تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2177 از 4428 اولاول ... 1177167720772127216721732174217521762177217821792180218121872227227726773177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,761 به 21,770 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال csssaeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز.من بیش از یک ساله که مرتب به این تاپیک سر میزنم و پستهای دوستان رو میخونم و گاهی هم اگه جواب سوالای دوستانو بلد باشم جواب

میدم.تو این سه چهار ماه اخیر که تو این تاپیک میام یه چیزی رو میتونم به وضوح ببینم و اونم اینکه تعداد بسیار زیادی از کاربرای پارس سراغ سرویسای نامحدود رفتن و

اقبال عمومی به سرویسای محدود کمتر شده و تو این تاپیک کمتر در مورد سرویسهای محدود بحث میشه.هر کسی میتونه بسته به شرایط و نیازهای خودش سرویسی

که دلش میخوادو انتخاب کنه اما فقط میخواستم یه نکته رو بهتون یادآوری کنم : اگه خیلی اهل دانلود هستین بهترین انتخاب برای شما سرویس یک مگابیت محدود هست

که ماهی 20 تومن پولش میشه و شبها میتونید در بدترین حالت شبی 2 گیگابایت دانلود کنید.یعنی ماهی 60 گیگابایت.سرویسای نامحدود در نگاه اول ممکنه معقول و

مناسب به نظر بیان اما مواظب باشید پول خودتونو بیخودی هدر ندین.وقتی با20 تومن میتونید ماهی 60 گیگ یا بیشتر دانلود کنید چرا سرویس نامحدود میخرید؟ سرویسای

نامحدود بیشتر به درد شرکتها و ادارات یا افرادی میخوره که روزها با اینترنت سر و کار دارن و امکان دانلود شبانه رو ندارن.فقط میخواستم بگم مواظب باشید گول تبلیغات

کاذبی که میشه رو نخورین و سرویسی رو انتخاب کنید که با شرایط شما سازگار باشه.آخرین فردی که تصمیم میگیره شما هستین و اجازه ندین نمایندگی ها

سرویسهاشونو به شما تحمیل کنن.من خودم هر 3 ماه یکبار سرویسمو تمدید میکنم و میتونم نزدیک 30 تومن بدم و سرویس 128 کیلوبیت نامحدود رو برای یک ماه انتخاب

کنم که در بهترین حالت تو یک ماه بین 20 تا 30گیگابایت میشه باهاش دانلود کرد ولی همیشه سرویس 1024 محدود رو انتخاب میکنم چون تو یک ماه میشه بین 60 تا 90

گیگابایت باهاش دانلود کرد(حتی گاهی بیشتر).بازم میگم انتخاب با خودتونه اما مواظب باشین پولتونو هدر ندید.سرویسای نامحدود به درد هر کسی نمیخورن.حیفه آدم این

همه پول بی زبونو پای این اینترنت ذغالی خرج کنه.
    Last edited by csssaeed; 21-02-2013 at 20:54.

2. 8 کاربر از csssaeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان نرم افزاری هست که بتونه سر هر 3 -4 دقیقه اینترنت رو قطع کنه ؟ ( کانکشن ) ؟؟؟ اگه هست میشه معرفی کنید
    و تنظیم IDM که بهش بگیم وقتی اینترنت دوباره وصل شد دانلود رو ادامه بده کجاست( کدوم منو و کدوم تب ) مرسی
    دوست عزیز اینکارو نکن , به خاطر دسکانکت زیاد بهتون زنگ میزنن و خیلی هم پیگیر میشن , لوگی که انداخته میشه و تعویض آیپی ...... ( واسه یکی از دوستان اتفاق افتاد)
    Last edited by iraj_astara; 21-02-2013 at 22:42.

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان نرم افزاری هست که بتونه سر هر 3 -4 دقیقه اینترنت رو قطع کنه ؟ ( کانکشن ) ؟؟؟ اگه هست میشه معرفی کنید
    و تنظیم IDM که بهش بگیم وقتی اینترنت دوباره وصل شد دانلود رو ادامه بده کجاست( کدوم منو و کدوم تب ) مرسی
    دوستان جان من جوابمو امشب بدید خیلی کارم گیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز.من بیش از یک ساله که مرتب به این تاپیک سر میزنم و پستهای دوستان رو میخونم و گاهی هم اگه جواب سوالای دوستانو بلد باشم جواب

میدم.تو این سه چهار ماه اخیر که تو این تاپیک میام یه چیزی رو میتونم به وضوح ببینم و اونم اینکه تعداد بسیار زیادی از کاربرای پارس سراغ سرویسای نامحدود رفتن و

اقبال عمومی به سرویسای محدود کمتر شده و تو این تاپیک کمتر در مورد سرویسهای محدود بحث میشه.هر کسی میتونه بسته به شرایط و نیازهای خودش سرویسی

که دلش میخوادو انتخاب کنه اما فقط میخواستم یه نکته رو بهتون یادآوری کنم : اگه خیلی اهل دانلود هستین بهترین انتخاب برای شما سرویس یک مگابیت محدود هست

که ماهی 20 تومن پولش میشه و شبها میتونید در بدترین حالت شبی 2 گیگابایت دانلود کنید.یعنی ماهی 60 گیگابایت.سرویسای نامحدود در نگاه اول ممکنه معقول و

مناسب به نظر بیان اما مواظب باشید پول خودتونو بیخودی هدر ندین.وقتی با20 تومن میتونید ماهی 60 گیگ یا بیشتر دانلود کنید چرا سرویس نامحدود میخرید؟ سرویسای

