تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2179 از 4751 اولاول ... 1179167920792129216921752176217721782179218021812182218321892229227926793179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,781 به 21,790 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    اقا درمورد شاتل تهران چند تا سوال داشتم:
    1. متوسط پینگش چنده؟
    2. سرعت بالاتر از 128 به کاربرای خانگی میده؟ البته بدون گواهی دانشجویی و اینا منظورمه
    3. شبانه ش چه طوره؟ یوزر و پسورد جدا داره یا با همون اکانت روزانتون وصل میشین که شب ها رایگان میشه؟
    4. چه سرویس هایی شبانه رایگان داره؟
    5. شاتل حجم دزدی داره واقعا؟ چون من از فن اوا دارم و اصلا از این حرف ها نیست. خب چرا اعتراض نمی کنین؟ خیلی وقت ها دوباره بهتون بر میگردونن

ممنون

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    اقا درمورد شاتل تهران چند تا سوال داشتم:
    1. متوسط پینگش چنده؟
    2. سرعت بالاتر از 128 به کاربرای خانگی میده؟ البته بدون گواهی دانشجویی و اینا منظورمه
    3. شبانه ش چه طوره؟ یوزر و پسورد جدا داره یا با همون اکانت روزانتون وصل میشین که شب ها رایگان میشه؟
    4. چه سرویس هایی شبانه رایگان داره؟
    5. شاتل حجم دزدی داره واقعا؟ چون من از فن اوا دارم و اصلا از این حرف ها نیست. خب چرا اعتراض نمی کنین؟ خیلی وقت ها دوباره بهتون بر میگردونن

ممنون

سلام

من جواب میدم ولی بقیه هم جواب بدن! آخه من همیشه شاکی هستم ازشون

1. متوسط پینگ روز : 300-350 متوسط پینگ شب : 700-1200

2. سرعت بالاتر از 128 میدن خیلی خیلی راحت ( کافیه یه مدرک که تلفنی راهنماییت می کنن بهشون ارائه بدی )- حتما یکیش رو باید ارائه بدی دیگه بخاطر پرونده ات توی مرکز مخابرات ولی همش فورمالیته است خودشون هم میدونن! !

3. شاتل روزانه بسیار خوبه ( یعنی 90 % همونی هست که باید باشه ) ولی شب که رایگان میشه نه! برای کانکت شدن معمولا pppoe ست می کنن یعنی احتیاجی به یوزر و پسورد نیست !

4. اکو که شبانه رایگان داره ! از ساعت یک شب تا هفت صبح ! آرت رو نمی دونم گویا 5 شنبه جمعه رایگانه توی سایتش بخون!

5. نخیر اصلا و ابدا ... این حجم دزدی رو اگه دقت کنی گفتن صبانت داره اینجا تاحالا همچین موردی کسی شکایت نکرده!
    Last edited by parisa6628; 11-07-2010 at 22:27.

3. 4 کاربر از parisa6628 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ممنون از جوابتون
    با اینکه چند نفر از شهرمون گفتن نگیر ولی شرکت های دیگه هم همینو میگن پس همیش شاتل رو میگرم تشکر فراوان از دوستان
    یه سوال اگه سفارش اینترنتی بدی کی میان جلوی در ؟؟ و کی وصل میشه ؟ یه هفته که فکر کنم بیشتر نشه ؟
    تنها اشکال شاتل همین دانلود شبانه هستش که این اواخر سرعتش بهتر شده ولی ممکنه که این حالت موقتی باشه.
    فکر میکنم که برای دفعه اول نمیشه اینترنتی سفارش بدی و باید بری نمایندگی شاتل تو شهرتون تا فرم قرارداد رو پر کنی.
    بعد اگه بتونی از یکی از همشهریهات که از شاتل استفاده میکنه کارت طلایی گیر بیاری 10000 تومن هم بهت تخفیف میدن.
    تا حدودی مدت زمان اتصال سرویست به مرکز مخابراتی منطقتون بستگی داره که چند روزه خط تلفنت رو رانژه کنه، مثلا مرکز مخابراتی منطقمون سریع خط رو رانژه میکنه. واسه یه نفر تو همون روز که رفته بود و قرارداد امضا کرده بود خط رانژه شد، برای من یه روز بعد از تکمیل کار ثبت نام خطم رانژه شد. حداکثر 3-4 روز کار رانژه خط و 2-3 روز کارهای دیگه که شاتل باید انجام بده طول میکشه، تقریبا یه هفته میشه.
    برای من 1 روز بعد از تکمیل کارهام خط رانژه شد، فرداش سرویسم آماده نصب شد، و روز بعد از اون اینقدر به نمایندگی شاتل گیر دادم که یکی رو فرستادن برای نصب سرویس. یعنی واسه من کلا 3 روز طول کشید.
    فکر کنم معمولا حدود 1 هفته طول میکشه.

