سرعت دانلود 200 هست ؟ !!!!!!!!!!!!!
یا شاید برای ایشون شانسی سرعتو بیشتر بستن !!!!!!!!!!
پس همین شاتل خوبه فردا میرم میگیرم انشا ا.. برای ماه هم رو 2mb ببندن (عمرا همون 128 هم بدن درست حسابی خوبه)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سرعت دانلود 200 هست ؟ !!!!!!!!!!!!!
یا شاید برای ایشون شانسی سرعتو بیشتر بستن !!!!!!!!!!
پس همین شاتل خوبه فردا میرم میگیرم انشا ا.. برای ماه هم رو 2mb ببندن (عمرا همون 128 هم بدن درست حسابی خوبه)
منظورش 200 کیلوبیت هست![]()
منم از رشیدی میگیرم و 512 دارم . واقا افتضاحه . من کلا بیخیالش شدم و منتظرم اینترنت مخابراتو را بندازه برم از مخابرات بگیرم .سلام
آقا من بعد از کلی گشتن تو تاپیک های صبانت پارس شاتل به این نتیجه رسیدم همشون وضعشون خرابه یکی از یکی بدتر
فکر کنم شاتل تو اینها بهتر !!!!!
من تو کرج هستم مرکز رشیدی اگه کسی تو کرج سرویس میگیره بگه وضعیت چطوره ؟1 شنبه دارم میرم بگیرم
بعد یه سوال دیگه اگه الان بگیرم ترافیکم سر ماه تموم میشه یا ماه دیگه همیین موقع که گرفتم ؟؟
ممنون![]()
128 اون شرف داره به 512 شاتل . الان دو ماهو نیمه اصلا شبا دانلود نکردم (البته به غیر از پریشب که سرعت خوب شده بود)
سلام من کرجم (رجایی شهر)
خیلی افتضاحه من آرت 1 دارم سرعت دانلود 30 هست
حالا این ممهم نیست نکته اینجاست که پینگ من نزدیک 200-300 تا تو سرور های خارجی بالا رفته واقعا اعصاب خورد کنه
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم![]()
واقعا از هر دو شما ممنون داشتم میرفتم بگیرم حالا با این صحبت شما نمی دونم چی کار کنم
اخه صبانت و پارس هم که همین وضعه چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
والا چی بگم تا یک و نیم ماه پیش همه چی ,الی بود هم پینگ هم سرعت اما نمیدونم چیکارش کردن
سروری که پینگ من توش 120 بوده الان پینگش شده 570
شما از بچه های صبانت داتک پارس اینا سوال کن ببین چطوره وظعیتشون
من اگه همینجوری بمونه حتما سر دوره ی بعدی ISP رو عوض میکنم
اخه من تاپیک صبا رو خودم اونا که از دست شارژ دزدی صبا کلافه شدن دقیقا عین اینجا هم همه میگن یه روز خوبه یه روز بده ! اینم عین صحبت یکی از صبا " دوستان من صبانت دارم ولی شارژم 2 برابر کم میشه 3 ماهه 5 گیگ داشتم اما 15 روزه با 400 مگابایت دانلود تمام شد و مجددآ 128 1 ماهه 3 گیگ گرفتم 10 روزه تمام شد " البته عین این صحبت زیاد !!!!!
پارس هم یکی میگه امشب 2 گیگ زدم یکی میگه شبانشو بستن سرعت از 10 بیشتر نمی شد
به نظر من اگه یه اینترنت معقول با قیمت مناسب میخوای شاتل اکو 512 بگیر رو 60 دانلود میکنی
البته از یه نفر که تو شهرتون این سرویس رو گرفته هم سوال کن
موافقم. سرعت دانلود شبانه شاتل(حداقل تو شهر من اهواز) که فعلا خوب شده، دیشب رو 60 دانلود میکردم.
فکر کنم شاتل بگیری بهتر باشه.
اگه بتونی 512 بگیری خیلی خوبه.
ممنون از جوابتون
با اینکه چند نفر از شهرمون گفتن نگیر ولی شرکت های دیگه هم همینو میگن پس همیش شاتل رو میگرم تشکر فراوان از دوستان
یه سوال اگه سفارش اینترنتی بدی کی میان جلوی در ؟؟ و کی وصل میشه ؟ یه هفته که فکر کنم بیشتر نشه ؟
Last edited by rajer; 11-07-2010 at 13:49.
هم اکنون 94 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 94 مهمان)