نامحدود بیشتر به درد شرکتها و ادارات یا افرادی میخوره که روزها با اینترنت سر و کار دارن و امکان دانلود شبانه رو ندارن.فقط میخواستم بگم مواظب باشید گول تبلیغات

کاذبی که میشه رو نخورین و سرویسی رو انتخاب کنید که با شرایط شما سازگار باشه.آخرین فردی که تصمیم میگیره شما هستین و اجازه ندین نمایندگی ها

سرویسهاشونو به شما تحمیل کنن.من خودم هر 3 ماه یکبار سرویسمو تمدید میکنم و میتونم نزدیک 30 تومن بدم و سرویس 128 کیلوبیت نامحدود رو برای یک ماه انتخاب

کنم که در بهترین حالت تو یک ماه بین 20 تا 30گیگابایت میشه باهاش دانلود کرد ولی همیشه سرویس 1024 محدود رو انتخاب میکنم چون تو یک ماه میشه بین 60 تا 90

گیگابایت باهاش دانلود کرد(حتی گاهی بیشتر).بازم میگم انتخاب با خودتونه اما مواظب باشین پولتونو هدر ندید.سرویسای نامحدود به درد هر کسی نمیخورن.حیفه آدم این

یه مقداری حرفاتو قبول دارم ولی با 128 نامحدود من تونستم 72 گیگ دانلود کنم که هنوز بازم جاداشت بیشتر دانلود کنم.سرویسای محدود بغد از مصرف حجمت باید حجم بخری که هر گیگ 5000 تومان خرج داره.دوره قبلی مجبور شدم 40 روز باقیماندمو بسوزونم بهمین دلیل.سرعت شبانه توی منطقه ما خیلی نیست و 128 نامحدود بدون در نظر گرفتن قیمت برام بصرفه تر هست.نامحدود یک سری مزایا و معایب داره.یکی از مزایاش اینه که شما دانلود فایل هایی مثل اهنگ که نمیتونی شب بیدار بمونی انجام میدی.فقط یه ضرری که برام داره این 128 اینه که ادمو خونه نشین میکنه که خیلی بده
    Last edited by ehsan224224; 21-02-2013 at 22:55.

6. 2 کاربر از ehsan224224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگر قبل ساعت رایگان سرعتت کمه نویز خطتو روی مودم چک کن . یا با پشتیبانی تماس بگیر برات تست کنه خطتو
    در مورد 192.168.1.1 شما پسورد را اشتباه میزنی که دوباره میاد
    مدل مودمت چیه و کانکشنت رو چه حالتیه ؟
    آخه بعضی وقتا سرعت عالیه بعضی وقتا کمه ! معمولا عصرا کم میشه !
    چه جوری نویز رو چک کنم خودم ؟
    اشتباه میزنم !؟ مگه هر دو تا admin نیستن ؟
    sy602 فکر کنم بریج

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آخه بعضی وقتا سرعت عالیه بعضی وقتا کمه ! معمولا عصرا کم میشه !
    چه جوری نویز رو چک کنم خودم ؟
    اشتباه میزنم !؟ مگه هر دو تا admin نیستن ؟
    sy602 فکر کنم بریج
    داخل مودم شو snr margin باید حداقل 30 باشه نسبت سیگنال به نویز از مودمت تا dslam هستش
    Attenuation هم تضعیف خطو نشون میده و نباید 25 بالاتر بره
    هرچی مقدار snr بیشتر و Attenuation کمتر باشه نویز خطت کمتره
    زنگ بزن پشتیبانی خودشون برات تست میکنن
    ممکنه خودت یا کسی که مودمت را نصب کردع رمزشو تغییر داده باشه

9. این کاربر از solsols بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

پس یعنی اگه کامپیوتر و مودم رو روشن بذارم (اینترنت وصل باشه) و فقط ساعت شروع دانلود رو واسه ساعت رایگان تنظیم کنم درسته یا اینکه واسه ساعت رایگان اینترنت باید یه بار قطع و دوباره وصل بشه؟
    این کارم میتونی انجام بدی ولی بهتر که کامپیوتر و کانکت شدن به اینترنتت هم زمان بدی که آنتی ویروس یا آپدیت ویندوز اینجور چیزا تو این فاصله حجمتو نخورن. آموزشش توی انجمن هستش
    [مهم :اگر از قبل وصل نبودی] 5 دقیقه قبل از شروع رایگان وصل شو تو این 5مین با بالاترین سرعت دانلود میکنی چون همه نمیدونن و پهنای باند آزاده

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

دروود..کاربرای تهران از سرویس پارس انلاین راضی هستند؟ اگه میشه نقاط قوت و ضعفشو بهم بگین. وضعیته شبانش چه طوره؟
    Last edited by HORROR; 22-02-2013 at 03:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیز، همه که فقط برا دانلود کردن از اینترنت استفاده نمیکنن. من خودم اول سرویس محدود داشتم. اول اینکه تو منطقه ما، تو ساعتهای رایگان سرعت از 30 بالاتر نمیره.
    اوایل خوب بود و شبی 1.5 تا 2 گیگ دانلود میشد ولی الا بزور 600-700 مگ دانلود میشه.
    دوم اینکه بخاطر شغلم مجبورم که در طول روز از اینترنت استفاده کنم که اگه بخوام حجم بخرم کلی برام هزینه داره. خیلی بیشتر از نامحدود.
    من معمولا هر بیست روز سرویس 256 نامحدود رو تمدید میکنم، که در ماه برام حدود 65 تومان هزینه داره. اگه بخوام برا همین مقدار استفاده حجم بخرم باید ماهی 120 تا 150 پول بدم.

13. این کاربر از DarkLords بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pny8gb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ooookkkkkkkkkkkkkk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •