تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2176 از 2605 اولاول ... 11761676207621262166217221732174217521762177217821792180218622262276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,751 به 21,760 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

من دوشنبه ثبت نام کردم, سه شنبه ظهر رانژه شده و الان بعد از غروب پنج شنبه هنوز سرویس رو واگذار نکردم
    توی این مدت جمعا بالای 120 دقیقه پشت خط 2020 بودم و زیر 2 دقیقه با همه اپراتورا صحبت کردم
    گاهی بعد از بیشتر از 20 دقیقه توی 5 ثانیه میگفتن هنوز "دایری" نزدن و تمام!
    رفتم مرکز دو بار, امروز هم رفتم , مدارک رو می دادم قبول نمیکردن! گفتن چون 2020 ثبت نام کردی نمیگیریم فعلا , با اصرار گفتم که بالاخره باید بگیرین و ....
    در مورد رانژه و نزدن "دایری" با دو نفرشون بحث کردم که مینداختن گردن 2020 و میگفتن باید اونا درست کنن و من جواب 2020 رو دادم (چند بار جوابی که گرفته بودم از 2020)
    آخرش با یه جا تماس گرفتن , گفتن کارشناس خواسته بودی گفتم نه و گفتن باید منتظر باشی تا بعدا درست بشه

مورد قابل توجه:روز رانژه کردن از شماره ای که با 860 شروع میشد تماس گرفتن واسه نصب حضوری که گفتم خودم برنامه نویسم و بلدم (الان تقریبا بچه های دبستان هم بلدن)
    گفتم فقط رمز رو بدین , خواست بده ولی با یکی صحبت میکرد که صداش میومد , گفتن اگه کارشناس بیاد میتونه رمز رو بده اگه نه منتظر اس ام اس باش
    وسط حرفاشون اینو شنیدم "حالا که نمیخواد بگو منتظر باشه براش بیاد (اس ام اس)"
    امروز هم توی مرکز تقریبا اون حالت پیش اومد (تماس بین امور مشترکین با کسی که خودشون میشناختن)
    برگشتم خونه و 24 دقیقه پشت خط 2020 , گفت باید "کنترل"(داخل مرکز یا منطقه) تایید کنه , کنترل بعد از رانژه ست , و هیچی دیگه ....
    اون 2020 خیلی باحاله , گاهی میگه نفر چندمی و گاهی میگه چقدر دیگه طول میکشه
    چند بار که مثلا نفر سوم بودم یهو قطع میکردن , چند بار هم 5-12 یا ... دقیقه بعد که هنوز منتظر بود
    هر دفعه هم زنگ میزنم توی ساعت یا روز دیگ , 1 یا 2 دقیقه به رکورد قبلی اضافه میکنه
    داخل مودم رو چک کردم , متاسفانه snr رو بد ست کردن , نزدیک غروب هم که میشه سرعت , کیفیت (با توجه به سیگنال به نویز) خیلی افت میکنه , تعداد CRC که روز هر ساعت 2 تاست از عروب میشه هر ثانیه 50 تا

امروز 3-4 تا اس ام اس اومد , یکیش تاریخ ارسال 2 روز پیش بوده که انگار جاده ها بسته بودن(شاید به خاطر بارندگی تو مسیر!!!) و امروز رسیده و توی هرکدوم یه رمز بود
    یکیشون واسه سامانه adsl.tct.ir بود که وارد شدم و دیدم زده فعال (خود مخابرات هم گفت چرا اومدی تو که اینترنتت فعاله )
    مشخصات هویتی درست بود , ولی زده احراز نشده که من چند بار از نو وارد کردم و ویرایش زدم که هنوز وضع همونه
    یه قسمت افزایش محدودیت هم داره که من زدم 1 گیگ تا بیشتر نیاد (پس پرداخت و قبوض نجومی به خاطر نوابغ شاغل در مخابرات )
    زدم دیدم 1 گیگ اضافه کرد , دوباره زدم دیدم باز اضافه کرد , فهمیدم قضیه چیه , راه برگشت و کم کردن نداشت , مسیر یه طرفه به سمت سولاخ جیب ما!)
    موارد زیادتره , فرصت + حوصله نیست و بیشتر جوک میمونه تا واقعیت (البته اکثر شما این جوک ها رو درک کردین و خیلی بیشتر از من دیدین)
    فعلا منتظریم بلکه یه معجزه ای بشه و سرویس من "دایری" بخوره , مگه میشه؟!! مگه داریم؟!!
    راستی من 2020-2021 - قسمتهای فروش, پیگیری فروش , پشتیبانی, خرابی و ... زنگیدم اما اون "دایری" انگار لنگ مراجعه کارشناس نصب مونده
    عجب گیری کردیم که تنظیم مودم رو بلدیما
    اگه اون شخصی(یا اشخاصی) که خودش میدونه منظورم کیه این پست رو خوند , از ته اعماق انتهای آخر وجود براش آرزوی تندرستی دارم تا براش موردی متناسب با لیاقتش پیش بیاد که "کاسه چه کنم چه کنم" دست بگیره تا آخر عمرش - امثال اون هم همین آرزو رو دارم براتون -
    Last edited by username4test; 20-12-2018 at 19:25. دليل: غلط املایی

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

من دوشنبه ثبت نام کردم, سه شنبه ظهر رانژه شده و الان بعد از غروب پنج شنبه هنوز سرویس رو واگذار نکردم
    توی این مدت جمعا بالای 120 دقیقه پشت خط 2020 بودم و زیر 2 دقیقه با همه اپراتورا صحبت کردم
    رفتم مرکز دو بار, امروز هم رفتم , مدارک رو می دادم قبول نمیکردن! گفتن چون 2020 ثبت نام کردی نمیگیریم فعلا , با اصرار گفتم که بالاخره باید بگیرین و ....
    در مورد رانژه و نزدن "دایری" با دو نفرشون بحث کردم که مینداختن گردن 2020 و میگفتن باید اونا درست کنن و من جواب 2020 رو دادم (چند بار جوابی که گرفته بودم از 2020)
    آخرش با یه جا تماس گرفتن , گفتن کارشناس خواسته بودی گفتم نه و گفتن باید منتظر باشی تا بعدا درست بشه

مورد قابل توجه:روز رانژه کردن از شمارهای که با 860 شروع میشد تماس گرفتن واسه نصب حضوری که گفتم خودم برنامه نویسم و بلدم (الان تقریبا بچه های دبستان هم بلدن)
    گفتم فقط رمز رو بدین , خواست بده ولی با یکی صحبت میکرد که صداش میومد , گفتن اگه کارشناس بیاد میتونه رمز رو بده اگه نه منتظر اس ام اس باش
    امروز هم توی مرکز تقریبا اون حالت پیش اومد (تماس بین امور مشترکین با کسی که خودشون میشناختن)
    برگشتم خونه و 24 دقیقه پشت خط 2020 , گفت باید "کنترل" تایید کنه , کنترل بعد از رانژه ست , و هیچی دیگه ....
    چند بار که مثلا نفر سوم بودم یهو قطع میکردن , چند بار هم 5-12 یا ... دقیقه بعد که هنوز منتظر بود
    هر دفعه هم زنگ میزنم توی ساعت یا روز دیگع , 1 یا 2 دقیقه به رکورد قبلی اضافه میکنه
    داخل مودم رو چک کردم , متاسفانه snr رو بد ست کردن , نزدیک غروب هم که میشه سرعت , کیفیت (با توجه به سیگنال به نویز) خیلی افت میکنه , تعداد CRC که روز هر ساعت 2 تاست از عروب میشه هر ثانیه 50 تا

