تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2178 از 2403 اولاول ... 11781678207821282168217421752176217721782179218021812182218822282278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,771 به 21,780 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

من یه بار برای پشتیبانی اندیشه با همچین لحنی اعتراض نوشتم بعد فردا در جواب نوشتن که از شما به پلیس فتا شکایت میکنیم این شرکت ها پشتشون گرمه
    سلام
    من از این دست تیکت ها به مخابرات زیاد زدم ، خدا رو شکر فعلا چیزی بهم نگفتن
    ولی اینطوری هم نیست که هرکاری بخوان بکنن ما هم صدامون در نیاد ، باید یکاری بکنیم دیگه

3. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

سرعتم از 60 رسید به 30

تا 15 فروردین هم سرویس دارم ازشون نمیدونم چه غلطی کنم

سرویس 10 مگ یک ساله با شبانه رایگان داره رشت ؟

این خنده ها هیستریکه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من فکر کنم سیاست محابرات به مرگ گرفتن و به تب راضی کردنه .. اول سرعت رو اوردن سر 60 همه دادشون رفت هوا بعد از 60 اوردن 120 که باز هم نصف سرعت قبلی(220) هست ولی همونطور که میبینید دیگه کاربرا مثل قبل معترض نیستند و شاید حتی شکرگذار هم باشند!!

6. 3 کاربر از shahabtaheri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه redfild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من یه بار برای پشتیبانی اندیشه با همچین لحنی اعتراض نوشتم بعد فردا در جواب نوشتن که از شما به پلیس فتا شکایت میکنیم این شرکت ها پشتشون گرمه
    هیچکاری نمی تونن بکنن ، مگر به شخصیت حقیقی توهین کنید یا تهمت و افترا به شخصیت حقیقی و حقوقی بزنید . کلا فتا کارش اینها نیست . اون مینویسه شمارو بترسونه .
    البته همون نامه رو میشه منطقی نوشت و اثرش هم بیشتر باشه ، با استنادات به قانون ، اینطوری طرف حساب کار دستش میاد که شما خیلی قانونی و خوشگل از حقتون دست بر نمیدارید .
    ضمن اینکه شکایت از شما ، صورت جلسه ، پیگیری دادگاه ، چند میلیون هزینه میبره و بسیار طولانی میشه و نهایتش اول اسم خودشون بد در میره که از مشترکشون شکایت می کنن و دوم ماکزیم 400-500 تومن این پول رو شما جریمه بدی که باز هم بسیار بعیده .
    پس از این نوع تهدیدها نترسید ( همونطور که اونها به تهدیدهایی مثل این از جانب مشترک عادت دارن و نمیترسن ) ، اما ادب رو در کلام بکار ببرید سریع تر جواب میگیرید ، خونسرد ولی قاطع برید جلو.

سرعتم از 60 رسید به 30

تا 15 فروردین هم سرویس دارم ازشون نمیدونم چه غلطی کنم

سرویس 10 مگ یک ساله با شبانه رایگان داره رشت ؟

این خنده ها هیستریکه
    داداش من 9 ماه دیگه از قراردادم مونده ! تو که فروردین میتونبی بری شرکت دیگه .
    من فکر کنم سیاست محابرات به مرگ گرفتن و به تب راضی کردنه .. اول سرعت رو اوردن سر 60 همه دادشون رفت هوا بعد از 60 اوردن 120 که باز هم نصف سرعت قبلی(220) هست ولی همونطور که میبینید دیگه کاربرا مثل قبل معترض نیستند و شاید حتی شکرگذار هم باشند!!
    سرعت برای 1 مگ از اول 128 بود که شد 30-40 که یه شب شد 60 و الان دوباره همون 30-40 .

تنها کاری که میشه کرد زنگ بزنید سازمان تنظیم و مقرراتا رادیویی ، تهران و جریان رو بگید که پول این سرویس رو میدید و اندازه شیر 1 به 10 سرویس میگیرید شب ها ، حجم شکایت زیاد بشه به اینها فشار میارن ، وگرنه هیچ کاری نمیشه کرد ، چون اینا فروششون رو کردن و دیگه غمی از بابت تخلیه سرویس شما ندارن.

