت از رزم بگیرم ولی الان سربازی نرم چون مهلت یک ساله فارغ التحصیلی کارشناسی ام تموم نشده بعد ارشد قبول بشم دو سال می خونم دوباره فارغ التحصیل میشم.آیا هنوز اون معافیت از رزمی که دو سال قبل گرفتم اعتبار داره؟یعنی نمی گن که شاید مشکلت برطرف شده باشه و دوباره معاینه بشی و معافیتت رو لغو کنند؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با تلفن گویاشون تماس گرفتم
    شماره ملی و کد سخا رو دادم
    گفت آخرین وضعیت مشمول،صدور دفترچه اعزام به خدمت میباشد.
    یعنی همونی که خودم پر کردم فرستادم دیگه؟
    چقدر تنبلن اینا

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهــــــران

پيش فرض

منظورم اینه که فرض کنید من الان معافیت از رزم بگیرم ولی الان سربازی نرم چون مهلت یک ساله فارغ التحصیلی کارشناسی ام تموم نشده بعد ارشد قبول بشم دو سال می خونم دوباره فارغ التحصیل میشم.آیا هنوز اون معافیت از رزمی که دو سال قبل گرفتم اعتبار داره؟یعنی نمی گن که شاید مشکلت برطرف شده باشه و دوباره معاینه بشی و معافیتت رو لغو کنند؟
    همون طور که گفتم معافی که تموم میشه داستان و معاف از رزمی هم نیاز به تمدید نداره.

+

شما هر اقدامی برای خدمت بکنید باید تا آخرش برید .

یعنی نمیشه الان معاف از رزم بشید بعد سال دیگه برید خدمت!

ولی اگر در طول خدمت دانشگاه قبول بشید تمدید نیاز نیست
    Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 30-04-2014 at 15:14.

14. 2 کاربر از AMIR MOHAMMAD . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •