اینترنت من یک هفته ای میشه قعطی داره .... کسی میدونه داستان چیه؟ باز دارن چیکار میکنن؟
اینترنت من یک هفته ای میشه قعطی داره .... کسی میدونه داستان چیه؟ باز دارن چیکار میکنن؟
چون واسه یه عده کنتور نمیدازه اینا هم 24 ساعته رو دانلوده حتما فشار میاد به سیستم هاشون دیگه
این سامانه ما هست کاری میشه کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
37.221
2.189
2.185
دو هفتس یه خط در میون تایم اوت هست پینگ زیره 250 هم نیومده
یکی از دوستای اینترنتی اهوازی من یه 11 روزی میشه که نیومده و من خیلی نگرانشم. احتمال داره به خاطر وضعیت این روزهای اهواز کلا اینترنتش قطع شده باشه؟ مخابرات بود.
هیچ چیز از مخابرات خوزستان بعید نیست
دوستانی که میخوان ipشون عوض بشه فقط و فقط با دکمه روی مودم مودم رو خاموش/روشن کنید در غیر اینصورت اگر با برنامه ای یا از تنظیمات مودم ipرو عوض کنید باید 5-10دقیقه بمونید تا مودم ipبگیره
یا اگر میخواید با برنامه ای یا از تنظیمات مودم ipعوض کنید گزینه Retry PPP password on authentication error (در بعضی مودم ها اسم دیگه ای داره و روی تنظیمات پیش فرض مودمها فعاله)رو غیر فعال کنید که مودم راحت ipبگیره و دیگه 5-10دقیقه معطل نشید
Last edited by farshad0123; 15-02-2015 at 19:29.
با تعویض پورت مشکل snr آپ استریم حل شد قبلا رو 5بود ولی الان شد 18 خوشبختانه دیگه احتیاجی به دستکاری پریز تلفن نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by farshad0123; 15-02-2015 at 19:45.
فرشاد اون گزینه ای که گفتی توی مودم تی پی لینک از کدوم مسیر قابل دستیابیه ؟ اصلا تو مودم من هیچ گزینه ای نیست که تیک داشته باشه همشون مقدار عددی دارن
فرشاد گوش شیطون کر قصد نداری به کامنت های قبلی من پاسخی بدی !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)