امروز 3-4 تا اس ام اس اومد , یکیش تاریخ ارسال 2 روز پیش بوده که انگار جاده ها بسته بودن(شاید به خاطر بارندگی تو مسیر!!!) و امروز رسیده و توی هرکدوم یه رمز بود
    یکیشون واسه سامانه adsl.tct.ir بود که وارد شدم و دیدم زده فعال (خود مخابرات هم گفت چرا اومدی تو که اینترنتت فعاله )
    مشخصات هویتی درست بود , ولی زده احراز نشده که من چند بار از نو وارد کردم و ویرایش زدم که هنوز وضع همونه
    یه قسمت افزایش محدودیت هم داره که من زدم 1 گیگ تا بیشتر نیاد (پس پرداخت و قبوض نجومی به خاطر نوابغ شاغل در مخابرات )
    زدم دیدم 1 گیگ اضافه کرد , دوباره زدم دیدم باز اضافه کرد , فهمیدم قضیه چیه , راه برگشت و کم کردن نداشت , مسیر یه طرفه به سمت سولاخ جیب ما!)
    موارد زیادتره , فرصت + حوصله نیست و بیشتر جوک میمونه تا واقعیت (البته اکثر شما این جوک ها رو درک کردین و خیلی بیشتر از من دیدین)
    فعلا منتظریم بلکه یه معجزه ای بشه و سرویس من "دایری" بخوره , مگه میشه؟!! مگه داریم؟!!
    راستی من 2020-2021 - قسمتهای فروش, پیگیری فروش , پشتیبانی, خرابی و ... زنگیدم اما اون "دایری" انگار لنگ مراجعه کارشناس نصب مونده
    اگه اون شخصی(یا اشخاصی) که خودش میدونه منظورم کیه این پست رو خوند , از ته اعماق انتهای آخر وجود براش آرزوی تندرستی دارم تا براش موردی متناسب با لیاقتش پیش بیاد که "کاسه چه کنم چه کنم" دست بگیره تا آخر عمرش - امثال اون هم همین آرزو رو دارم براتون -
    من حتی کارشناس هم گفتم اومد ولی هنوز وصل نشده 2020 میگه هنوز تایید نشده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مورد قابل توجه:روز رانژه کردن از شمارهای که با 860 شروع میشد تماس گرفتن واسه نصب حضوری که گفتم خودم برنامه نویسم و بلدم (الان تقریبا بچه های دبستان هم بلدن)
    برگشتم خونه و 24 دقیقه پشت خط 2020 , گفت باید "کنترل" تایید کنه , کنترل بعد از رانژه ست , و هیچی دیگه ....
    هر دفعه هم زنگ میزنم توی ساعت یا روز دیگع , 1 یا 2 دقیقه به رکورد قبلی اضافه میکنه

خب مبارکتون باشه.
    یک هفته ای هست وضعیتشون خیلی خر تو خر تر شده.
    انقدر مردم بهشون زنگ میزنن و بارشون میکنن داره مخاشون میترکه دیگه....
    بنظرم شما تا شنبه صبر کنید مجدد پیگیری کنید.
    حالا شاید sms مدنظرتون هم اومد و وصل شد.
    خیلی هم با اون پنل ور نرید بدتر میشه.
    فقط به همون کارشناس بگید حجم تموم شد سرعت بیاد رو ۱۲۸.

Sent from my SM-J730F using Tapatalk
    Last edited by hamed_korn; 20-12-2018 at 19:29.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

من حتی کارشناس هم گفتم اومد ولی هنوز وصل نشده 2020 میگه هنوز تایید نشده
    اینقدر که من پشت خط 2020 منتظر بودم (و احتمالا خواهم بود) میشه حدس زد که دو یا سه برابر هزینه کارشناس و نصب حضوری عاید مخابرات میشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

خب مبارکتون باشه.
    یک هفته ای هست وضعیتشون خیلی خر تو خر تر شده.
    انقدر مردم بهشون زنگ میزنن و بارشون میکنن داره مخاشون میترکه دیگه....
    بنظرم شما تا شنبه صبر کنید مجدد پیگیری کنید.
    حالا شاید sms مدنظرتون هم اومد و وصل شد.
    خیلی هم با اون پنل ور نرید بدتر میشه.
    فقط به همون کارشناس بگید حجم تموم شد سرعت بیاد رو ۱۲۸.

خوب نمیشد دروغ گفت, پسر خودم الان کلاس دومه میتونه آی پی بزنه بره تنظیمات مودم و چند تا مورد رو بلده , گاهی میزارم اون چک کنه تا از کار خودم مطمئن شم
    وقتی ازم بپرسه چکار کردی نباید الگوی بدی باشم براش(دروغ و این حرفا)

راستی چرا بعضی شرکتا تا میفهمن مشتریشون چیز بیشتری از اونا میدونه یه جوری رفتار میکنن که انگار بهشون فحش دادن؟!
    Last edited by username4test; 20-12-2018 at 19:36.

6. این کاربر از username4test بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

از دوستانی که پس پرداخت هستند اگر کسی تونست حجم مصرفی و باقیمانده ش رو ببینه لطفا خبر بده، بد وضعیه...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

خوب نمیشد دروغ گفت, پسر خودم الان کلاس دومه میتونه آی پی بزنه بره تنظیمات مودم و چند تا مورد رو بلده , گاهی میزارم اون چک کنه تا از کار خودم مطمئن شم
    وقتی ازم بپرسه چکار کردی نباید الگوی بدی باشم براش(دروغ و این حرفا)

راستی چرا بعضی شرکتا تا میفهمن مشتریشون چیز بیشتری از اونا میدونه یه جوری رفتار میکنن که انگار بهشون فحش دادن؟!
    دیگه همینه که خودتون میگید.کاریش نمیشه کرد.
    مشتری مخابرات بخواین باشین یا باید صبور و بیخیال باشید.
    یا همش در حال زنگ زدن و شکایت کردن و کل کل کردن باهشون.
    مشکل از خودشون هست نمیزارند مردم آروم باشند.
    حالا ایشالا وصل شد میبسنید بازم داستان های ویژه در انتظار هست.
    اوناهم الان فکر شب یلدا هستند......
    شما هم یه استراحتی بکنید یه ۲ روز بهشون زنگ نزنید شاید فرجی شد.....

9. این کاربر از hamed_korn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

یکی نیست جواب من بده
    چرا برای من سرویس 20 و 30 MB در پنل من وجود ندارد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2018

پيش فرض

یکی نیست جواب من بده
    --- برای صرفه جویی در سایز صفحه عکس رو حذف کردم ---
    احتمالا شما این عکس رو از داخل پنل "مخابرات من" گذاشتین و فیلتر روی "پیش پرداخت" و "1 ماه" هست چون منم با این فیلتر همین نتیجه رو میبینم
    ولی آیا شما منظورتون پنل adsl.tci.ir نیست؟ اون خیلی درب و داغونه , به شخصه چند تا "چیز" مفید/آموزشی توش یافتم که جای بحثش اینجا نیست - البته خود خواسته فراموش میکنم چون کارم و علایقم چیز دیگه ست
    (کسی سوءاستفاده نکنه - البته اگه کرد هم من یکی ناراحت نمیشم, بلکه دعای خیرم پشت سرشه)

ویرایش 1 : این آدرس رو اگه دیدین نگران سواد برنامه نویسای مخابرات نباشین - احتمالا یه کم خسته بودن status رو با statues اشتباها هم معنی گرفتن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by username4test; 20-12-2018 at 22:50. دليل: اضافه کردن طنز "statues"

12. این کاربر از username4test بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یکی نیست جواب من بده
    اگر منظورتون پنل adsl.tci.ir هست باید زنگ بزنید 2020 سرویسی که مدنظرتونه رو بگید تا دستی براتون فعال کنند تا داخل پنل نمایش و قابل خرید بشه.

14. این کاربر از dokhtarak_e_darya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •