تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2176 از 2365 اولاول ... 11761676207621262166217221732174217521762177217821792180218622262276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,751 به 21,760 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من خودم سیستم رو ماشین رو بستم حالا مشکلی که دارم اینه که موقعی که پخش را خاموش میکنم و سوییچ ماشین را میبندم باند یه صدای تق حالت نویز میده قبلا چنین مشکلی نداشتم البته من اماتور هستم
    یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که موقع گرفتن کولر موقع روشن بودن پخش یه نویز رو صدا هست که با گاز دادن ماشین بوجود میاد کسی هست راهنمایی کنه

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام مجدد
    به نظر من یافتن موارد مناسب استوک که قدرت و کیفیت رو تؤاماً داشته باشند با بودجه ی 450 هزار تومان دشوار هست.
    آمپلی Helix G Four و G Five آمپ های بسیار ارزشمندی هستند که امتیازات بالایی کسب کردند. ولی نمونه چهار کانال حدوداً 600 هزار تومان قیمت داره. (توان 80RMS کافیه و ضعف نیست...)
    باز هم میتونید راجع به EP4X هرتز تحقیق کنید. اگر سلامتش تائید شد و تعمیری نبود، ارزش هزینه کردن رو داره.
    اما نظر بنده اینه که عجله نکنید و برای مدتی صبر کنید و پس از بهبود وضعیت مالی هلیکس رو تهیه کنید.
    سلام...امیر جان...
    این امپ jvc ax6500نظرتان چی هست.؟؟ظاهرا نوشته کلاسa هست....این کلاسa یعنی خوبه یا بد؟؟؟قدرتش وکیفیتش چطوره؟؟؟؟؟یکی گیر اوردم تمیز ۳۰۰تومن ارزش خرید دارد؟؟؟
    _تشکر....

در آغاز فعالیت Mustang GT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من خودم سیستم رو ماشین رو بستم حالا مشکلی که دارم اینه که موقعی که پخش را خاموش میکنم و سوییچ ماشین را میبندم باند یه صدای تق حالت نویز میده قبلا چنین مشکلی نداشتم البته من اماتور هستم
    یه مشکل دیگه هم که دارم اینه که موقع گرفتن کولر موقع روشن بودن پخش یه نویز رو صدا هست که با گاز دادن ماشین بوجود میاد کسی هست راهنمایی کنه

سلام
    منم روی پرایدم 3-4سال پیش این مشکلو داشتم
    امپ رو عوض کردم به کل صدای نویز رفت
    امپ چینی بوستر داشتم چقدم اشغال بود

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

4. 2 کاربر از Mustang GT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    منم روی پرایدم 3-4سال پیش این مشکلو داشتم
    امپ رو عوض کردم به کل صدای نویز رفت
    امپ چینی بوستر داشتم چقدم اشغال بود

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    یه ۴کاناله استریو بخوام قیمت متوسط چی بگیرم

کاربر فعال سیستمهای صوتی اتومبیل AmirELX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

این همه استاد اینجاست یعنی یکی نمیتونه پاسخ بده؟!
    سلام. معمولاً به دلیل اختلاف در نسخه های بلوتوث در پخش و گوشی این مشکل رخ میده. راه حل دقیقی در خاطرم نیست.

سلام...امیر جان...
    این امپ jvc ax6500نظرتان چی هست.؟؟ظاهرا نوشته کلاسa هست....این کلاسa یعنی خوبه یا بد؟؟؟قدرتش وکیفیتش چطوره؟؟؟؟؟یکی گیر اوردم تمیز ۳۰۰تومن ارزش خرید دارد؟؟؟
    _تشکر....
    سلام. آمپ های JVC معمولاً آوازه و شهرتی ندارند. ولی یه زمانی پخش های خوش صدای عجیب و غریبی می ساخت.
    کلاس A بودن این آمپ که واقعی نیست. برای ایجاد 50RMS توان در Class A حدود 200RMS توان کلاس A/B نیاز هست!
    دوست خوبم اگر فعلاً نمیتونید هزینه کنید، صبر کنید و به مواردی که قبلاً معرفی کردم فکر کنید. یا اگر اصرار به تهیه آمپ در همین زمان اندک دارید، استوک هرتز EP4X مناسب هست.
    البته در این کانال تلگرام هم میتونید موارد خوبی برای خرید پیدا کنید: caraudioshoping@

یه ۴کاناله استریو بخوام قیمت متوسط چی بگیرم

سلام.
    Gladen ML95.4
    Helix G Four

7. 6 کاربر از AmirELX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.مجدد....
    برای یک سیستمی که یک کامپونت۱۰۰واتی و یک ساب۳۰۰ واتی داره بهتره امپلی فایر کلاس dبخرم یا کلاسab.؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirsein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.مجدد....
    برای یک سیستمی که یک کامپونت۱۰۰واتی و یک ساب۳۰۰ واتی داره بهتره امپلی فایر کلاس dبخرم یا کلاسab.؟؟
    سلام. این سوال خیلی کلیه به نظرم. طبق اطلاعاتی که من دارم کلیت قضیه اینطوریه که کلاس a/b کیفیت بالاتری داره و ار مقابل کلاس d قدرت بیشتری. ولی در عمل میبینیم آمپ های مطرحی مثل hdp4 و ... هستند که کلاس d هستند ولی کفیت خوبی هم دارند . در دنیای قطعات گرون و لول بالا بیشتر صحبت اولم صادقه ولی اینا همه کلی گویی هستند . به همین دلیل بهتره شما قطعاتی که در اختیار دارید و بودجه مورد نظرتون رو بگید تا اساتید بهتر راهنمایی کنن.
    Last edited by amirsein; 07-04-2017 at 01:55.

10. 2 کاربر از amirsein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alipencia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان...دو سالی هست پخش ۷۶۵۰ و باند ۶۹۶۵ وی ۲ دارم...راضی هم هستم...فقط نمیدونم چرا صدای اسپیکر سیستم خونه واسم دلپذیر تره...ی جورایی بیس نرم و صدا دلنشین تره واسم...خواستم بدونم راهی هست با تنظیمات ضبط به این صدا برسم؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان...دو سالی هست پخش ۷۶۵۰ و باند ۶۹۶۵ وی ۲ دارم...راضی هم هستم...فقط نمیدونم چرا صدای اسپیکر سیستم خونه واسم دلپذیر تره...ی جورایی بیس نرم و صدا دلنشین تره واسم...خواستم بدونم راهی هست با تنظیمات ضبط به این صدا برسم؟
    سلام دوست عزیز.
    شما به هیچ عنوان نباید خانگی رو با سیستمهای ماشینی مقایسه کنید.از طرفی هم کواکسیال همینه چون هم محور هست خیلی نباید انتظار کیفیت و تفکیک رو ازش داشته باشین.برای داشتن بیس نرم باید حتما از ساب ووفر های با متریال کاغذی یا فوم استفاده کنید.
    سلام.مجدد....
    سلام.
    به نظر من کلاس AB.

13. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حمید اقا یک سوال دارم امپ بلاپونکت من 4 تا 55 وات داره نوشته ماکزیمم قدرت 800 وات اما چرا امپ مثل ep4x هرتز که 4 تا 100 وات داره نوشته ماکزیمم 640 وات...این یعنی چی؟؟؟؟ در صورتی امپ بلاپونکت امپ معتبر واز این چینی ها نیست که بی دلیل وات اضافی بزند؟؟؟چرا وات ماکریمم من بیشتر است؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •