سلام .
تو منطقه ما پوشش فور جی نداره اما با مودم mr 200 می تونم یک سیگنال فورجی بگیرم که سرعت دانلود شبانمو تا 700 .800 کیلو بایت (سرور ایران) و سرعت وبگردیمو در حد خیلی خوب بالا ببرم با همون یک انتن
سلام .
تو منطقه ما پوشش فور جی نداره اما با مودم mr 200 می تونم یک سیگنال فورجی بگیرم که سرعت دانلود شبانمو تا 700 .800 کیلو بایت (سرور ایران) و سرعت وبگردیمو در حد خیلی خوب بالا ببرم با همون یک انتن
سلام دوستان یه سوال داشتم....
من الان از بسته سه ماهه اینترنت استفاده میکنم....آیا میتونم همزمان از این اینترنت ساعتی شبانه هم استفاده کنم یا باید بزارم تا بسته اینترنت سه ماهم تموم بشه؟
بله می توانید
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
به اميد ايراني آزاد و آباد
بله شما میتوانید همزمان از دو بسته اینترنت استفاده کنید
sent from Huawei mate 8
کار خاصی لازم نیست؟
اتومات شب از سرویس شبانه کم میکنه؟
Sent from my hi6210sft using Tapatalk
دوستان ۱ سوال
من ۳-۴ شب هست از اینترنت ساعتی شبانه نامحدود ایرانسل استفاده میکنم.کلا هم چون طبقه پایین هستیم ۲ تا آنتن دارم در وضعیت LTE, از طریق USB هم وصل میکنم به لپ تاپ،گوشیم هم 5S هستش.
شب اول تقریبا سرعت دانلود 2 Mbps بود،شب دوم اما از همون سایت ۱.۵Mbps شب سوم از همون سایت ۱Mbps و از سایت های دیگه نهایتا تا ۱۰۰Kbps
این سرعت دانلود بستگی به اون سروری که دانلود میکنیم هم داره یا فقط به آنتن موبایل داره؟مثلا من اگه ۵ تا آنتن داشته باشم سرعتم چقدر افزایش پیدا میکنه؟
از سایت سافت98 یه دانلود بالای 50مگ بذارید ببینید میانگین سرعت روی چند هست
در ضمن شما از دیوایس مناسب و قوی هم برای اتصال به اینترنت استفاده نمیکنی. پیشنهاد میشه با توجه به موقعیت جغرافیایی از مودم استفاده کنید تا گوشی.
اینم 4G ما
![]()
توی توضیحات mr200 که گفته نمیتونید شبکه رو روی حالت "فقط 4G" بزارید و خود مودم تصمیم میگیره 3G باشه یا 4G
چطوری واسه شما با یک سیگنال روی 4G میمونه و به 3G سوییچ نمیکنه؟
این مودم سه گزینه برای انتخاب شبکه داره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)