تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2179 از 2403 اولاول ... 11791679207921292169217521762177217821792180218121822183218922292279 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,781 به 21,790 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

خوب این همون شاتل میشه که . با همون دانلود نکنید فرقی نداره . شاتلم میگه ماهی بیشتر از 15 گیگ دانلود کنی محدودت می کنیم. تو این مدت که دارن پول 2 مگ رو می گیرن و نت دیال آپ میدن دست ملت ما باید به کی اعتراض کنیم و حق خودمون رو بگیریم. همون موقع هم که 200 بود مگه شبی چقدر دانلود می شد؟ 3 گیگ تهش بود که مثلا در ماه دو روز در نظر نگیریم مشه 84 گیگ که اونم مگه چند تا کاربر داریم که اینجوری دانلود کنن. پس همه ی اینا بهانه ای بیش نیست جزء قطع کم کم نت. اول دانلود رو قطع می کنن و بعد نت رو که میگن نت می خواید چی کار اصلا
    خب دیگه ، تیکتی که من صفحات قبل زدم رو برو بخون ، اون قسمت که با عدد براشون توضیح دادم ، همینو به خالقی گفتم ، هنگ کرد چون جوابی براش نداشت !!!!
    اینا اومدن کلا محدود کردن همه رو ، بعد که شاکی زیاد شده ، گفتن کم کم داریم اینکارو ( شناسایی پر مصرف ها ) میکنیم که حق کسی ناحق نشه ( زرررررشک )
    منم با این طرح مخالفم ، چون 1 ماه میبینی 10 گیگ هم دانلود نمیکنم ، یه ماه میبینی 100 گیگ دانلود کردم
    بعدش از کجا معلوم وفتی شما 1 ماه مصرفت بالا رفت ، وقتی محدودت کردن ، ماه بعد که مصرف نداشتی از لیست محدود ها درت بیارن؟گرفتیم تا اخر عمر محدود کردنت ، اینا چیزایی که جوابشون معلوم نیست فعلا
    ولی با این گند کاری ها به نظرم برای همه 1 به 2 شیر کنن شب خوبه ( باز حداقل شبی 120 یا 130 کیلو داریم )
    Last edited by hamidreza2010; 07-02-2015 at 03:25.

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خب دیگه ، تیکتی که من صفحات قبل زدم رو برو بخون ، اون قسمت که با عدد براشون توضیح دادم ، همینو به خالقی گفتم ، هنگ کرد چون جوابی براش نداشت !!!!
    اینا اومدن کلا محدود کردن همه رو ، بعد که شاکی زیاد شده ، گفتن کم کم داریم اینکارو ( شناسایی پر مصرف ها ) میکنیم که حق کسی ناحق نشه ( زرررررشک )
    منم با این طرح مخالفم ، چون 1 ماه میبینی 10 گیگ هم دانلود نمیکنم ، یه ماه میبینی 100 گیگ دانلود کردم
    بعدش از کجا معلوم وفتی شما 1 ماه مصرفت بالا رفت ، وقتی محدودت کردن ، ماه بعد که مصرف نداشتی از لیست محدود ها درت بیارن؟گرفتیم تا اخر عمر محدود کردنت ، اینا چیزایی که جوابشون معلوم نیست فعلا
    ولی با این گند کاری ها به نظرم برای همه 1 به 2 شیر کنن شب خوبه ( باز حداقل شبی 120 یا 130 کیلو داریم )
    داداش محدود کنن یعنی چی ؟
    شده داستان آزاد شدن باد شکم توسط پادشاه (داستانش رو سرچ کن یا از دوستات بپرس میدونن)
    برادر محدودیت نباید باشه !
    شما پول یکساله یا 6 ماهه رو دادی واسه اینکه شبانه دانلود داشته باشی ! پول بیشتر دادی !
    پول دادی !
    سرویس شما در هر 24 ساعت باید تو یک سرعت ثابت باشه !
    بیخود میکنه آفر رایگان میذاره ، حالا تعهد کرده باید پاش وایسته .
    با این وضع که شما داری توجیه می کنی که 1 به 2 محدود کنن هم خوبه که کار تمومه . ما میگیم محدودیت نباید باشه ! اینا اینجورین ، وای به حالیکه به 1 به 2 رضایت بدیم .
    داداش پول دادی ! حقت هست که سرویس بگیری ، کوتاه نباید بیای ! با حرف من و شما هم 1 به 2 نمی کنن ، فقط گزک دست اینا میدیم که آقا یهو فشار ندین ، آروم آروم باشه ما راضی هستیم .

ما پول دادیم و در اون شرایط ایده آل سرویس رو انتخاب کردیم ،با همون سرویس مورد توافق هم دوره مون رو تموم میکنیم ! همین .

** پیشنهاد من خوندن کتاب قلعه حیوانات جورج اورول به تمام دوستانی هست که به آروم آروم تا بعد ببینیم خدا چی میخواد راضی هستن .

3. 2 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شده داستان آزاد شدن باد شکم توسط پادشاه (داستانش رو سرچ کن یا از دوستات بپرس میدونن)
    شما پول یکساله یا 6 ماهه رو دادی واسه اینکه شبانه دانلود داشته باشی ! پول بیشتر دادی !
    پول دادی !
    با این وضع که شما داری توجیه می کنی که 1 به 2 محدود کنن هم خوبه که کار تمومه . ما میگیم محدودیت نباید باشه ! اینا اینجورین ، وای به حالیکه به 1 به 2 رضایت بدیم .
    داداش پول دادی ! حقت هست که سرویس بگیری ، کوتاه نباید بیای ! با حرف من و شما هم 1 به 2 نمی کنن ، فقط گزک دست اینا میدیم که آقا یهو فشار ندین ، آروم آروم باشه ما راضی هستیم .

ما پول دادیم و در اون شرایط ایده آل سرویس رو انتخاب کردیم ،با همون سرویس مورد توافق هم دوره مون رو تموم میکنیم ! همین .

** پیشنهاد من خوندن کتاب قلعه حیوانات جورج اورول به تمام دوستانی هست که به آروم آروم تا بعد ببینیم خدا چی میخواد راضی هستن .
    اونایی هم که تو مخابرات یا اندیشه کار میکنن حتما خوک های داستان قلعه حیوانات هستن .

5. 3 کاربر از altair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Samanpes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

مشترک گرامی دانلود رایگان شبانه شامل سرویس های 1024 با حجم 5 گیگ و به بالا با قرارداد 12 ماهه می باشد.

این چه وضعشه :| (حذف شد)..... اقا کسی شرکت دیگه ای سراغ نداره قیمتش خوب باشه بریم اونجا ؟؟؟
    Last edited by VAHID; 07-02-2015 at 18:06. دليل: از ادبیات مناسب استفاده کنید//

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

پول دادی !

اینجا ایرانه
    اروپا که نیست قانون داشته باشه

8. این کاربر از V i r u s e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

پول دادی !

منم دوست ندارم محدود بشه که ، اگه دیدی گفتم 1 به شیر بشه بخاطر این بود که اینا محدود کردن رو میکنن و کاری به حرف و شکایت ما ندارن ، اینو خود خالقی گفت
    اما !!!!!!
    اما گفت باید کاری کنیم که کاربرا هم راضی باشن ، حالا به نظرت بین 1 به 8 و 1 به 4 و 1 به 2 کدوم بهتره؟مسلما 1 به 2
    اگه قرار به محدود نکردن باشه که من از خدامه ولی اینجوری که این بشر میگفت ، محدود کردنشون حتمی هست ، فقط دارن سر میزان محدود کردن بحث میکنن
    حالا اگه پیشنهادی داری من پایه ام
    از شکایت به سازمان تنظیم مقررت گرفته تا مراجعه حضوری و .....
    حرف زدن و وقت تلف کردن اینجا فایده نداره ، دوستان گفتن کسی شماره داره بزاره ، من شماره چند نفر رو گذاشتم ولی چند نفر از بچه ها زنگ زدن ببینن چی شد؟کی اینجا فیدبک داد؟
    2020 که هیچی ، باید مستقیم به خودشون در تماس باشیم
    ختم کلا ، یکاری کنیم که اثر داشته باشه ، تنها حرف زدنمون فایده نداره

10. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

منم دوست ندارم محدود بشه که ، اگه دیدی گفتم 1 به شیر بشه بخاطر این بود که اینا محدود کردن رو میکنن و کاری به حرف و شکایت ما ندارن ، اینو خود خالقی گفت
    اما !!!!!!
    اما گفت باید کاری کنیم که کاربرا هم راضی باشن ، حالا به نظرت بین 1 به 8 و 1 به 4 و 1 به 2 کدوم بهتره؟مسلما 1 به 2
    اگه قرار به محدود نکردن باشه که من از خدامه ولی اینجوری که این بشر میگفت ، محدود کردنشون حتمی هست ، فقط دارن سر میزان محدود کردن بحث میکنن
    حرف زدن و وقت تلف کردن اینجا فایده نداره ، دوستان گفتن کسی شماره داره بزاره ، من شماره چند نفر رو گذاشتم ولی چند نفر از بچه ها زنگ زدن ببینن چی شد؟کی اینجا فیدبک داد؟
    من متوجه کلام شما شدم ، اما کلام بنده این بود که اینها در محدود کردن از من و شما نظر نمیخوان ، حتی در شیر 1 به 2 و ... هم نظر من و شما مهم نیست و حتی نظر خالقی هم مهم نیست.
    خالقی فقط فیدبک بر میگردونه ! یعنی میگه کاربرا به شیر راضی هستن ، ولی 1 به 2 ! این میشه که بعدا نهایتا شیر 1 به 4 یا هر بازی دیگه ای اعمال میشه .
    به شیر راضی نباشیم دوست عزیز ، به کمتر از حقمون راضی نباشیم ، حتی اگر حقمون رو ندن !
    مسلما مخابرات ریزش مشتری خواهد داشت و به این روش خودش ادامه میده ، و کاری هم از دست ما بر نمیاد ، من نهایتا خودم یکسر برم 4 راه گلسار و یک تماس هم با سازمان تنظیم مقررات میگیرم ، بعد از اون از دست ما خارجه !
    کمپین درست کردن و ... هم قبلا نشون داده جواب نمیده .
    ریزش مشتری تنها عاملیه که در مدیریت ایرانی میتونه تاثیر گذار باشه که باید بود و دید آیا این ریزش اونقدر زیاد میشه که مسئولین مخابرات گیلان رو بنشونه سر جاش !؟ یا اینکه اونها ملت طرف حسابشون رو به درستی شناختن و از مقدرا این ریزش نمیترسن .
    آخرین چیزی که در پایان میمونه ، خود فرد هست ! که به کمتر از حقش رضایت نداده باشه .

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اما !!!!!!
    من متوجه کلام شما شدم ، اما کلام بنده این بود که اینها در محدود کردن از من و شما نظر نمیخوان ، حتی در شیر 1 به 2 و ... هم نظر من و شما مهم نیست و حتی نظر خالقی هم مهم نیست.
    خالقی فقط فیدبک بر میگردونه ! یعنی میگه کاربرا به شیر راضی هستن ، ولی 1 به 2 ! این میشه که بعدا نهایتا شیر 1 به 4 یا هر بازی دیگه ای اعمال میشه .
    به شیر راضی نباشیم دوست عزیز ، به کمتر از حقمون راضی نباشیم ، حتی اگر حقمون رو ندن !
    مسلما مخابرات ریزش مشتری خواهد داشت و به این روش خودش ادامه میده ، و کاری هم از دست ما بر نمیاد ، من نهایتا خودم یکسر برم 4 راه گلسار و یک تماس هم با سازمان تنظیم مقررات میگیرم ، بعد از اون از دست ما خارجه !
    کمپین درست کردن و ... هم قبلا نشون داده جواب نمیده .
    ریزش مشتری تنها عاملیه که در مدیریت ایرانی میتونه تاثیر گذار باشه که باید بود و دید آیا این ریزش اونقدر زیاد میشه که مسئولین مخابرات گیلان رو بنشونه سر جاش !؟ یا اینکه اونها ملت طرف حسابشون رو به درستی شناختن و از مقدرا این ریزش نمیترسن .
    آخرین چیزی که در پایان میمونه ، خود فرد هست ! که به کمتر از حقش رضایت نداده باشه .

13. 3 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

صفحه بدون ف.ل.تر ش.ک.ن باز نمیشه

یعنی واقعا برای مخابرات متاسفم

داره خودمونی میشه mtn877's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اندیشه ترکیده، سایت ها شدیدا کند باز میشن ، زنگ زدم میگه دچار کمبود پهنای باند شدید هستیم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •