همیشه اشغاله
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همیشه اشغاله
اگر سرعت 128 نامحدود مخابرات 15 باقی بماند فکر میکنم استفاده از سرویس 128 نامحدود همارا بهتر باشد چون ظاهرا سرعت دانلود آن 22 کیلوبایت است و مالیات را دو بار نمیگیرد(یک بار بر روی سرویس و یک بار بر روی قبض) و صف انتظار پشتیبانیش هم خیلی کمتر است.
Last edited by 971971; 15-01-2015 at 18:34.
من نمیدونم آخه وقتی با شش تومن تو ماه هر شب دانلود رایگان ۸ گیگ بزنی دیگه نامحدود نامحدود چه معنی میده![]()
اگر اینترنت=دانلود باشد حرف شما درست است ولی اگر دانلود زیادی نداشته باشید و به غیر از دانلود کارهای دیگری هم با اینترنت انجام دهید و نتوانید شب را بیدار بمانید باید چند برابر آن 6000 تومان حجم اضافه بخرید.(ضمنا ظاهرا سرعت 128 محدود 1 گیگ حدود 100 کیلوبایت است و با آن در 6 ساعت شبانه حدود 2 گیگ میتوان دانلود کرد.)
Last edited by 971971; 15-01-2015 at 20:06.
از 7 صبح تا 1 شب هم در و دیوار رو نگاه کنیم ؟
2 گیگ برای یک ماه ؟1 یعنی چنتا سایت میشه رفت باهاش ؟!
۱۲۸ محدود مخابرات که گوش شیطون کر ۴۵۰ سرعت دانلود شبانه میده، خدابده برکت
روزام باید یا دیوار رارو نیگاه کنم یا فرشارو متر کنم
آره راس میگین بجز دانلود به هیچ دردی نمیخوره
سرعت 15 قرار هست درست بشه یا از این به بعد میخوان با همین سرعت سرویس رو ارائه بدن ؟
دیروز زنگ زدم گفت از این به بعد همین سرعت هست 12 تا 16
من هم یک هفته پیش این سرویس گرفتم 3ماهه
الان نمی دونم چه کنم
این عوضی ها باید اطلاع رسانی میکردن که سرعت بیشتر از دوبرابر اوردن پایین نه اینکه یدفه ای بزنن سرعت نصف کنن
سرعت هم بیشتر وقتها 13 14 هست یک صفحه ساده حداقل 50ثانیه طول میکشه باز کنه . . .
آقا 128 نامحدود مخابرات خیلی داغون شده. کلی طول میکشه تا یه صفحه رو باز کنه. اینترنت نا محدود کدوم شرکت بهتره الان؟
من همین چند روز پیش یک ماهه تمدید کردمبا این حساب باید دوباره برگردم سراغ سرویس های محدود . کسی میدونه سرعت سرویس توربو چقدر هست ؟ منظورم سرعت دانلود شبانه هست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)