دوستانی که دانلود شبانه دارن دیشب از ساعت 3 به بعد قطعی نداشتن؟
برای من تا 3 خوب دانلود کرده اما از اون به بعد ساعتی 200 کیلو بایت!! قبلا از نصف شب سرعتا بهتر میشد حالا برعکس شده!![]()
اینا میتونن حجم دانلود شبانه کاربرو محدود کنن؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستانی که دانلود شبانه دارن دیشب از ساعت 3 به بعد قطعی نداشتن؟
برای من تا 3 خوب دانلود کرده اما از اون به بعد ساعتی 200 کیلو بایت!! قبلا از نصف شب سرعتا بهتر میشد حالا برعکس شده!![]()
اینا میتونن حجم دانلود شبانه کاربرو محدود کنن؟![]()
من دیشب 2.66 گیگ دانلود کردم . البته اگه تک لینک میگرفتی سرعت به بیت میرسید من 15 تا لینک رو باهم گذاشتم سرعت مجموع 230 شده بود ولی نمیشد صفحه باز کرد پینک خیلی بالا بود
سرعت دانلودتون چند بود؟سرعت اینترنتتون چنده؟
اکو 128 دارم که روزا همینطور که میدونین 2مگه ولی شبا برمیگرده به حالت طبیعیش . تک لینک بخوای بگیری حتی به سرور وصل هم نمیتونس بشه ولی چون 15 تا لینک رو باهم دادم سرعتش عین روز شد![]()
تا جایی که من میدونم سرعت اکو 128 روی 512 ست شده و من نشنیدم که 2 مگ باشه.در ضمن این مسئله که میگید چون 15 تا لینک گذاشتید شده 2 مگ رو هم درک نمیکنم.چون تعداد لینک مهم نیست.شما هرچند تا لینک داشته باشید سرعت دانلود بین اونها تقسیم میشه.در مورد حجمی که دانلود کردید با توجه به اینکه ساعات دانلود شبانه 6 ساعت هست پس شما باید با سرعتی تقریبا برابر 128 کیلوبایت بر ثانیه دانلود کرده باشید که این یعنی اینکه سرعت شما در اول ساعات 1 مگابایت بر ثانیه بوده.مشخصه که این سرعت نه با سرعت 2 مگابایتی که شما مدعی هستید همخونی داره و نه با سرعت 512 کیلوبایتی که من در جریانش هستم.
من نگفتم چون 15 تا گذاشتم شده 2 مگ از همون اول که سرویسو گرفتم روی 2 مگ بستنش فقط شبا قراربود برگرده به 128 همین.
الان عکسشو میذارم تا باور کنیبه من اعتماد کن
---------- Post added at 02:23 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------
به دریافت رایگان شنبه دقت کن
سلام دوستان
من اکو512 دارم ولی شبها سرعتم از 200 بیشتر نمیشه و خیلی هم نوسان داره!!!!
برا شما اینطور نیست؟
از 200؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت دانلود استاندارد برای 512 بین 60 تا 65 هست
من خودم اکو 512 دارم چه روز چه شب بالای 60-65 نمیشه
شما کدوم شهر هستید؟
200؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری ؟
با چه دانلود منیجری؟![]()
سلام
آقا من بعد از کلی گشتن تو تاپیک های صبانت پارس شاتل به این نتیجه رسیدم همشون وضعشون خرابه یکی از یکی بدتر
فکر کنم شاتل تو اینها بهتر !!!!!
من تو کرج هستم مرکز رشیدی اگه کسی تو کرج سرویس میگیره بگه وضعیت چطوره ؟1 شنبه دارم میرم بگیرم
بعد یه سوال دیگه اگه الان بگیرم ترافیکم سر ماه تموم میشه یا ماه دیگه همیین موقع که گرفتم ؟؟
ممنون![]()
هم اکنون 65 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 65 مهمان)