5. این کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rajer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تنها اشکال شاتل همین دانلود شبانه هستش که این اواخر سرعتش بهتر شده ولی ممکنه که این حالت موقتی باشه.
    فکر میکنم که برای دفعه اول نمیشه اینترنتی سفارش بدی و باید بری نمایندگی شاتل تو شهرتون تا فرم قرارداد رو پر کنی.
    بعد اگه بتونی از یکی از همشهریهات که از شاتل استفاده میکنه کارت طلایی گیر بیاری 10000 تومن هم بهت تخفیف میدن.
    تا حدودی مدت زمان اتصال سرویست به مرکز مخابراتی منطقتون بستگی داره که چند روزه خط تلفنت رو رانژه کنه، مثلا مرکز مخابراتی منطقمون سریع خط رو رانژه میکنه. واسه یه نفر تو همون روز که رفته بود و قرارداد امضا کرده بود خط رانژه شد، برای من یه روز بعد از تکمیل کار ثبت نام خطم رانژه شد. حداکثر 3-4 روز کار رانژه خط و 2-3 روز کارهای دیگه که شاتل باید انجام بده طول میکشه، تقریبا یه هفته میشه.
    برای من 1 روز بعد از تکمیل کارهام خط رانژه شد، فرداش سرویسم آماده نصب شد، و روز بعد از اون اینقدر به نمایندگی شاتل گیر دادم که یکی رو فرستادن برای نصب سرویس. یعنی واسه من کلا 3 روز طول کشید.
    فکر کنم معمولا حدود 1 هفته طول میکشه.
    خیلی ممنون از جوابتون
    کارت طلائی که گیر اوردم یکی از بچهای فروم هست ولی میشه اینترنتی ثبت نام کرد و برای اصفهان و کرج تهران 5هزار تومان نخفیف داره
    خوب ما هم شاتلی شدیم امیدوارم سرعت شبانش خوب بشه

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خیلی ممنون از جوابتون
    کارت طلائی که گیر اوردم یکی از بچهای فروم هست ولی میشه اینترنتی ثبت نام کرد و برای اصفهان و کرج تهران 5هزار تومان نخفیف داره
    داداش شما که توی شهر کرجی نمیتونی از بنده که کارت تهران دارم کارت بگیری! شاتل قبول نمیکنه. الان با پشتیبانی چت کردم گفت نمیشه!

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خیلی ممنون از جوابتون
    برای پر کردن فرم قرارداد نباید نمایندگی شاتل بری؟

داره خودمونی میشه rajer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برای پر کردن فرم قرارداد نباید نمایندگی شاتل بری؟
    باپیک میان دم در فرم بهت میدن پر کنی

Last edited by rajer; 13-07-2010 at 12:44.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام

من جواب میدم ولی بقیه هم جواب بدن! آخه من همیشه شاکی هستم ازشون

1. متوسط پینگ روز : 300-350 متوسط پینگ شب : 700-1200

2. سرعت بالاتر از 128 میدن خیلی خیلی راحت ( کافیه یه مدرک که تلفنی راهنماییت می کنن بهشون ارائه بدی )- حتما یکیش رو باید ارائه بدی دیگه بخاطر پرونده ات توی مرکز مخابرات ولی همش فورمالیته است خودشون هم میدونن! !

3. شاتل روزانه بسیار خوبه ( یعنی 90 % همونی هست که باید باشه ) ولی شب که رایگان میشه نه! برای کانکت شدن معمولا pppoe ست می کنن یعنی احتیاجی به یوزر و پسورد نیست !

4. اکو که شبانه رایگان داره ! از ساعت یک شب تا هفت صبح ! آرت رو نمی دونم گویا 5 شنبه جمعه رایگانه توی سایتش بخون!

5. نخیر اصلا و ابدا ... این حجم دزدی رو اگه دقت کنی گفتن صبانت داره اینجا تاحالا همچین موردی کسی شکایت نکرده!

خوب دوست عزیز بزرگترین شاکی شاتل اینجاست لطفا دیگه تعریف از شاتل نکنید که واقعا افتضاح است ....

