دوستان اگه خط تلفن PCM باشه باید چیکار کرد؟؟ چقدر طول میکشه تا ADSL وصل بشه؟؟ ممنون میشم اینو جواب بدین
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان اگه خط تلفن PCM باشه باید چیکار کرد؟؟ چقدر طول میکشه تا ADSL وصل بشه؟؟ ممنون میشم اینو جواب بدین
دوست من خط منم pcm بود رفتم همارا اونموقع همارا و مخابرات یکی بودن گفتش باید یکساله بگیری تا نت وصل کنن بعدش گفتم ببینم اینترنتی میشه گرفت اینترنتی یک ماهه مخابرات ثبت نام کردم فرداش دیدم وصل شد به همین راحتی
البته فکر کنم بستگی داره به مرکز مخابراتی![]()
فکر کنم سرعت نامحدود رو کم کردن باز محدود رو اضافه کردن آخه چند روزه سرعت دانلودم از 120 رفته رو 450![]()
سلام دوستان حال احوال
اقا من میخوام از مخابرات کوچ کنم برم اصلا راضی نیستم!! پینگ افتضاح! خدمات دهی افتضاح! تنها خوبیش سرعت دانلودشه و الا صفحات وب رو خوب لود نمیکنه
یه بدبختیه بزرگ دیگه هم اینکه حجمو زود تموم میکنه! بعد که میای حجم بزنی باید 1 ساعت بعضا بیشتر مودمو ختموش کنی تا بلکه سیستم دلش سوخت حجمتو اعمال کنه هر بارم زنگ میزنم میگه باید صبر کنی و دست ما نیست!
خلاصه خسته شدم ازش به خاطر سرعت دانلودش اومده بودم که میبینم عطاش به لواش نمی ارزه!
دوستان پارس انلاین و صبانت چطورن؟ میخواستم اسیاتک بگیرم بچه ها میگن فقط یکی دوماه اول خوبه و بعد خراب میکنه!درسته این؟!
512 محدود صبانت و پارس انلاین سرعت دانلودشون چنده؟
زود تر برو جا باز بشه بلکه ینگ و سرعت ما هم بهتر بشه من هر دو مورد رو یشنهاد می کنم! ولی فکر نکنم مشکلتون درست بشه اوصولا تو ایران 1 فقط 1 اینتنت در اشکال و بسته بندی های مختلفی عرضه می شه که اونم اینترنت شرکت زیر ساخت ( بسیج سازندگی س..اه ؟؟ )هست هر موقعی شرکت ها خودشن هنای باند مورد نظرشون رو آزادانه خریدن و خودشون با تجهیزات مورد نظرشون که تو بازار های جهانی به صورت رقابتی عرضه می شه این هنای باند رو وارد کشور کردن می تونید انتظار داشته باشید که با تغییر isp و احساس کنید ن جا های زیادی بودم تو این 7-8 سال تفاوت فقط تو قیمت هست ( قیمتی که سرعت مورد نظربه اون قیمت فروخته می شه) وگرنه ینگ و کت لاست و کیفیت چندان تفاوتی ندارند. ینگ سرور های dns گوگل که مستقیم(بدون عبور از روتر ) به هم ارتباط دارن زیر 5 میلی ثانیه هست بین آمریکا و اوروا. اگه برادرای اینترنتچی شرکت زیر ساخت دستکاری نکنن و هزار جور بلا نیارن سر اینترنت فکر نکنم ینگ با سرور های اوروایی بیشتر از 40-50 میلی انیه بشه !
زود تر برو جا باز بشه بلکه ینگ و سرعت ما هم بهتر بشه من هر دو مورد رو یشنهاد می کنم! ولی فکر نکنم مشکلتون درست بشه اوصولا تو ایران 1 و فقط 1 اینترنت در اشکال و بسته بندی های مختلفی عرضه می شه که اونم اینترنت شرکت زیر ساخت ( بسیج سازندگی س..اه ؟؟ )هست هر موقعی شرکت ها خودشن هنای باند مورد نظرشون رو آزادانه خریدن و خودشون با تجهیزات مورد نظرشون که تو بازار های جهانی به صورت رقابتی عرضه می شه این هنای باند رو وارد کشور کردن می تونید انتظار داشته باشید که با تغییر isp و تغییر رو احساس کنید من جا های زیادی بودم تو این 7-8 سال تفاوت فقط تو قیمت هست ( قیمتی که سرعت مورد نظربه اون قیمت فروخته می شه) وگرنه ینگ و کت لاست و کیفیت چندان تفاوتی ندارند. ینگ سرور های dns گوگل که مستقیم(بدون عبور از روتر ) به هم ارتباط دارن زیر 5 میلی ثانیه هست بین آمریکا و اوروا. اگه برادرای اینترنتچی شرکت زیر ساخت دستکاری نکنن و هزار جور بلا نیارن سر اینترنت فکر نکنم ینگ با سرور های اوروایی بیشتر از 40-50 میلی انیه بشه !
Last edited by babak_eivazi; 16-01-2015 at 23:41.
lمن صبانت بودم هم پینگ عالی بود هم کیفیت خدمات! البته چند سال پیش! ولی الان واقعا افتضاحه! کلا مخابرات چرته بزرگترین دلیلی که میخوام برم اینه که اولا حجم رو زود تموم میکنه دوما خرید اینترنتیارو بعد از 2 ساعت اعمال میکنه ! بزرگترنی مشکل من خوردن حجمه! ماهی نزدیک 20 گیگ مصرفمه!!!!!!!!
سلام دوستان
یه راهنمایی و مشورت از دوستان بخصوص حسین عزیز داشتم .
من در حال حاظر دارم از این مودم استفاده میکنم TP-Link TD-W8151N 150Mbps Wireless N ADSL2+ Modem Router
از هر لحاظ ازش راضیم به جز برد وایرلسش ! اخه خونه ما دو طبقه است و مودم طبقه پایینه و من طبقه بالا![]()
حالا می خوام این مودم رو بدم یه یکی از دوستان و این مدل رو بگیرم تا جایی که نظرات رو خوندم از لحاظ وایرلس همه راضی بودن و زیاد تعریف شده بود از کیفیتش و ...
D-Link DSL-2740U ADSL2+ Modem with Wireless N300 Router
قیمتش با هزینه پستیش فک کنم برام 100 تومن تموم بشه
حالا به نظرتنون همین مدل خوبه ؟ یا مدل بهتر از این با این قیمت که کیفیت خوبی داشته باشه و حدالامکان دو انتنه باشه و برد وایرلسش عالی باشه وجود داره یا همین رو بخرم ؟ اینم عکسش![]()
Last edited by vahidreza2007; 17-01-2015 at 01:36.
مدل خوبیه
ولی من جات بودم یه بارم مودمو رو سقف طبقه 1 نصب میکردم بعد تست میگرفتم اگه اوکی نشد به فکر خرید مودم میوفتادم
امواج وايرلس مضر هستند و هرچقدر ضعيف باشند بهتر است، بهتر است همين مودم را در جاهاي مختلف خانه تست كنيد و اگر امكانش بود بعضي از كامپيوترها را با كابل به مودم وصل كنيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)