بابا اینا تو یه گروه ip هستن که نتشن نامحدود نیست مثل بقیه مثلا سرویس حجمی دارن اما سیستم براشون حجم کم نمیکنه
بابا اینا تو یه گروه ip هستن که نتشن نامحدود نیست مثل بقیه مثلا سرویس حجمی دارن اما سیستم براشون حجم کم نمیکنه
تقاضای نت نامحدود زیاد شده :-D
Sent from my ST15i using Tapatalk
اقا این لینک رو ببینید . مخابرات خوزستان داره مودم 61 هزار تمومانی رو به قیمت 126 هزار تومان میفروشه . دیگه از سرویس هایی که داریم میخریم رو بیخیالش میشم خودتون دریابید تو لینک دوم به جای نقطه چین دیجی کالا بنویسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی ج ما نداد؟!؟
فرقی نداره میشه
البته اگر مثل ما پرتاکی خوب کد تقلب بزن راحت
چه کاریه بخوای جواز ببری![]()
اوکی.ممنون کرمانم
کرمان مگه پارتاک نداره؟ اگه داره که فرقی نمیکنه فقط باید کدش رو گیر بیاری . میتونی چند تا کد هم امتحان کنی
جواز کسب برادرت رو بده با کپی کارت ملیش بعدش ادرس هر کجا میخواد باشه
من یه بار با جوار کسب یکی از همسایه هامون که اب هویچ بستنی فروشی داشت گرفتم
الان هم با جواز کسب مغازمون گرفتم که چرم خورشید کاری ندارند هر چی بدی فقط جواز کسب باشه![]()
آقا باز اومدن دان استریمم رو دستکاری کردن برگردوندن روی همون 2 مگ ! 2 باره دارن این کار رو می کنن ! مگه میشه اتفاقی باشه ؟؟؟!!! چرا برای بقیه نمیشه اینطوری ؟؟؟چرا ضحی میکنه این کارها رو ؟
والله ماناماد بودم 6 ماه تمام دان استریم روی 10 مگ کسی کاری نداشت تا خودم تخلیه کردم اومدم ضحی !
دوستا ن توجه کنید اواسیس و ضحی با هم یکی شدن و اسمش شده اواسیس 2 ! البته گفت هنوز اواسیس 1 و ماناماد هم فعالن ! حالا چطور دیگه من نمیدونم ! فرشاد جریان چیه ؟ الان چند تا اواسیس هست ! ماناماد با کدوم یکیه ؟ باو یه توضیح بده !
مگه یه دوستی نگفته بود قراره همه 4 شرکت سرویس دهنده یکی بشن ، اینا که برعکس دارن زیادتر هم میشن ! الان دیگه چیزی به اسم ضحی وجود نداره ؟ اگر نه پس کاربراش همه رفتن اواسیس 2 ؟؟؟ این اواسیس 2 زیر نظر اواسیسه 1 ؟؟؟ WTF ???![]()
Last edited by S.A.M.S.U.N.G; 15-02-2015 at 02:33.
ماناماد که مشخصه دفترش کجاست توی طالقانیه
اواسیس هم فکر کنم فقط یکی باشه که همون ماناماده , چون پشتیبانی هم که زنگ میزنی پشتیبانی ماناماد و اواسیس یکین
ضحی هم فکر کنم جمع شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)