** شاتل چند سال پیش ، یعنی آخرین باری که از شاتل سرویس گرفتم و به کسی هم معرفی کردم ، سرعت های شبانش رو نصف کرد و روزانش رو دوبل کرد . الان مخابرات هم همین کار رو کرده .

8. 6 کاربر از redfild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام
    آره درسته ، من وقتی با خالقی صحبت میکردم گفت که قراره به همکاراش پیشنهاد بده بجای شیر 1 به 8 ، 1 به 4 یا 1 به 2 شیر کنن ، الان اگه سرعتتون 120 هست یعنی اینکه 1 به 2 شیر شده که باز جای شکر داره / در واقع همون چیزی میشه که شما گفتید و حرف آخر اینکه ایجا ایرانه و بس

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

یه چیزی دیگه هم هست که من فراموش کردم تو پست های قبلیم بگم این بود که ، خالقی گفت ما میخوایم از شرکت های دیگه یه سری نرم افزار مخصوص برای کاربرا بگیریم که همه کاربرا رو زیر نظر بگیریم و کسایی که دانلود زیاد دارن رو محدود کنیم نه همه کاربرا رو ( البته گفت فعلا پیشنهادش مطرح شده و داریم روش بحث میکنیم )
    Last edited by hamidreza2010; 06-02-2015 at 15:31.

10. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

تجربه من از اندیشه باعث شد اینجا ماهیانه سررویس بگیرم
    می میرم hiweb واقعا عالیه
    اگه میخاید جایی زنگ بزنم شمارش رو بزارید
    بلدم چطور حرف بزنم که موضوع تو مغز طرف بشینه

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سلام
    آره درسته ، من وقتی با خالقی صحبت میکردم گفت که قراره به همکاراش پیشنهاد بده بجای شیر 1 به 8 ، 1 به 4 یا 1 به 2 شیر کنن ، الان اگه سرعتتون 120 هست یعنی اینکه 1 به 2 شیر شده که باز جای شکر داره / در واقع همون چیزی میشه که شما گفتید و حرف آخر اینکه ایجا ایرانه و بس

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

یه چیزی دیگه هم هست که من فراموش کردم تو پست های قبلیم بگم این بود که ، خالقی گفت ما میخوایم از شرکت های دیگه یه سری نرم افزار مخصوص برای کاربرا بگیریم که همه کاربرا رو زیر نظر بگیریم و کسایی که دانلود زیاد دارن رو محدود کنیم نه همه کاربرا رو ( البته گفت فعلا پیشنهادش مطرح شده و داریم روش بحث میکنیم )
    خوب این همون شاتل میشه که . با همون دانلود نکنید فرقی نداره . شاتلم میگه ماهی بیشتر از 15 گیگ دانلود کنی محدودت می کنیم. تو این مدت که دارن پول 2 مگ رو می گیرن و نت دیال آپ میدن دست ملت ما باید به کی اعتراض کنیم و حق خودمون رو بگیریم. همون موقع هم که 200 بود مگه شبی چقدر دانلود می شد؟ 3 گیگ تهش بود که مثلا در ماه دو روز در نظر نگیریم مشه 84 گیگ که اونم مگه چند تا کاربر داریم که اینجوری دانلود کنن. پس همه ی اینا بهانه ای بیش نیست جزء قطع کم کم نت. اول دانلود رو قطع می کنن و بعد نت رو که میگن نت می خواید چی کار اصلا

13. این کاربر از TimeWarp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت Samanpes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

چرا سرعت من نصف شده ؟؟؟؟؟ :| چرا حجم سریع تموم می شه :| چرا واقعا چرا ؟؟؟

15. این کاربر از Samanpes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نوشته شده توسط mtn877 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وای ترسیدم وای وای ... بهشون بگو اگه کار به اونجا بکشه که اول شما خودتون پاتون گیره دوما به قول دوستمون اگه هیچ فحشی ندید هیچ کاری نمیتونن بکنن و فقط یه تهدید بچه گانه هست (مثل این بچه ها ابتدایی که میگن میریم ببه ناظم مدرسه میگیم) من خودم بارها که بهشون زنگ زدم و وقتی روی اعصابم رفتن لحنم عوض شد و کمی خشن ولی توهینی نکردم در عین حال با جدیت هر چی میگفتن یه جوابی داشتم اون وقت حساب کار اومد دستشون.

17. این کاربر از altair بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •