مشهد نداره گشتم !! همین هلیکسم خیلی کم دارن !
هر جا میری یه 718 یه پخش پایونیر با یه امپ mb میزارن جلوت میگن داداش اینارو ببند غوغا میکنه !! اصلا تغییر نمیکن هنوز تو 5 سال پیشن
مشهد نداره گشتم !! همین هلیکسم خیلی کم دارن !
هر جا میری یه 718 یه پخش پایونیر با یه امپ mb میزارن جلوت میگن داداش اینارو ببند غوغا میکنه !! اصلا تغییر نمیکن هنوز تو 5 سال پیشن
سلام دوستان
من تازه عضو شدم و فقط فرصت کردم چند صفحه را بخوانم .
می خوام از آقا حمید خرید کنم ولی از یوزرشون نتونستم بشناسم .
لطفا از آقا حمید شماره تلفن و آدرس محبت کنید تا بتونم زیارتشان کنم
سلام
منظورتون رو درست متوجه نشدم؟عکس بگیرید روی اون مشخص کنید.
اگر منظورتون خروجیهای RCA پشت دستگاه هست یه جفت برای اسپیکرهای جلو یه جفت عقب و یه جفت هم برای ساب ووفر هست. باز هم میگم عکس بگیرید من ببینم.
بهتره آمپ داخلی رو خاموش کنید.
سلام...
یک مغازه ای هست توی خیابان سلمان فارسی ...داخل خیابان سلمان فارسی حد فاصله خیابان راهنمایی و خیابان فلسطین دو مغازه هست جنسهای خوب و جدیدی می اورد...فروشگاه پژاک و مخصوصا فروشگاه نمایندگی دزدگیر سیلورن..انجا حتما برو.....
سلام....
چرا با اینکه امپهای دیجیتال جدیدتر و کم مصرف تر هستند.استقبال خوبی از این امپها نشده؟؟؟؟
سلام دوستان
یکی از بچه های سایت های همسایه یک آمپ آدیسان وچه 5.1 رو گذاشته برای فروش.
2 تا سوال دارم: 1. کانال مربوط به ساب این آمپ رو با 9105 کنوود مقایسه کنید .
2. آیا کانال A این آمپ میتونه یک جفت کامپ مثلا rsx رو کامل درایو کنه؟ کیفیت کلاس A این آمپ فکر میکنم خیلی جالب باشه. چون تجربه آمپ کلاس A رو نداشتم.
اگر هم توضیح تکمیلی دارید ممنون میشم بفرمایید.![]()
جنس صدای آمپ های کلاس D به مانند آمپ های کلاس A یا A/B نیست.
صدا دیجیتالی هست و عمق زیادی نداره.
شاید از یک آمپ کلاس D امروزی و پیشرفته بتوان جزئیات زیادی شنید، ولی در imaging و Localization ساز و آواز ضعیف هستند.
در آمپ های کلاس A/B فرکانس ها به سمت صورت شما پرتاب میشن و فضای اتاق اتومبیل به یک سالن کنسرت تبدیل میشه.
در آمپ های کلاس D گران قیمت، شاید وفاداری زیادی به Source احساس بشه و همچنین راندمان بهتری مشاهده بشه، ولی عمق بخشی به فرکانسی ها و گرمی صدا ناچیز هست.
بخاطر همین مورد توجه کاربران حرفه ای قرار نمی گیره.
ترجیح بر این هست که از آمپ های Class D جهت درایو کردن سابووفر استفاده بشه.
مگر اینکه مشکل بودجه داشته باشیم و توانایی خرید آمپ کلاس A/B رو نداشته باشیم.
1) اگر منظور شما مقایسه ی کیفیت صداست، کنوود هیچ حرفی در مقابل کانال مونوی این آمپ نداره.
البته باید در نظر بگیرید که این آمپ، قطعات متناسب با خودش رو طلب می کنه. یعنی درایور کردن قطعات ارزان قیمت با این آمپ پول هدر دادن هست.
2) کانال A آمپ Voce به دلیل بهره مندی از توپولوژی کلاس A، ترجیحاً جهت درایو کردن توئیتر ها و میدرنج به کار میره. ولی کلاس A واقعیِ واقعی هم نیست، اما صداش یه پله بالاتر از A/B هست.
توان تولیدی کانال A به حدی هست که کامپ RSX رو درایو کنه چون طبق لابراتوار تست نه تنها 75RMS بلکه 95 RMS در 4 اهم تولید می کنه.
توضیحات تکمیلی:
Voce 5.1 کیفیت ساخت واقعاً بالایی داره.
توصیف صدا:
ترکیبی از گرمی، دینامیک، تونالیته و فشار در مواقع لزوم هست.
رنگ آمیزی زیادی در صدا شنیده میشه که پسندیدن یا نپسندیدن اون کاملاً به شنونده بستگی داره و ایراد محسوب نمیشه.
اما از منظر Natural و طبیعی بودن صدا هم سطح سری AS ماسکنی هست و یه پله پایین تر از سری Zero ماسکنی یا Competition هلیکس قرارش میدم.
صدا به صافی بلوره و جزئیات دقیقی شنیده میشه. میدبیس و بیس هم محکمه...
توان های اعلامی از سوی کارخانه نوعی شکست نفسی محسوب میشه و بیش از این حرف هاست...
مقادیر اندازه گیری شده در لابراتوار در آمپدانس چهار اهم:
700×1 + 95×2 + 162×2
اگر قیمتش مناسبه، خریدش عقلانیه...
ما دوست داریم همه صدای خوب بشنوند...
باشد که رستگار شوید و Audiophile....
لینک بررسی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی
من میخوام یک مانیتور پشت سری برای ماشین بگیرم. مناسبترین مارک و مدل در حال حاضر توی بازار چیه؟
پارامترهای مهم برای من اینا هستند:
۱- کیفیت تصویر
۲- پشتیبانی از فرمتهای مختلف فیلم
۳- ترجیحا دکمه های لمسی
۴- خروجی صدا بصورت بی سیم
۵- اندازه صفحه
۶- گیرنده دیجیتال
۷- قابل برداشتن باشه
۸- قیمت و گارانتی معقول
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
Last edited by ktk1351; 14-04-2017 at 15:34.
سلام..
اقا امیر امپلی فایر ۵ کاناله ای است که کیفیت متوسطی داشته باشد قیمتش حدود۷۰۰تومن باشه یا زیر ان...
۲-شما اگر توی ماشینی بشنید وسیستم متوسطی داشته باشد می فهمید از روی صدای اسپیکرها که این امپ کلاس ab بسته یا امپ کلاس d....؟؟؟؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)