1 - پینگ تایم های بالا .... به نظر شما پینگ تایم مناسب چیه ؟ پینگ تایم باید زیر تی تی التون باشه منظورم را زمانی می فهمید که آنلاین کار باشید مثل بیلیزارد و .....
    2 - پینگ تایم نباید بالاتر از تی تی الت که حدودا 235 - 240 است باشه اگه باشه این شرکت اینترنت اصلا به درد نمی خوره .
    3 - اگر بالاتر باشه احتمال request time out زیاد می شه delay هات زیاد می شه lag یا latencyt می ره بالا و ....
    4 - میانگین رتبه ایران تو download va upload واقعا افتضاح است 160-166 یعنی از اول آخریم
    5 -خود ایران یه افغانستان و پاکستان تو نت کمک میکنه بعد نت اونا از ایران 1-2 mbs بیشتر است و ....
    6 - سیاست شاتل مثل یه گربه میمونه که با طعمش بازی می کنه ....
    7 - حجم دزدی هم وجود داره برای من یه بار پیش اومد اونم سریعا گندشون رو درست کردن همین 3 هفته پیشم بود
    8 - از بد کسی کف رفتن من آمار کل شاتل رو از همون اولی که سرویس رو گرفتم دارم تا آخر
    خیلی خلاصه گفتم

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان من صبانتی هستم و مشکل من با این شرکت این هست شارژم خیلی زود کم میشه و در دانلود 2 برابر کم میشه و در وب گردی 1 ساعت 400 مگ کم میشه مشکل رو فکس کردم تلفن زدم ایمیل دادم همش میگن ممکن نیست و ویروس داره سیستم مگه ممکنه صدها نفر ویروسی بشه سیستمشون و سرعت شبانه تو منطقه ما بین 2 تا 7 به زور هست و تا صبح چشم درد میگیری 50 مگ شانس بیاری دانلود کنی من چه کار کنم چه شرکتی برم شاتل یا پارس آنلاین و شاتل شبها قطع میشه یا نه و سرعتش چطوره و شارژ خوری داره یا نه و آیا eco 128 سرعت شبانش چنده و eco 512i خانگی میده کجا برم بگیرم و پشتیبانی گفت مودم من رو پشتیبانی میکنه شرکت و هزینه رایزه کردن داره یا نه و دوستان کسی مارت تخفیف طلایی داره چطور استفاده کنم 1 ماهه قرار داد میبنده بار اول واسه چک سرعتش یا 3 ماهه باید باشه ؟

آخر فروم باز esfehanei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

دوستان من صبانتی هستم و مشکل من با این شرکت این هست شارژم خیلی زود کم میشه و در دانلود 2 برابر کم میشه و در وب گردی 1 ساعت 400 مگ کم میشه مشکل رو فکس کردم تلفن زدم ایمیل دادم همش میگن ممکن نیست و ویروس داره سیستم مگه ممکنه صدها نفر ویروسی بشه سیستمشون و سرعت شبانه تو منطقه ما بین 2 تا 7 به زور هست و تا صبح چشم درد میگیری 50 مگ شانس بیاری دانلود کنی من چه کار کنم چه شرکتی برم شاتل یا پارس آنلاین و شاتل شبها قطع میشه یا نه و سرعتش چطوره و شارژ خوری داره یا نه و آیا eco 128 سرعت شبانش چنده و eco 512i خانگی میده کجا برم بگیرم و پشتیبانی گفت مودم من رو پشتیبانی میکنه شرکت و هزینه رایزه کردن داره یا نه و دوستان کسی مارت تخفیف طلایی داره چطور استفاده کنم 1 ماهه قرار داد میبنده بار اول واسه چک سرعتش یا 3 ماهه باید باشه ؟

دوست گرامی من تا جایی که اطلاع دارم شاتل شارژخور نیست البته من هنوز یک ماه نیست adslگرفتم و از شاتل هم گرفتم سرویس128هم هست خیلی خوبه سرعت دانلود من به غیر از شبها همیشه 61 هست بالاتر میره اما خیلی به ندرت پایین میآد ولی شب ها بد نیست بعضی مواقع از روز هم میبینی بهتره و بعضی وقت ها راحت می نویسه 0 یعنی اگه با دیال آپ برم سرعت بیشتره شما نوشته بودی سرعت 2-7هست مال من که تا حالا فعلا سه شب دانلود شبا نه داشتم فقط یه بار اینجور شد البته توی منطقه ما(قم _بهشتی)حدودای ساعت 1-2اینجوره و بعد بهتر میشه من یه بار تا ساعت 3 نزدیک300 دانلود کردم
    در کل من که128شاتل دارم تا حالا خوب بوده(عالی عالی نبوده)ولی حتما بهتر از صبانت هست

---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------

دوستان نمیدونن شاتل کی ترافیک اضافی میده آخه میخوام یه چند گیگ دانلود کنم دلم نمی آد ترافیک بگیرم یکم گرونه!

13. این کاربر از esfehanei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 100 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 100 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •