مگه اصلا قراره سرویسی بدن که بدرد بخوره؟
فقط قراره پول بگیرن؟
هیچ شرکتی (مخصوصا تو گیلان) قرار نیست سرویسی بده که بدرد بخوره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مگه اصلا قراره سرویسی بدن که بدرد بخوره؟
فقط قراره پول بگیرن؟
هیچ شرکتی (مخصوصا تو گیلان) قرار نیست سرویسی بده که بدرد بخوره
سیاستی هست که از مرکز دریافت میکنن و اینها اجرا میکنن. کلا جمهوری اسلامی با اینترنت مخالفه.
چند تاپیک پیش هم یکی دیگه از یوزر ها حرف مشابه شما زدند و من اینطوری جوابشون رو دادم:
اگر حرفی که شما می زنید درست بود همه ی استان ها مشکل داشتندمن فکر نمی کنم حرفتون صحت داشته باشه
یه سری مفت خور مثل انگل افتادن به جون اینترنت (مخصوصا تو گیلان) این ربطی به موضوعی که می فرمائید نداره
وگرنه همه ی استان ها مشکل داشتند
شرکتها منافعشون تو همینه هرچی گرونتر بهتر،
به همین خاطر سرعت سرویس 2مگ رو کم می کنن، دو روز بعد سرویس 5مگ میارن گرونتر، شما هم اجبارا می ری اونو خرید می کنی
اونم یه مدت خوبه تا مشتری جذب کنن بعد دوباره به همین وضع دچار می شه و ...
مشکل حذف اینترنت نامحدود و شبانه رو همه ی استان ها دارن
من که خیلی وقت میام تو سایت همیشه میبینم اکثر افراد در استانهای کشور از اینترنتشون راضی نیستن. اگه منظورتون تهرانه چون اکثر وزرا و رهبر اونجا ساکن هستن به این خاطر شاید وضعیت اینترنتشون و چیزهای دیگه بهتر باشه نه به خاطر مردم عادی اونجا.
مازندران اینرتنت مخابرات مرگ نداره ، من شبی 4-6 گیگ دریافت داشتم با 512 ، الان هم اونجا این 60 کیلوبای اجرا نمیشه .
گیلان دیگه سنگ تموم گذاشته ...
قابل توجه شما:
منم چند وقت پیش مازندران بودم خیلی خوب بود اینترنت، حیف که شرایطش رو ندارم وگرنه از گیلان می رفتم
من یه بار برای پشتیبانی اندیشه با همچین لحنی اعتراض نوشتم بعد فردا در جواب نوشتن که از شما به پلیس فتا شکایت میکنیماین شرکت ها پشتشون گرمه
داخل مودم Keep Alive را روی چند باید باشه ؟ اشتباهی دستم خوذد اعدادش عوض شده . ممنون
Lcp Echo Interval (sec)
و
Lcp Echo Failure
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)