تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2179 از 4428 اولاول ... 1179167920792129216921752176217721782179218021812182218321892229227926793179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,781 به 21,790 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز kar1591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساوالان

پيش فرض

باسلام

سرعت دانلود 128 نامحدود چقدره ؟ 27 تومن می ارزه ؟

باتشکر
    تا 20 گیگ راحت با سرعت 128 میزنه ولی بعد اون سرعت میاد پایین رو 15 20 و اگه یه دو هفته مصرفتون بالا نباشه دوباره سرعت برمیگرده

2. این کاربر از kar1591 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فردا سرویس ما هم وصل میشه ...256 از پارس آنلاین گرفتم ،، سرعتش رو بهتون میگم ببینیت چطوریاس؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نویز خطتون به مقدار زیادی بالاست...که این باعث قعطی و کاهش سرعت میشه...اگه میتونید خطتون رو بزارید روی INterleaved اگه رو این حالت نیست و همینطور سرعت دانلود و اپلود رو بزارید رو 2MB/256KB ...از یه اسپلیتر خوب هم استفاده کنید..و تلفن بیسیم هم روی خط اینترنت نباشه بهتره....ممکن هم هست از سیمکشی ساختمان هم باشه.
    امیدوارم مشکلتون حل بشه
    موفق باشید
    INterleaved دیگه چیه ؟
    چه جوری خط رو روی 2MB/256KB بزارم ؟
    اسپلیتر همونی که رو مودمه !
    من الان 5 ساله adsl از این شرکت رو دارم تو این 5 سال هم نه مودمو عوض کردم - تلفن بیسیم هم از اولش داشتیم - سیم کشی هم عوض نشده !
    چی کار کنم !!!؟
    اعصابمو خورد کرده

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

INterleaved دیگه چیه ؟
    چه جوری خط رو روی 2MB/256KB بزارم ؟
    اسپلیتر همونی که رو مودمه !
    من الان 5 ساله adsl از این شرکت رو دارم تو این 5 سال هم نه مودمو عوض کردم - تلفن بیسیم هم از اولش داشتیم - سیم کشی هم عوض نشده !
    چی کار کنم !!!؟
    اعصابمو خورد کرده
    شما اول یه تماس با پشتیبانی شرکت میگیرید میگید من خطم نویز داره..اگه رو interleaved نیست بزارید رو این حالت..همینطور بگید پهنای باندتون رو کم کنن چون نویز خطتون بالاست رو 4MB جواب نمیده و بگید بزارن رو 2m داون و 256 اپ

ولی اگه شما 5ساله همین سرویسو دارید و مشکلی نداشتید...پس بعید میدونم اشکال از شرکت باشه..خیلی عجیبه...و حتی اگر هم تو این 5سال با همین SNR 5 کار میکردید...مطمعنا باید حس میکردید این کندیرو...در هرصورت یه تماس با پشتیبانی ضرری نداره.

6. این کاربر از Ehsan Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه azaramir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سُلام كسي ميدونه چرا وقتي تلفن رو بر ميدارم چراغ اينترنت مودم خاموش ميشه تازگيا برام اينجوري شده كلي ضد حال ادم ميخوره

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سُلام كسي ميدونه چرا وقتي تلفن رو بر ميدارم چراغ اينترنت مودم خاموش ميشه تازگيا برام اينجوري شده كلي ضد حال ادم ميخوره
    احتمالا دلیلش اینه که یا اسپلیتر وصل نیست یا اگه وصله به درستی وصل نشده.توجه داشته باشین که یه سیم تلفن وارد اسپلیتر میشه و دو تا ازش خارج میشه که یکی به مودم وصل میشه و اون یکی به تلفن.تنها نکته ای که باید رعایت بشه اینه: یه سیم تلفن وارد خونتون میشه که اونو به ورودی اسپلیتر وصل میکنید.حالا اسپلیتر یه خروجی داره برای مودم که اونو به مودم وصل میکنید و یه خروجی هم داره برای تلفن که به تلفن وصلش میکنید.

9. این کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شما اول یه تماس با پشتیبانی شرکت میگیرید میگید من خطم نویز داره..اگه رو interleaved نیست بزارید رو این حالت..همینطور بگید پهنای باندتون رو کم کنن چون نویز خطتون بالاست رو 4MB جواب نمیده و بگید بزارن رو 2m داون و 256 اپ

ولی اگه شما 5ساله همین سرویسو دارید و مشکلی نداشتید...پس بعید میدونم اشکال از شرکت باشه..خیلی عجیبه...و حتی اگر هم تو این 5سال با همین SNR 5 کار میکردید...مطمعنا باید حس میکردید این کندیرو...در هرصورت یه تماس با پشتیبانی ضرری نداره.
    الان سرعتم عالیه مثلا ! روی 130-140 هست ! نگاه کردم snr روی 13.5 هست
    میشه نتیجه گرفتم دلیل کم بودن سرعتم بعضی وقتا همین SNR هست ؟

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها پینگم وحشتناک زیاد هست روی 500 با اینکه سرویسم 512 حجمی هست زنگ بزنم به نظرتون چی بگم یعنی یه جور فنی بگم که بمونه و دلیل الکی نیاره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بالاخره اینترنت 256 پارس ما هم وصل شد ، سرعت دانلود 50 توی روز ، شب هم تست نکردم . ولی بهتر چیه سرعت 250 باشه یه روزه همه اینترنت رو تموم کنیم ، پیج ها رو هم عالی باز میکنه.

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

بالاخره اینترنت 256 پارس ما هم وصل شد ، سرعت دانلود 50 توی روز ، شب هم تست نکردم . ولی بهتر چیه سرعت 250 باشه یه روزه همه اینترنت رو تموم کنیم ، پیج ها رو هم عالی باز میکنه.
    راضی هستید؟ سرعت شبانش چه طوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •