در اکانت های پس پرداخت حجم مازاد هر ماه صرفا در همون ماه قابل استفاده است و در صورت مازاد حجم سوخت خواهد شد مگر اینکه شما 3+2 گیگ اون ماه رو استفاده کرده باشین و حجم اضافه گرفته باشین که مازاد اون هم فقط برای ماه بعد خواهد بود.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
در اکانت های پس پرداخت حجم مازاد هر ماه صرفا در همون ماه قابل استفاده است و در صورت مازاد حجم سوخت خواهد شد مگر اینکه شما 3+2 گیگ اون ماه رو استفاده کرده باشین و حجم اضافه گرفته باشین که مازاد اون هم فقط برای ماه بعد خواهد بود.
دیدید من درست گفتم مال من درست شده اقای نماینده هم تایید کردن
نه متاسفانه برای من دیروز نیم ساعت درست شد ولی بعدش دوباره نوسان داره و از دیروز بیشترین سرعتی که دیدم 4mbps بوده، همین الان از سرور ایرانی تست سرعت گرفتم سرعتم در حد 2.5mbps هست یعنی یک چهارم 10mbps سابق
سرعت سرویس اولترام 150 کبلوبایت هست همین الان ! تا ساعت 2 مشکلی نبود.
سرعت سرویس اولترام 150 کبلوبایت هست همین الان ! تا ساعت 2 مشکلی نبود.
سلام چرا اینطوری شده مخابرات اینتیرنت من هر چند دقیقه یک بار دیس میشه (البته تمام چراغ های مودم روشن هستن ولی باید مودم رو خاموش روشن کنم تا وصل بشه)
اون طوری که متوجه شدم سرعت که میره بالا نویز خط تلفن هم بیشتر میشه به همین خار این مشکل به وجود میاد
یه منم اینجوری شده بود اینترنتم بعد یه هفته خودبهخود درست شد.
اینترنت است دیگر:-D![]()
مخابرات نامحدود الان سرعت اینترنت اورده 15 کیلوبایت
همون نامحدود مخابرات که 32 کیلو بود!
انقدر هر کی هر کیه که هر چند وقت یکبار سرعت میارن پایین یا قطع می کنن بعد میگن عیبی نداره مردم عادت می کنن
زنگ زدم 2020 نفر 35 امییم اعصاب زیر صفر :/
مسئولین عوضی حرومزاده حرومخور پس کی میخوان نظارت کنن چند وقت پیش وزیر پوست کلف اطلاعات و فناوری قول داده بود حتما تا یک ماه آینده سرعت اینترنت بطور قابل محسوسی افزایش پیدا می کنه فکر کنم امروز همون روزه
مثل همون روشی که چند روز مونده به عید میگن نظارت می کنیم تا قیمت میوه و ... افزایش پیدا نکنه بعد میری میوه بخری میبینی حداقل 2 برابر شده
دست خودمون نیست که تو کشور اسلامی زندگی می کنیم و این یعنی دروغ و کلاهبرداری اصلا اصلا تو کشور وجود نداره
مگه میشه کسی مسلمون باشه و کارشو درست انجام نده و دروغ بگه ؟؟؟
Last edited by svb93; 14-01-2015 at 22:42.
سرعت 15 بدجوری رو اعصابه . امیدوارم خیلی زود درست بشه . البته ناگفته نماند یکی دو روزی بود که سرعت عالی بود و حسابی حال داد . فکر کنم دارن انتقام میگیرن![]()
بی شرفا 15 یعنی چی آخه
انگل دایل آپ از این بیشتر بود![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)